Моя лаптоп и този на пъжо са един до друг и затова не мога да ви пиша за някой неща когато е до мен.
Сега отива на фитнес и мога да ви напиша това което писах сутринта.
Значи гледахме всички и моята майка и негова.Както и в старата тема пиша,че свеки се е хванала за главата от видяното.
Писах,че всички сте правииии,това нещо не се търпи и всички пишете за разни случай на бивши гаджета,приятели.
Все пак този човек ми е съпруг и имаме дете.Не мога да кажа ей така с лека ръка край.Много се е насъбрало,много търпях и затова казах :Чакай малко да се разбереме.
Казах му че има изпитателен период който е започнал но незнае кога е края.
Сега не го защитавам,но трябва да се опитам да се преболя с това нещо.Аз не обичам лесно да се предавам
Най-лесно е да го изгоня,но той ще си остане във виртуалния свят на игрите и ще си остане болен мозък
Писах ви че снощи като гледа,хем вижда нашия случай,хме не му се вярва.
После си говори сам,много мисли над видяното.Дори нощес си говори насън.
Явно го стресна видяното и че е попаднал в капана на нет пространството и от случайте който бяха показани,че ще ни загуби.
Още от снощи започна да прегръща детето и да играе с нея,нахрани я
А за тази сутрин и въобще целия ден да не ви обяснявам каква промяна.
Дай Боже да се оправиСтанахме,облече той детето,аз докато правех попарата,която грубо беше изплюта от моята,оправил креватите,отворил да се проветри,в кухнята като отиде,аз докато нахраня малката с АМ направил закуска на всички,че и на мама намазал филий,кафе направи,след това без никой да го кара изми не само шишетата на детето,което знае че са негови задаължения,ами и чинийте,изхвърли боклука.През цялото време пуснал ТВ на някакъв канал,то едни кръшни хора свиреха,пееха хубава народна музика,той взел детето играят ръченица,малката се напика от смях.
Аз излезнах навън с количката малката спа 3 часа.
Той през това време направил обяд-опържил картофи и наденица.
Прегръща ме и мен,и детето,закача се.
Пуснал е компа колкото да му сваля филми и да теглят от него за рейтинг
не ги чаткам много тези въпреки че и аз свалям филми и оставям компа да теглят от мен.Прибрахме се с детето,той гледаше филм на компа.И ми се обяснява,че пуснал филм да отмори малко.
Няма лошо,всичко в граници щом е -му казах аз
Сега се обади свеки от работа,говори и гласа й трепери.Ивадила снимки от ноември от Коледа,гледала ни как сме се усмихнали,гледа детето и сърцето й се свило,ако нейното магаре изглупее до там,че да ни изгуби.
Ей такива работи
Незабравих да го похваля за всичко................
а и имам идея за "лечение "на тази работа.Не само психо атаката,че ще ни загуби ,но и др метод,които засега няма да споделям,
И аз се надявам всичко да е моментно.
Все пак съм се омъжила по любов и само 1 год и няколко месеца са минали.
Няма да търпя безкрайно,защото най-ценното е детето за мен.
Та това е.
Ще ви държа в течение на нещата.
Вече ми се измори главата да мисля и да премислям нещата.Засега ще оставя нещата така,да видя какво ще прави и накрая хайдеееееее.Равносметка и всеки да си хваща живота в ръце и мир и спокойствие за всички ако не му оври главата

Дано се осъзнае! И все пак си мисля, че някак трябва да провериш и телефона. Дори и да няма нищо, ей така за собствено успокоение. Не знам как, все някоя женска хитрост трябва да проработи.
явно нещо са объркали. 
За сметка на това Алекс има два. Отбелязахме единият, лятото и другия.