След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 066
  • 584
  •   1
Отговори
# 405
  • София :(
 Добро утро, щом съм първа да слагам кафето  Grinning

и да се похваля - има ефект от първата страничка  Joy hahaha, пораженията от празниците са заличени, че даже вече съм 1 кг надолу, прекрасно начало на деня  newsm68 newsm44
 Пожелавам и на вас приятни емоции при срещата с общия приятел кантара, и един усмихнат и слънчев ден  Hug

# 406
Мале, много сте ранобудни бре, хора!  ooooh!
А добро утро и от мен!   bouquet
Желая ви усмихнат и спокоен ден, изпълнен с положителни емоции!

ps: И а дано ни пуснат газта  Crazy

# 407
Добро утро и от мен!

Само да се похваля, че днес съм много щастлива, първата цифра на кантарчето е вече 5. newsm44 newsm68

Съжалявам, че вчера изобщо не успях да се включа. Днес на работа дано вече имам нет, да пиша повечко, имам доста неща за казване. Пък и много ми липсвате така, на работа няма нет, в къщи няма време........

Обичам ви всички и ви прегръщам! Hug
Мрънмотче, ха дано наистина да я пуснат, че ни трябва на работа, пък и там парното е на газ! #2gunfire

# 408
  • София
Дбро утро и от мен!  Hug
mimensita, Guten morgen!  Hug  bouquet Страхотно кафенце!
мрЪнмот  Hug Дано! Че става много студено... -8 било в София Да бяха -8 кг...  Laughing
baba iaga  Hug постижението ти е страхотно! Честито!!!
StelxenHug не съм имала проблеми с бъбреците досега, не знам какво да те посъветвам, но ако не отшуми- най-добре на лекар /аз обаче дотогава бих експериментирала, за да се убедя дали и нещо свързано с режима, бих включила веднага храните които липсват - малко плод и повече зеленчуци, като принципът на хранене бих запазила, месото бих заменила с риба и извара - т.е. без хляб и сладки неща, повече зеленчуци и плодове / Другият вариант е да не променяш нищо и да почакаш ден-два да отшуми. Честно казано аз не смятам, че е от режима, може би... настинка, или те боли кръста от неправилна поза... Много малко дни сме на този режим, за да те удари там... Не знам...   newsm78
tatianka  Hug
Foli  Hug    bouquet
Един хубав ден на всички пожелавам! Дано тази седмица бъде по-лека!  Hug

# 409
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро!
Регистрирам минус и днес, така че продължавам в същия дух! Дано днес да отшуми болката в бъбреците.
Закусвам пилешка пържолка, че в работата ми е много натоварено и няма време за обяд. Simple Smile
Лек и минусов ден на всички!   bouquet

# 410
Добро утро!
След празничното ГГЗ и аз регистритах огромен + от почти 5 кг  #Cussing out
и сега вече 3ти ден съм на протеини и имам големо главоболие
От цялата история хубавото е че се отвратих от нережимности!
А да и 1.5 си замина още първия ден на протеини и днес още 1 кило  Flutter (ясно ми е че това е било водичка)
Ето признах си
сега чакам да ме тиганопомажете Embarassed
Искам да ви кажа и нещо което открих за себе си - когато ям извара не свалям (при мен това е рядкост тъй като не съм срещала тук и имам няколко пакета във фризера които ползвам на месеца 2-3 пъти), обаче си ям сиреме което е с 3% мазнини и  котиж чийс и нямам проблем.
Чудя се от къде може да идва това newsm78
Пийте сега по една чаша водичка
Stelxen за болките в бъбреците, тъй като на мен те са ми слабо място, а по време на режима не съм имала проблем, мисля че трябва да пиеш 0.500 или 1л повече вода от преди. Но да не прекаляваш пък!
bravy  дай състава на този хляб да го разнищим!
тони, ривелка,весито, марчелка, айнур, gulbenur (ох толкова сте много), кри, фоли (пръчицата Hug), баба яга, Цоци, сребърната лисичка, sanny3 , шуши, венерас, тунинг
и всички които пропускам без да искам олигавям ви порядъчно!
Пожелавам ви приятен и с парно ден Hug

# 411
Добро утро   bouquet
Stelxen аз имах отначало малко болки в бъбреците ,но защото съм имала песъчинки и чрез водния удар ги изчистих  Simple Smile За болките джи пи то ми предписа анти възпалителни средства ,които пих и сега съм по -добре и от преди режима. Пий още повече водица в момента бих те посъветвала. Мисля че Фийл гуд тогава ми беше споделила какво е казал нейния доктор - при проблеми в бъбреците, удавете ги във вода.  Hug
Баба Яга,страхотен резултат ,честито месечинка,давай смело напред и мечтата ще се сбъдне  smile3525
На всички минусчета,честито ,много ви се радвам  Simple Smile
На всички с поводи които съв пропуснала и на вас честито,радвайте се на хубавите моменти  newsm51
Аз след големи проблеми с 00 сега вече решени посредством лакцес-билкови хапчета съм половин кило  надолу и отново съм с цифра 63 ,но общо взето много бавно става вече-още по-бавно.И как да нее ,като почти нямам памет за тези кг Simple SmileПродължавам упорито,кога с увесен нос,кога отново с настроение  Simple Smile
Прекрасен ден ви желая  Heart Eyes
Редакция : Кри-Кри..свобода на мненията,няма лошо. Аз съм си убедена в това което казвам  Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 08:17 от музичка

# 412
  • при моите деца .....
Добро утро!
Днес е протеинов четвъртък!
Днес ще водя детенце на лекар, дано не е нещо сериозно.
Режимна съм!
bravy, и аз такъв хляб си купувам - 5-6 пъти съм хапвала, но Бонукса го били спряли и само такъв докарват!
Хубав ден!

# 413
  • София
Добро утро на всички  Hug
Гери1109, добре дошла  и успех! Малко повече инфо за себе си да ни дадеш? За гадния вкус в устата - дъвки без захар.
jujus1, прекаленото пиене на вода ще ти докара бъбречна криза, ако не и нещо по-лошо. Повече от 3-3,5 л вода не са полезни! Ей, ама значи почвам да се ядосвам - къде го прочете това за 10-те литра вода newsm78 Водата трябва да е най-малко 1,5 л., но не трябва да се прекалява. Peace
еlyam, от МЦ е. Аз така качвах до 2,5 кг преди цикъл, свалях ги до 4-5 ден. Гадно е усещането, затова е хубаво режима да се започне след МЦ.
Мименсита, честито килце надолу!  bouquet
Stelxen, соред Сноу Hug си отскоро на режима и затова не би трябвало бъбречната болка да е от него. Но аз мисля, че ако преди не си пила толкова вода и не си яла толкова протеини, може спокойно да е от това. При мен обикновено отшумява за няколко дни, но си изпивам опаковката от Кидни чая. Успех в новата работа!  bouquet
Бърди пак ли се затри  newsm78 #2gunfire
Бабо Яго  Hug изключително ми е драго да те приветствам с месечинката! Резулататът ти е зашеметителен!!!  newsm81 newsm20 Герой си ни ти! Не е зле да попишеш обаче малко повече, да разкажеш как върви режима, да ни понадъхаш! newsm51
  love001 на всички, не изброявам, за да няма обидени  Mr. Green
Лек и хубав ден!
Едит:
Мисля че Фийл гуд тогава ми беше споделила какво е казал нейния доктор - при проблеми в бъбреците, удавете ги във вода.  Hug
Извинявай, но не съм съгласна - по този начин се прави воден удар, с който най-вероятно ще си докара бъбречна криза. Е, ако има песъчинки, ше ги изкара, но дали това е най-подходящия момент за това? При криза ще й предпишат лекарства и въглехидратна диета.
Коте, кво направи, бре  #Crazy #2gunfire #Cussing out Добре, че си се взела в ръце! smile3501

# 414
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета и аз така смятам да направя. Пийвам си по малко бусколизин и пия много водица и топло чайче. Като че ли днес е малко по-слаба болката, но ще видим довечера как ще е.
krikri, и аз смятам че ще е от протеините. Вода съм свикнала да пия по много и чай също. Аз съм на различни режими от март миналата година и всеки ден си изпивам 1,5 литра вода и 2-3 чая, така че не е от течностите. Благодаря ти за пожеланията,  Hug дано днес да започнат да ми се нареждат в главата нещата, че от вчера нищо нямам май.  Confused
Аз мислех 7 протеинови, но май ако продължа да свалям ще са 10. Какво ще кажете вие, които вече сте минали през ударната фаза?

# 415

Здравейте,

Нямах нет няколко дни и признавам нищо не съм чела.
Обаждам се само, за да не ме забравите

За себе си какво да кажа. Или кантара е леко луднал, или трета при мен за сега върви добре. Кантара де, ми той показва едни 2 кг, ту нагоре, ту надолу, ама след протеинов четвъртък, резултата най ми харесва.
ТА ДНЕС Е ПРОТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК - НАПОМНЯМ

ТОВА Е ЗА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ КОИТО НЕ МОЖАХ ДА ПОЗДРАВЯ

А ТОВА ЗА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ

# 416
  • Варна
Добро утро! Hug
Фолиииии, благодаря ти, миличка! Отчитам се днес още 0,500кг си отдоха. newsm44
Silverfox, идваммммм ама малко бавничко се движа... тежат ми 3-те килограма, които си лепнах в моята екпериментална трета за 2 дни. Crazy Е, вече са 2кг. Mr. Green
Гулбенур, браво!  bouquet Това ми е мечтата и на мен! Blush
Кате, Доре, и аз съм с васссссс!  Hug Не мога да си позволя да пропусна още една среща... Naughty Само може ли да е в неделя, че само тогава почивам - на 18.01. Embarassed
Котенцееее, разбирам те напълно! Ще ги преборим, няма как. Hug
Баба Яга, честита месечинка! Резултата ти е  #Crazy.
Айнурче, Веси, музичка, , rivela , feelgood(пак изчезна Rolling Eyes), veneras, ros4o, (виждам теее wavey),  тони27, и всичкииии останали - прегръщам ви силно!  Hug Hug Hug

# 417
Добро утро.
Вчера не писах и ето - от 3 дни не мърдам. Може би все пак роля има и току що появилия се МЦ. На кила не мърдам, но се усещам олекнала.

Хубав ден на всички.

И край на газовата война ви желая. У нас има още някакво парно, климатици, децата отидоха на училище, но да видим...

# 418
  • София
Stelxen, имаш доста кила за сваляне, 10 дни щеше да бъде ОК, ако не те боляха бъбреците. Според мен направи най-много 7 и минавай на ПЗ. Не се притеснявай, ще сваляш и занапред!
Гюлбенур Hug, честито! newsm51

# 419
Брррр, тук е голям студ  cold
Гюлбенурче, честито ти 5  Hug
Марчелка, браво  smile3501
Май и при мен си отиде половината кг. от повишението  Flutter Дано след днешния протеинов ден си отиде и другата половина  Praynig
Баба Яга, честита ти месечинка със закъснение  Hug

Да ви се оплача и аз сега малко  Blush. Пия хапчета за ставата на челюста, пия хапчета от началото на годината за страховата невроза, сега пък от вчера ме боли кръста и краката Weary (май ще ме хваща сега пък дископатията). И сега какво, трябва и за дископатията ли да пия хапове? Направо се натрових вече  Weary

Днес е четвъртък, карайте само на внимавайте с

Общи условия

Активация на акаунт