След Нова година наплив най-голям има естествено при чичко Дюкан(142)

• 28 008
  • 584
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте  Simple Smile Искам да ви попитам само нещо. В Метро видях, че продават Зародиш пшеничен стабилизатор. Като го гледам май ще върши същата работа както пшеничените трици, но вие ще кажете? Състав:пшеничен зародиш, 100гр. съдържат: до 45% въглехидрати, до 35% белтъчини, до 10% мазнини, Витамини А, В!, В2, В3, Е, РР, 4% минерални соли, 382 килокалории. Подобрява обмяната на веществата, засилва имунната система на организма. Стимулира  жизнеспособността. Успешно може да се включи в диета при хора с наднормено тегло. Пшеничния зародиш е лесно усвоим хранителен продукт, който може да се приема смесен с прясно мляко, плодов сок или нектар. Консумира се в дози 1-2 супени лъжици на ден. Пожелание дневната доза може да бъде увеличена. Полезен е при авитаминоза, пролетна умора, възтановяване след операция или продължително боледуване. Пшеничния зародиш е натурален продукт с висока биоологична стойност. Може да се влага в различни печива, кулинарни смеси и пълнежи, млечни и зеленчукови супи.

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 08:58 от meril

# 421
Добро утро момичета, да се похваля и аз с минусче , днес ми е 6 ден, мисля и утре да изкарам и да мина вече към п/з нямам търпение признавам си.Преди обичахда си хапвам месо, а  сега много бързо ми омръзна сякаш, въобще не ми се яде.Пожелавам на всички ви още минусчета.

# 422
Здравейте стари и нови Дюканки Simple Smile
Някои от вас може и да ме помнят от преди Embarassed ,а за други съм нова,та казано накратко пак реших да се завърна в бойните ви редици срам не срам,надявам се да ме приемете отново Blushи да се справя успешно с поправителната сесия или по скоро ликвидационната.Та днес ми е ден 4-ти на П и продължавам.
Приятен ден на всички Hug

# 423
  • В една Дупка.
Здравейте момичета,
 cote, и аз съм за тигани newsm11, днес отчетох 2 кг нагоре, но от днес пак триците и чичко Дюкан. (нито ядех триците, нито пиех вода)
Всеки различно ли задържа? Сега колко време ще се мъча Blush за тези два кг?

# 424
Добро утроо  Heart Eyes
Днес не знам що не ми се пие кафе   Tired

anninca  Heart Eyes sanny3  Heart Eyes  Hug  bouquet

baba iaga Честита месечинка  Hug Страхотен резултат  Party

Desitkaa Момчето от снимка 53 е tuningmania  Mr. Green То си пише отдолу бе.....да пише тук.... Mr. Green Туниииии Ела тука слънце,чИ шТЪ севтосвамИ ....aaaaaaaaaa  ooooh! Сватосваме имах предвид  Mr. Green

Котенцеееееееее  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Ти що предаваш фронта,аааааааааааааааааааааааа  Crossing Arms Crossing ArmsБързо да ги сваляш тия гадове  Naughty  Heart Eyes Hug

Stelxen Честито ти намаление  Hug Взимай чайче за бъбреци и утре ще забравиш за болката  Wink

ros4o  wavey

Ривелкаааааа  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Слънчев и режимен ден     bouquet

П.П.Днес е бабин ден по старо му  Mr. Green Който го зачита,да го поздравя  Mr. Green

# 425
Привет Дюканки и Дюканец Laughing

Днес ми е 7ми ден П и започвам 2ра от утре. Резултатът досега е 2.500 кг. Окуражаващо е, въпреки, че честно казано се надявах на повечко свалени кг в ударната фаза.
Желая хубав ден с много минусчета на всички ви!!!  Hug

Айде по кафенце от мен

# 426
Здравейте слънчица Hug
Гулбенур, Айнур,Марчелка, Веси, Блумхееен Heart Eyes Heart Eyes Hug(ама че ваканция дъъъългаааа Cry)
Макар и с малко закъснение поздрав от сърце, за всички именяци  bouquet
Stelxen ,преди всичко е нужна консултация с уролог, една урина, видеозон...Не пий просто какъв да е чай, кидни чая е перфектен в този случей, както и билковия на д-р Ламбрев..не мисля, че кризата е нещо опасно... да , боли, но се изхвърлят песъчинки, което е добре...а водата е безценна в случея, способства наново да се разтовари бъбрека и го кара, да поработи по-добре, естествено количества от 10л, са ненормални максимума е около 6л...за влиянието на храната върху работата на бъбреците все още има много сериозни спорове, на последната международна конференция на уролозите, доста от митовете в тази област бяха развенчани,Кри правилно е писала, че увеличения прием на протеини при някои хора провокира увеличаване концентрацията на пикочна киселина (зависи от ph на урината).Да ви споделя и една бабешка хитринка,при проблем с бъбреците освен перфектното действие на кидни чая, сутрин на гладно зрънце тамян,колкото зърно на грах...лично изпитано средство, което помага при песъчинки и камъни...
Лек , усмихнат, отслабващ и топъл за душите ден ви желая Hug

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 09:48 от feelgood

# 427
Добро утро и от мен! Hug.
Силвърфокс мерси мила Hug.ама имам какво да поправям.

Да кажа, вчера за пръв път ядох пангасиус-голяма съм овца, как по рано не я пробвах тая риба-по вкусно нещо не съм яла.
Пилетата пасти да ядът вече hahaha.
Е няма да ги пренебрегна съвсем.

След вчерашния първи поправителен ден съм -0.500 гр.
Въпреки че чакам МЦ си е супер от всякъде.

Продължавам смело напред.

Коте кога успя и ти да омажеш положението-кофти е разбирам те, но ша са справиш Hug
Успешен ден на всички . bouquet

# 428
Добро утро!
Започвам с благодарностите за поздравите за Ивановден: Ривелка Hug, Музичка  Hug, Дори  Hug, Вещи Hug Тинакат Hug, Фоли Hug, Айнур Hug, КатяДжин Hug, Анинка Hug и  Hug за всички!
Тони, много по-стимулиращо е когато се пускат снимки
Зелено човеченце и Точко много  Hug
Баба Яга, поздрави, страхотен резултат!
Гюлбенур, честито ти 5-ка!
Стелхен, колкото и кг да имаш да сваляш, щом те болят бъбреците, моето мнение е, да не правиш повече от 5 дни ударната фаза
Деси-вал, добре дошла отново!

# 429
           ДОБРО УТРО   СЛАДУРКИ И СЛАДУРИ,
влизам, за да ви пожелая лек и усмихнат ден! Да ви напомня че днес е ЧЕТВЪРТЪК. Да сте стриктни и  да слабеете.
           БАБА ЯГА - вие с ТОНИТО трябва да вземете приза за ИНАТ ЖЕНА - свалям ти шапка - страхотен резултат имаш. Браво на теб и ти желая все така надолу да слизаш, докато сама решиш, че си постигнала желаните килограми.
           ЗЕЛЕНКО - видях те -влязла си в ОСМИЯТ месец със ТОЧКО, не остана, надявам се да сте добре и двамата (разбира се и тати) и да ни зарадвате след около два месеца.
            САНИЗ - голяма почивка удари бе момиче, ха добрЯ дошла.
             МУЗИЧКА - чак снощи ми се отвори албума ти - радвам се че се запознахме, голяма си сладурана и много добре изглеждаш.  Hug
             ВЕСИТО 5 -     как си сладурано, оправи ли се?
             Аз таковъъъъъ, завижд, завижд малко - бургаска среща, варненска среща ъъъъъъъъъ, да се надявам поне на снимки - момичета да прекарате добре на срещите и те да ви стимулират за по-добри успехи.
              А сега лек ден на всички и много минусчета!

ГУШКИ И ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ

ПП:       ЕВА х 2 - извини ме, но имаме споразумение когато първото момиче пусне кафе,
             следващите да се ваздържат, да не се товари темата. Може би не си разбрала
             затова моля те, друг път първо поглждай и после ако никой не е почерпил направи го.

КОТЕ - защо миличко така, като мен и ти оплеска нещата, хайде и ти като мен, заля-
              гай над протеиновите дни, защото ще има тиганопомазване. Знаеш си ти!!!

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 09:50 от ФИЛЮДКА

# 430
Добро утро и от мен  wavey

# 431
  • София
Фийлгуд, ще тичам за тамян при дядо поп  Laughing
Вани, нищо не казваш за режима, държиш ли килата, че някои от нас се поизложиха, грух!
Пангасиуса е риба само за нас - състои се само от белтъчини и вода  Laughing

# 432
На Фоли и Вани Ник със закъснение честитя!  Hug  bouquet Да сте живи и здрави, момичета мили!
Вани, няма ли да дойдеш на среща?

За среща съм на линия винаги.
Мина, ще те чакам! Коледното парти го пропусна, поне на дюканска среща да се видим!
Мерито, много добре изглеждаш, браво!   bouquet
Тони27 и ти! Поздравявам те!  Hug

bravy, какъв е този хляб, за който питаш? Къде го има?

mar4ela5, tonito27, shushy80, Kri, Monroe, Доре, vesito5, Foli, tatianka, aynur, благодаря ви от сърце!
   bouquet

# 433
Здравейте,приемате ли и още една режимна с вас?В момента само ви чета и се надъхвам,но от понеделник съм твърдо с вас.Вчера ми дойде МЦ и смятам,че не е най-подходящия момент за започване на диета.Виждам по линийките на някои от вас,че сте постигнали страхотни резултати и това ми действа страшно стимулиращо.Успех на всички вече диетуващи и повечко свалени килца  Peace

# 434
Аз идвам да отбележа 1.8 кг свалени за 5 ударни дни, като последните 2 дни дори не пих много вода (тука тиган) и ядох соленичко (тука 2 тигана даже).
От днес си поставям за цел по тези 2 параграфа - водата и солта - да се поправя.

Общи условия

Активация на акаунт