Спа хотел Хисаря или Аугуста ?

• 16 699
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Бяхме в Хисар миналия месец - вътрешният басейн беше с ужасно студена вода, абсурд да се потопиш.  #2gunfire Обаче в уелнес центъра  беше разкош. Простих им басейна.  Laughing

# 16
Студена е била водата едни приятели потвърдиха! Thinking Crossing Arms

# 17
  • Плевен
Разколебах се тотално. А водата в Аугуста топла ли е - моите критерии са 30-35 градуса ?

# 18
  • София
Ами това си е температура за топене, не за плуване... Зависи от критерия, аз плувах около час в Хисар, беше ми добре, но не пуснах детето да плува,прецених, че е студено за него, а и беше с лека хрема...

# 19
  • Плевен
Честно казано сравнявам с басейните във велинград - двореца и ГХ В-д там беше по 33 градуса т-та във вътрешните басейни. Исках малко да сменя дестинацията с Хисаря, но вече се колебая.

# 20
Ние бяхме преди месец и нещо в х-л "Хисаря".

Вътрешният басейн май не става за пляцикане (защото е хладен и дълбок), но за плуване беше разкошен - голям, дълбок, водата във всички случаи е няколко градуса под 30, ама без термометър не смея да се изкажа по-категорично. Децата направиха по няколко дължини, без да се оплакват, че им е студено, но след това избягаха на по-топло.

Детският басейн (той е надуваемият басейн!) за сметка на това не ми хареса толкова - много малък и топъл, средно мръсен (в зависимост от часа) и леко опасен - сложили са му една висока пързалка, а тъй като е надуваем и е на около метър и нещо над земята, в него се влиза по една висока стълба. Та аз не бях очарована и доста им треперих на децата, но за сметка на това те много се забавляваха, играха, скачаха, пързаляха се, веселба им беше голяма, въпреки теснотията.

Стаите бяха ОК, като изключим проблема с водата - не знам дали по принцип е така, но налягането беше ужасно и водата, особено топлата, ту тръгваше, ту спираше, всичко това придружено с як шум, беше си предизвикателство да си вземеш душ в стаята.

Храната беше ОК, макар че да ядеш в х-ла си е малко набутвация, вероятно има и други възможности, но нямаше време да търсим. Единствено кафето на закуската беше отврат и много се ядосах, макар че това е втори х-л, в който ми се случва да пестят пари от кафе, та може и да е практика някаква, макар и много неприятна за кафеджии като мен...

СПА центъра им не мога да коментирам лично, тъй като не разбирам, но една приятелка от компанията, която ползва такива услуги, каза, че бил много хубав.

Вероятно ще повторим някой уикенд, освен ако не решим да пробваме "Августа". Та в този ред на мисли ще ми е интересно някой да каже повече за вътрешните басейни там:
- големият дали става за плуване (колко е голям и дълбок и има ли много хора - все пак х-лът е огромен);
- детският - дали си е истински басейн, как е водата (топла, чиста);
- има ли наистина водна пързалка вътре в хотела (с такова впечатление останах от страницата им) и работи ли?

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 03:24 от Maria.St

Общи условия

Активация на акаунт