вреди ли всекидневното пътуване с автобус?

• 4 042
  • 38
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Пътувах всеки ден от началото до края на бременността си около час до работата си. И то в софийският градски транспорт Naughty

# 16
Патувах всеки ден до 8-и месец сутрин и вечер по един час с маршрутка и не съм имала проблем  Peace

# 17
При нормална бременност не би трябвало да имаш проблеми. И през двете бременност ходих с автобус на работа, не съм имала проблеми.

# 18
Ако караш лека бременност сигурно няма да ти навреди.
Аз получавам контракции непрекъснато и гледам да не се возя в автобус.

# 19
Доста съм пътувала през бременноста,чуствах се добре Wink
Ако и ти си така,няма проблеми.

# 20
  • София

П.П. Всъщност така пътуват всеки ден хиляди работещи бременни.

Точно това щях да напиша, за живеещите в София и другите големи градове пътуването по 20-25 минути е ежедневие и си е радост ако се вместим в тези минути, има хора пътуващи и по 1ч и 30м  за да стигнат до работа Laughing

Пътувала/клатушкала съм се и при двете бременности с градския транспорт Peace

# 21
Ми аз пътувах до университета и обратно Mr. Green също така съм пътувала към час с трамваи. Лошо няма да пътуваш, но трябва да внимаваш да не се разболееш, че сега в това време какво ли не вирее. И другото да си просиш да седнеш, защото аз съм стояла правя в 8 месец за три спирки с трамвай е повярвай ми щях да припадна Confused Задължително си искай да седнеш!

# 22
на мен след 6м. ми бяха забранили да се качвам в колата, както и да напускам града, но моите контракции бяха доста силни. в такива случаи като моя е желателно само да се лежи и по малко движение. е разбира се не съм лежала постоянно и разбира се че сме излизали извън варна, но наистина имах силни болки и твърд корем през повечето време. всичко зависи от организма, имам приятелки, които не са имали моите проблеми и са работели до последно.

# 23
...пътуването в градския транспорт няма да промени
по никакъв начин протичането на бремеността ти.

# 24
Докато бях бременна работех в София,което значеше 15 минути в маршрутка до гарата,около час с влак до София и още 20 мин с транспорт до работата(аз обаче тези последните ги вървях пеша за 40 мин).Вечер отново по същата процедура.Не ми е навредило с нищо,но всичко си е много индивидуално.

# 25
  • Стара Загора
Ако е нормална бременноста ти няма да има проблем

# 26
....само, преди да се качиш в рейса се наблъска здраво с чесън
и си сложи санитарна маска през устата...
Ей така, за всеки случай.
В градския транспорт виреят всякакви грипове... Wink

# 27
  • Пловдив
Ако нямаш някакви оплаквания и забрани от лекар за това, не виждам какво те притеснява...Аз шофирах до 9-я месец и по автобуси съм се тътрила.... а и милите хора вече не си правят труда да ти отстъпят място

# 28
  • На планетата Земя
И аз не мисля, че е проблем. Важното е ти да се чувстваш комфортно. Сядай винаги, когато можеш, не отказвай никога, ако ти предложат.

# 29
  • Разград
Не вреди. Ако обаче ти се чувстваш дискомфортно тогава не пътувай.

Общи условия

Активация на акаунт