Октомврийски бърборковци

• 16 119
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Хера никак не беше лесно , да знайш . Първото раждане си беше песен , сега тази бременност и раждането накрая ми разказаха играта . Имах аз мераци за 3 деца , ама сега никак не съм тази вълна ( освен ако мъж ми не гарантира на 1000 % , че ще е момиче , че не  ща вече таквиз хубавци , няма да си правя футболен отбор я )  Joy   Joy  Joy
Лови продължавам да ти се възхищавам . Иска ми се и Митко да може да бъде под твоите грижи , когато му дойде ред да ходи на градина . Знам , че никой никога не оценя подобни усилия , но и аз си мисля , че собтвеното удовлетворение си заслужава .  Hug
oska какви са тия болести и болници при вас! Няма ли начин да го задържите вкъщи поне докъм пролетта , че да няма контакти сега . В края на зимата обикновено винаги има бум на такива вирусни инфекции .
Майка ми искаше да вземе Митко , но на мен хич не ми се дава - първо още се справям с него , а и не ми се иска да се чувства изоставен заради бебето . Той все още му се радва , гушка го и го държи за ръката , докато го кърмя. hahaha

# 121
  • Стара Загора
Любопитке немож ме уплаши Mr. Green
Мишке Яни е станал голям мъж бе. Ама и ние със заспиването имаме големи ядове..гоним се до никое време Crossing Arms За градина и ние ще пускаме Слави септември месец. До тогава с детегледачката и това е Crossing Arms
Абе ние няма ли да се съберем бе Twisted Evil Докога ще ви подканям. ДАйде да измислим място и месец и да действаме. И без това едни и същи кокошки списваме тука поне да се видим Mr. Green

# 122
Здравейте!

Най-напред Честита рожба на Любопитка и семейството й!Да ви е жив и здрав младежа и да расте здрав и щастлив!  bouquet

С голямо закъснение за Мира: Честит Юбилей - много здраве, любов и късмет!

Ние сме добре. Криско засега не пропуска посещение в яслите и не е боледувал сериозно /не смея да го похваля/Обогатява постоянно репертуара от песнички, но  за сметка на добрите неща напоследък е свикнал да ни крещи на висок тон и да прави забележки Laughing, калпазанина му с калпазанин.
Накрая но не на последно място и преди да съм прописала в някоя отчетна, искам да споделя най-напред с вас за моя EFP, който ми дойде като гръм EmbarassedПрез октомври ми правиха една гинекологична операция и след нея бяха минали само някакви си 2 цикъла, а да не казвам че сигурно 2 месеца не можех да се наглася психически за luvbedи накрая ето какво - от 1 път -Бебе. Незнам още точния си термин /защото не може да се вярва на цикъла ми/, но едната дата според цикъла е 20.09., а според ехографа 28.09.Иначе си умирам от страх - ентусиазма и мерака от първия път хич не са същите. За сметка на друго съм се разнежила към Криско /не че той не е железен де Grinning/и не мога да си представя, че ще обичам някой повече от него Embarassed.Така, за да не ви доскучава спирам.
Поздрави на всички!

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 16:09 от eli_gu

# 123
  • Стара Загора
Ехаааааа много се радвам Елииии Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 124
Ели, честитооооооооо!  Hug   bouquet  bouquet  bouquet
Лека бременност и здраво бебче.

Аз както споменах имам нова печка и два дни се скапах да готвя.  Опитвах се да направя кекс, какъвто правех преди години. Старата ми печка беше сдала багажа и във фурната не можеше да се прави нищо освен запичане на някоя манджа. Сега си припомням разни рецепти.  Embarassed
Калоян на моменти (от доста големи интервали) става непоносим - мрънка, крещи, инати се.С неговото среднощно пиене на мляко вече взе да ми писва. Като излезем в отпуска ще пробвам да му го спра. Очаквам дълги безсънни нощи и много рев.
Иначе ми е умничко на мама гарджето. Познава буквичките.  Laughing
От десетина дни имаше някакъв обрив, алергична реакция към незнайно какво, според лекарите. И дланите му се зачервяваха и го сърбяха. Мажем с мехлеми. Засега (пу-пу) е добре като че ли.

# 125
eli_gu  честито  pregnant
miki m за друго  не може да става въпрос ,стигани на това наше слънце  Laughing
Днес тук при нас времето се пооправи ,а и ние бяхме на село и там на Ева много и харесва,голяма игра пада бягайте...  animal037 newsm57 Animal Pig о и котки,кучета,че идвам..... Laughing,а време за почивка за мен незнам кога ще има и сега и като почна работа ще съм на пълна програма,но живот и здраве всичко ще се нареди и дано само да имам сили.
и на мен ми липсва майченството -всекидневните ни разходки/сега последно време ме домързява чак до центъра/,но така е децата растът... Grinning
хайде до скоро... Hug

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 16:51 от eva_v

# 126
  • Варна
Мале как се оживи темичката днес!
Ели Честито , мила! Hug Hug Уф и аз се чудих как ще се чувствам с бебето и Митко , как ще обичам и друго дете толкова , но просто си идва от вътре . Само като го гушнеш едно такова мъничко , пухкаво и миришещо на бебе  Crazy Желая ти лека бременност и безпроблемно раждане накрая .

# 127
АУУУУУ! ЕЛИИИИ!!! Ще умра от радост!!!  Hug Hug Hug
Ох, страхотна новина!!! Ама вие като бяхте у нас преди 2-3 седмици аз си го помислих това! Даже те и питах, ама не ти се вярваше много. Ейййй и Криско ще става батко!  Mr. Green
Споко, ще обичаш и малкото бебе, сигурна съм! Simple Smile Хайде, да родиш сега и другия зет, та да не се карат моите за Криско!  Laughing
Е, ама все пак ти пожелавам малка, здрава госпожичка де, ама ако пак е юнак от сега си го заплювам!  Mr. Green

Херка, аз съм ЗА през лятото да се съберем някъде с децата. Simple Smile

# 128
Ели - лека бременност и здраво бебче ти пожелавам! preggo

Сватя и аз съм "за"! Остана да сложа метана на колата и идвам, ама пусто все не остава време да демонтираме бутилките от другата кола. А на бензин ще ми излезе все едно на луната се срещам. Иначе съм навита. При всички положения до месец - два трябва да ходя до Пловдив за седмица, така че - Южна БГ трепери! Mr. Green

# 129
Любопитка,честита рожба!Здраве и хармония на цялото ви семейство!   
Ели, страхотна новина лека и безпроблемна бременност !!!! Hug

# 130
Eли,честита новинa!Желая ти лека и безпроблемна бременност!А за обичта,ние майките сме така yстроени,че в сърцето ни винаги има място за всичките ни деца!Ще се спрaвиш,само се пази,щом скоро си претърпяла и оперативно лечение. Hug
Оска,Сандански е чyдесно решение.Да си изкарате много хyбаво с Васето и да разказваш после!
Слиипи,yспех в кyлинарията! Peace
Лови,страхотна си!Не се поддавай на лошият позитивизъм около теб!Децата са най големият израз на благодарност,за всичко което правиш,просто отминавай останалото с махване на ръка.
Ние сме добре,преборихме сополите и сега вече Вяра е по добре.Голяма е лyдетина и как само наборва кака си,а тя горката седи и непомръдва и само вика мамооо.Нали е кака,милата си мисли че трябва да отстъпва във всичко на малката си сестричка.

# 131
Ели Simple Smile страхотна новина. Лека и спокойна бременност и бързо и безпроблемнно раждане на живо и здраво бебче   bouquet

# 132
Много ви благодаря за поздравите момичета! Heart EyesТрогнахте ме.
Саня, не умирай Joy-обещавам, че ако е пак мъж ще е другия ти зет, но вчера  забравих да ви пиша, че единственето бебенце, което познава Криско е Маги на Саня и  като го пита баща му иска ли бебенце и как ще се казва, той ни отговори, че иска и ще бъде Маги  Joy.
Аз ставам, че пъргавелко ме чака с прахосмукачката да чистим.

# 133
Добро утро!

Да се похваля - снощи най-сетне направих нещо, което ставаше за ядене.  Mr. Green

Ели, щом Криско казва, че ще Маги, значе Маги ще е.  Laughing

Ще се радвам да се видим, Хера. Ама малко ни куца организацията като че ли.   Rolling Eyes

# 134
  • Стара Загора
Добро утро bowuu
Снощи сержа наряд и Слави по този случай стана в 4ч. сутринта. Та и аз с него де. Сега той заспа на дивана блажено а аз ще тръгвам на работа Tired а така ми се спи. Макар, е в 2,30ч. се събудих защото ми се пиеше кафе....това го правя вече втора вечер..посред нощите да ставм с мисълта за кафе Crazy
Организацията верно ни куца...и то яко.
Ели като си направят ремонта на банята направо им отивам на гости...та пое на пловдивска земя да се видим.
А AIR къде се агуби Rolling Eyes да не съм изтървала нещо?
За готвене не ми говорете...с ръкунки в гъзунки съм аз Crazy

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 10:53 от Хера

Общи условия

Активация на акаунт