Октомврийски бърборковци

• 16 118
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
Любопитка, ей тази снимка ми напълни душата  Simple Smile  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10261904

# 106
да страхотни снимки,моята Ева вика само -айде пак бебе Grinning

# 107
Любопитка, прекрасен е Дани, а снимките на двамата с Митко направо ме просълзиха!  Hug
Разкажи за раждането когато имаш повече свободно време. А Дани спокоен ли е? Маги от раждането си е едно голяяяямо мрънкало, което непрекъснато иска да е в ръцете ни. Добре, че вече малко се заиграва сама, а и Али много се занимава с нея. Определено сега ми е по-лесно, отколкото в началото.

# 108

Добро утро, дами!
Желая ви приятен и усмихнат ден!

# 109
Добро утро на всички  Hug
Любопитке-честито бебче-страхотно е.Да ти е живо и здраво и много да ви радва.Колко ми се иска и на мен тази радост. Embarassed
Одавна не съм писъла,но намерих време.Ние с Несика още се мъчим с този следобеден съм 1ден спи един не.Когато не спи е доста кисела само си мрънкя и се сърди,а пък вечере олеле мале.Не спира да говори,като се разхождаме и спрем в някой магазин говори на всеки човек,който мине покрай неяИначе всичко друго е ОК.Поздрави на всички от нас.

# 110
любопитка , голям слядур е  Дани и с барт му са много мила картинка !

някакъв вирус вурлува . Васил е с разтройство вече втори ден , няма температура . вчера препечените филийки не помогнаха , днес атакувам с ентерол . дано го оправим до понеделник , че ще го водим на санаториум в Сандански .
надявам се да изкараме добре . обичам като сме само двамата . успявам да му спретна добър режим и много си говорим и се слушаме.

# 111
Здравейте Hug
ЧЕСТИТ МАЛЪК МЪЖ ДАНЧО! Heart EyesДа ти е жив и здрав Любопитка много да те радва както и баткото ДАНИ!
Тия дни съвсем не ми оства време да седна да ви чета,бяхме всикчи болни от вирусният грип ,който е кашлица,темепература и гърло,та сега ни остана упоритата кашлица.
ЧРД на патерици на Мирка!!!    bouquet  bouquet

# 112
Любопитка,много красиво и бяло бебче е Данчо,а батко мy е голям чаровник!Бъдете все така щастливо семейство! Hug

# 113
eva_v ,ами хайде какво чакаш... Wink
Любопитка, и на мен ми стана много мило от вашите снимки!Страхотни са !Дано сте все така щастливи и сплотени! Heart Eyes
oska,стискам палци да се оправи бързо Васко! fingerscrossed Да пишеш преди да заминете!В Сандански е много хубаво,дано да изкарате супер! Heart Eyes
Ma4o,кафето направо ме стопли,макар,че е почти полунощ...благодаря!  bouquet
Хубава,спокойна и поне малко слънчева неделя ви пожелавам! Hug    Ние мислим да се разходим на Витоша,но ще видим... cold

# 114
  • София
Здравейте, дружина!
Любопитка, честита рожба! На Дани пожелавам да расте много здравичко, умно и щастливо детенце! Много са хубави снимките. Батко Митко и таткото изглеждат много щастливи и горди. На теб ти пожелавам бързо възстановяване и съм сигурна, че ще се справиш- силна жена си Hug.
Мире, честит Юбилей с голямо закъснение  Embarassed.
Честит Рожден Ден и на вече порастналата Лети! Много щастливо детство и попътен вятър в учението!
Нямам време да чета. Така ме е завъртяла вихрушката, че само се моля да не рухна.

Теди, и ние минахме през този вирус. Слава богу сме добре и от понеделник- пак на фронта. В Четвъртък и Петък бях на работа, а Косето го прехвърляхме по комшийки.Но, исках да съм сигурна че ще тръгне здрав на ДГ.

Едноседмичният ми болничен се отрази супер на отношенията ни с едната учителка( бяхме ги понатегнали малко). Можело, значи и да се уважаваме... С работата свикнах. Тежка е и отговорна, но вложиш ли малко любов и забравяш за всичко. Много мило ми стана, когато се върнах от болничен и децата докато закусваха ми казаха, че ме обичат Heart Eyes. Тогава се замислих, колко малко внимание им е нужно за да ги спечелиш. Естествено, в началото се опитваха да ми се катерят в/у главата. И още правят опити, а аз се чудя какъв подход да подхвана. Пеем, четем книжки...Сега съм разпечатила гатанки и ще видим дали ще има успех.  Това е за краткото време, докато ги няма възпитателките. Иначе е яко гърч- сервиране, миене на съдове, стерилизация, легла, миене на подове, дезинфекция... Но и аз се престаравам. Това са репликите, които чувам всеки ден " поукроти си ентусиазма", " няма смисъл да се стараеш толкова- никой няма да ти го признае"..... А, всъщност аз го правя не за друг, а именно за себе си и за децата. Така или иначе ще съм там по цял ден, защо да не ми е по- уютно. Днес бях на работа в магазина и ме е яд, че не можах да взема акрилна боя за да боядисам радиаторите и т.н.
Пак се отплеснах, сори Embarassed.
Лека нощ! И сладки сънища  smile3524

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 00:14 от Lovi

# 115
леле , лови доста странички прочетох , докато разбера каква ти е новата работа . признавам разследвах те по публикациите ти Blush . нали току изчезвам заради разни липси - я на нет , я на компютър или ..... не съм в час. честно , реших ,че сте отворили частна градина . логично при този ентусиазъм и отношение ! уви мисля , че хора като теб рядко се срещат по детските заведения !
няма да споделям тук причините по които не желая Васил повече да посещава яслата в коята беше приет . и след като не намерих друг начин , се възползвах от протекциите на наши приятели , благодарение на което Васил е приет на ясла в центъра . ще го записваме като се върнем от Сандански . като знам , че пак предстят ревове и адаптация към новото място ,свива ми се сърцето . още повече , че имам дълъг път с градския транспорт по 4 пъти на ден .
прословутият вирус , за който говорите ни откара отново в детска пулмология в началото на януари . темата за това нужно ли е болнично лечение , когато гърдичките "свирят" изглежда е дълга и сложна . аз не се стресирам така лесно , предпочитам лекарско наблюдение най-вече заради регулярното преслушване и сигурността , че при не дай Боже лошо развитие на болестта може да се реагира мигновено . а профилактиката е най-важна - повече витамин "с" и "добър" въздух . и понеже не работя , по-добре да поседим в Сандански!

# 116
Оска, много добре сте го решили! Желая ви приятен престой там . Аз климатолечението винаги съм го смятала за приоритет в отглеждането на децата. При първа възможност сме или на планина, или на море. Жалко само, че всичко опира до финансовите наличия или липси, но...винаги има вариант!
Лови, радвам се, че сте оздравели! Децата в твоята детска градина са невероятни късметлийчета.
Целувки на всички!

# 117
Добър ден, мами и дечица Hug
Аз съм щастлива, току що ми върнаха Симона след едноседмична ваканция при баба й, много ми липсваше вече hug
Прогнозата за времето звучи добре, така че се надявам да имаме и време за повече разходки Sunglasses
приятен ден и дано се засечем с варненките из морската Hug

# 118
  • Стара Загора
Оска Сандански е добро решение Hug Ако ще ходите на пролет свиркай...може да дойда и аз със Слави. Винаги го водим и на балкан и на море. Да си чукам на тикваа като цяло е здраво дете ама аз да си водя по такива почивки - да го калявам.
Днес ми е хубав ден. Снощи излизах с приятелка на кръчма...сержа и Слави сутрнта меоставиха да спя до 10,30ч. и като станах те излезнаха на Аязмото а аз чистих. Върнаха се и ядоха та легнаха да спят и аз сега гледам филм на лаптоп-а Crazy абе мързелив ден е днешния Blush
Любопитке...как можа да го родиш такъв хубавец бе Crossing Arms срама нямаш, ей Mr. Green Много сте сладки и четиримата Heart Eyes
И аз искам още едно поне...ама нъцки. За сега пак се ударили в камъните...
Ох и аз искам да ми вземат детето за малко бабите и дядото ама нъцки....Все не го искат..буен бил много Crossing Arms ми ако е кротък и аз няма да искам почивка Mr. Green ама на...
Айде стига съм писала, че пак много стана Crazy

# 119
Любопитка, бъдете живи и здрави!Много щастие и късмет ви желая  bouquet!!!

Ние известно време се увардихме от настинки и грипове, но не знам, дали ще е за дълго Sad.Записах малкия на градина за септември, но трудно му намерих място #Crazy.Иначе сме горе-долу добре.Имаме проблеми с вечерния сън, с храненето, но всичко останало е в рамките на нормалното за неговата възраст Thinking.На мен не ми остава много свободно време и рядко ви чета.Как ми липсват отминалите години в разходки и повече време за мен и детето Sad.Ето малко снимки от нас http://www.album.bg/qnislav/

Общи условия

Активация на акаунт