Октомврийски бърборковци

• 16 114
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Абе смешно ви е на вас ама  Laughing елате у нас. Вече не издържаме на безсънието със баща му...това е от няколко месеца и резултата ви го описах по-горе Crossing Arms

# 91
ЧЕСТИТО НА МАМАТА С БЕБЧЕТО ,МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ другото ще се нареди....!!! stork-boy family4

много хубаво си бърборите но сега нямам време Cry,просто се записвам ...чао... Hug

# 92
Здравейте Simple Smile

На Любопитка честито!!!  bouquet Желая ви много здраве и щастие!!! Simple Smile

Мире, ЧРД   bouquet Да си жива, здрава и щастлива!!!

Ние сме (да кажем) добре. Аз тръгнах на работа преди седмица, 3 1/2 м, след като Емка тръгна на ясла. Добро стечение на обстоятелствата. Хем тя да се адаптира, хем аз. Добре ми се отразява и през деня не ми е мъчно, но гледам да се прибирам навреме и да сведа домашните задължения до мин. за да имаме повече време за внимание и игри.

Оска, Мики, нека се постопли и да поотминат малко вирусите, пък може да направим някое събиране в парка например.

Е, хайде... Hug

# 93
Честит Рожден Ден, Мира! Здраве, щастие и любов на цялото семейство!!!  Hug

# 94
Мире, отново  newsm59!!! Да си много щастлива!

# 95
Честит рожден ден на Мира, да си жива и здрава  Hug

Честито и на Любопитка  Hug много да те слуша  малкия мъж  Peace

Пламена  е добре, само че проявява фасони от време на време Twisted Evil иска всичко сама да прави, включително да си избира дрехите  Crazy   много  говори и по- трудно взе да и се разбира, защото се опитва да казва и нови думички  Laughing пример карам кола и тя ми казва- Мамо, искам да видя мухата  ooooh! а сега де Rolling Eyes докато разбера, че муха е елха  Crazy

изчезвам после пак ще пиша  Hug

# 96
Честит рожден ден на Мира, да си жива, здрава  и обичана!

Честито и на Любопитка - много здраве и щастие на цялото семейство!

При нас няма нещо кой знае колко особено. Борим едни сополи дето край нямат - чак започнах да го тормозя със сребърна вода и прочие радости. Засега още успявам да го преспя минута преди мене или поне не е правил като Слави.  И Борко е започнал някакви истерии да прави. Снощи рева дълго и се тръшка до посиняване, защото искал да вечеря в стаята, а не в кухнята. Така и не разбрах каква беше причината - не сме правили така никога. Накрая баща му излезе от кухнята и детето се настани на малкото столче и изяде света. Нещо му е период явно. Лошото е, че търпението ми хич го няма и нервите ми и те са там та едва ли се отнасям по най- добрия и щадящ детето начин.

Оска, благодаря за снимките!

Да сте здрави и лек следобед.

# 97
добър ден, мили мами, знайни и незнайни за мен Hug
с радост видях, че ни има в списъка, щото аз иначе не пиша във форума често, даже почти никак, трябваше пак да забременея, че да се сетя...
Така де, с някои от вас сме се виждали чат пат (Варненките имам предвид), скоро пак няма да съм на работа, така че, надявам се да запознаем децата като се постопли времето, да поиграят 1swing

Да са живи и здрави рожденниците  Tada

Почвам да ви следя, ако нямате против  newsm53

# 98
Честит юбилей,Мира!Бъди здрава и много щастлива!Желая ти весел празник!

# 99
Благодаря ви момичета от сърце...  bouquet  bouquet  bouquet
А това е почерпката

Честито прекрасно малко слънчице и на Любопитка да са живи и здрави и много хубави мигове.
Отивам да си допия.. Mr. Green

# 100
ЧРД на патерици на Мирка!!! 

Миа-ата, спомнямси те Simple Smile  и как иначе... леко бременеене .

Така аз на бързо от офиса, да споделя , че туй което казва Хера се случи снощи и у нас
Баща му го нямаше и той ме приспал  и после бос по пижама си поиграл в хола .. сега ще има да му треперя да не се разболее
Така, че октомврийки бъдете на щрек !!!!
При нас се започна със "Защо" и "ко туй" до изнервяне на мама и тати

# 101
мира , честит празник и от мен ! да ти върви все на празници и веселби Laughing!

а аз да си похваля момчето , че ми е мн. лесен за приспиване. пускам му филмче , връчвам шишето с мляко и затварям вратата . а той кога заспал , кога не , ама си лежи кротко и тихо . някой път заспива чак след час , но нали не ме безпокои  Mr. Green.
на едно от филмчетата "бебе айнщайн" , на мелодията на "тиха нощ , свята нощ" , дават как заспиват разни животинки , че като захлипа и заподсмърча това ми ти хлапе и сълзи зарони " мамо , тъжно ми е ! накарай животните да се събудят!" никой не му е говорил такива неща , как му хрумва , че може да не се събудят ! и от отгава , чуе ли по-бавна или протяжна песен , пак прави една такава муцунка и "тъжно ми е" .
най-забавно е когато използва сложни думи като "всъщност" и "преследвам" например ,при това съвсем на място или  се опитва да чете . надписа на марката на боксерките на баща му , сочи и чете буква по буква "тук пише  гъ - а - щи ".

# 102
Любопитка, да ви е жив и здрав малкият Йордан!

Мира, Честит Рожден ден на патерици! Желая ти много здраве, радост и късмет!

Отивам да готвя, че имам нова печка от седмица и още не съм я пробвала.  Embarassed Laughing

# 103
  • Варна
Благодаря ви много , момичета ! Изпълнихте ми сърцето с милите пожелания  Hug  Hug   Hug Почерпете се за наше здраве

Раждането мина бързо , боля ме доста повече от първия път , но пък всичко се забравя . И от 4 дни сме си вкъщи и се гледаме . Митко много се радва на бебето , иска постоянно да го гушка , целува , милва , държи за ръка и т.н. Само дето са му малко мечешки ласките и завършват с рев от страна на Дани . Засега майка ми е тук и се справяме , но от другата седмица съм сама и ще има строй се преброй се в мъжките редици .
Ето малко снимки от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334312&pid=10210567
Мира , честит празник и от мен със закъснение  Embarassed Бъди много обичана!

# 104
Любопитка, много красиво бебче! Да ви е жив и здрав! Прекрасно семейство сте!

Общи условия

Активация на акаунт