Октомврийски бърборковци

• 16 113
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
на мен пък ми се работи , но така ,че да имам достатъчно време за пълноценно общуване с наш маймунчо ! но не успявам сама да организирам вс. и диването си е още в къщи , без ясла . за която впрочем , доста промених мнението си . бях твърдо и категорично "ЗА", сега си имам едно(и повече даже) наум.
че всички намират своето гардже палаво е ясно , за мен е по-важно как се държат в компанията на себеподобни !дърпат ли играчката от ръцете на другите , като спорят има ли писъци ,шамари , блъскане , хапане и прочие и ако да , какво правите в тези случаи ?
аз лично не мога да се сърдя , ако някое хлапе натупа Васил за оспорвана играчка , съответно не се юрвам да шамаря Васето при вс. случай в който отвоюва някой "трофей". държа го , обаче , постоянно под око . опитвам са да отвлека вниманието с друга играчка , обяснявам ,че е на това дете и че  има още мн. други  интересни наоколо . случва се да разбере , да подаде играчката и да каже "заповядай" , което много ме радва . но не прави живота по-лесен , щото след няколко минути пак ще се намери за какво да се задърпат  Crossing Arms
50 % от решаването на проблема , обаче зависи от реакцията на другия родител . признавам ,че понякога доста се напрягам като се събираме възрастни и деца.

Васето , уж е добре , но аз все съм на тръни като чуя да се закашля . нали му е слабото място . няма спор , често му се случва и това е плашещото.

# 76
Оска, няма нищо по-хубаво от работа, която да ти дава финансова независимост, но и да не ти отнема всичкото време, предназначено за детето. Но... не на всеки му се удава възможност и шанс. Аз поработвам от вкъщи, но в никакъв случай не може да става дума за финансова независимост, но пък имам време за децата. Все нещо си остава на заден план.
Обикновено, когато Марти се скара с друго дете за играчка, преценявам ситуацията и действам според нея-как реагира другото дете, родителите му, доколко Мартин е раздразнен. Ако нещата излизат от контрол, го дръпвам настрани и му измислям друго занимание. С братовчед му тази Коледа ги оставихме да се понатупат, та и двамат да разберат от опит, че не е хубаво. Марти досега беше по-нападащият, по-агресивният, но сега пък са си сменили ролите-братовчедът го буташе, караше му се. Но сигурно, докато пораснат, все ще има за какво да се дракат. Много са сладки двамата, дано имат повече случаи, в които да са заедно и да си станат приятелчета.

# 77
 miki m  Simple Smile да това е моето слънце на корицата,правиш си я мисля че беше nacorica.com
когато почнах работа след рождения ден на Ева също ми беше тежко ,защото не бяхме се делили двете и на сутрен ми се плачеше и докато вляза в крак и ритъм на работа ,че от 3 години не бях се вясвала наистена ми бе трудно и то нали затова ме пуснаха отпуск да се изчистят и зимата да съм си вкъщи с детето,но...... SickА междудругото съм мед.сестра в отделение и можеш да си представиш човешки капризи ,отговорност и на смяна ,а първата нощна все си мислех как ще изкарат с тати,дали ще спи и ....,абе майка да не си Simple Smile
но такъв е живота, затова си ги имаме нашите сладурчета Simple Smile  love001

# 78
Наистина ли Любопитка е родила на 25?

# 79
Аууууу!!! И аз чакам потвърждение!  Simple Smile
Няма ли щъркелче???
Стискам палци всичко да е наред и скоро да ни пише!!!  Hug

Редактирам: Сега се разрових при януарките! Наистина мама Любопитка е станала мама на двама!  Grinning

Любопитке, да ти е жив и здрав малкия Йордан! Много да ви радва, малко да плаче и да има най-добрия батко на света!  Hug Heart Eyes Hug
На теб пожелавам много бързо възстановяване и търпение, защото в началото е малко трудно. Но ще се справиш!!!
[/color]
  Hug Heart Eyes Hug
На всички пожелавам лека нощ! Каква хуууубава новина!!!  Party

Ангелинка, добре, че ни напомни! Как е малката Ния? Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 23:03 от Sa

# 80
Любопитке, честита радост в семейството! Нека Йордан да расте здраво, щастливо, умно и послушно момче и много да ви радва! Желая ти бързо възстановяване! Сигурна съм, че лесно ще влезнеш в крачка и ще се справиш с юнаците у дома!
 bouquet  bouquet  bouquet

# 81

Добре дошъл на света, малък Йордан!! Да си много здрав и щастлив! Любопитка, честито на теб и семейството ти, чакаме те да се върнеш и да ни разкажеш всичко! Hug

Ася, да ти е жива и здрава Николета!!  bouquet

За работата- първата година не ми липсваше, но после полудявах вече вкъщи! Винаги съм обожавала професията си, колкото и да е трудна. Балета е изкуство на младостта и ще танцувам още максимум 10 години..Но не е само това. Аз се определям като личност, именно чрез работата си, когато съм само вкъщи и се занимавам само със семейството си се чувствам непълна и неосъществена като потенциал. Може да ви звучи ужасно егоистично и неженско, но това е същността ми. Когато съм удовлетворена и в работата и в дома си, съм спокойна и щастлива и дарявам радост и на околните. Детето и мъжа ми са на първо място, те са моят живот  и бих жертвала всичко за тях, но когато това не е нужно(дано и не ми се наложи), не мога да обърна гръб на себе си. Ако искате ме заплюйте...
Всъщност единственото за което се моля на Бог е да сме здрави, другото ще се нареди!! Hug

# 82
Любопитка,честито ти второ синче!Да сте живи и здрави и много,много щастливи всички у дома! Добре дошъл на малкия Йордан!Попътен вятър в живота!  bouquet  bouquet  bouquet baloni baloni baloni bdbaloni

Момичета,мисля,че е въпрос на гледна точка, на светоглед.Въобще много е индивидуално.Разбирам те Ангелинка,но при теб не става въпрос просто за работа с която си изкарваш прехраната.При теб е изкуство,а там се работи преди всичко със сърце.Мисля дори,че балета е част от семейството ти за теб.Много философско стана,но дано ме разбрахте...И колкото и да е труден/поне за мен и поне в началото/прехода към работното ежедневие, знам че е важен и за нас и за децата ни.Всеки трябва да има своето място освен в семейството и в обществото,за да се чувства пълноценен.А кога ще направи този преход- всеки сам избира...
Ох,много интересни теми отворихте,но трябва да се видим,че да се наприказваме...Сега отивам да спя и да се помоля за малкия Данчо да е щастлив! Hug Hug Hug

# 83
Любопитка,  нека те радва малкия Йордан, да сте здрави и щастливи! family4 newsm59

Да се изкажа и аз за работата - тръгнах, защото ни беше много трудно финансово. Сега не съжалявам. Чувствам се полезна и щастлива, пък и явно ми се отдава да командоря  Mr. Green.

Хера къде се загуби? newsm78

# 84
Здравейте момичета не бях писала,защото с Несика се бяхме поразболяли малко.Добра темичка сте отворили за работата.Относно мен-преди да забременея се дипломирах и нямам работа за която да бързам,но в интерес н истината и на мен ми се работи.Имам нужда да почувствам онази независимост, за която всички знаем.Но имам много дилеми пред себе си:дали да започна работа или да мислим с тате за 2ро детенце.Сега ли е моментът или да поработя малко.Все такива неща изкачат в мислите ми.Сега съм на вълна да пусна малката на градина от септември и да видя как ще е.Много се притеснявам за това,че тя е свикнала само с мен и то много,а аз без нея немога.Но ринципно е много общително дете и мисля,че май тя ще свикне добре в градината (дай Боже).Май вече ви отекчих така, че спирам.Това е от мен хубав ден.

# 85
ЛЮОПИТКА , ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ЙОРДАН И ОЩЕ МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ВСИЧКИ В ТВОЯ ДОМ !чакам да видя втора лентичка в подписа ти ! бъди уверена и щастлива мама на двама или повече ако пожелаеш Heart Eyes!

хм , мики м , що никой не дойде като ви каних по празниците ? ще взема да се обидя , да знаете  Naughty!
нали съм"безработна" , трябва да си намирам  задачки и предизвикателственца някакви , че съвсем съм подивяла без социален живот.

# 86
  • Стара Загора
Честит Йордан на Любопитка Hug Много здраве, бели и безгрижни детски игри Heart Eyes

Свате тук съм.....обаче пусти му мързел Blush Снощи зет ти ни довърши и двамата със сержа заспахме безславно на спалнята а той обърнал къщата Twisted Evil и заспал на спалнята при нас...сержа се събудил в 1,30 и какво да види...целия хол с главата на долу та чистил посред нощите Mr. Green А аз нали спя "леко"...въобще не съм отреагирала Crossing Arms

# 87
Честита рожба Любопитка !!! На теб и цялото семейство пожелавам здраве и мноооого щастливи дни заедно !!!

# 88
Честита радост,Любопитка!Нека бебе Йордан да е едно здраво детенце,да радва мама,тате и бате!Бъдете сплотено семейство,обгрижвайте се с безкрайна топлина и любов!
На теб,пожелавам лек следродилен период,бързо възстановяване и едно спокойно бебе с грижовен батко! stork-boy 1stroller newsm07
П.П.:много се радвам,че са родени на една дата с моето момиченце!
Момичета,благодаря ви много за поздравите и пожеланията за РД на Лети!Тя също беше много очарована когато и казах,че е била поздравена във форyма на мама.  bouquet
Добре сме,само дето днес Вяра със сyбyждането си ме изненада със сополки.Сега ще се мъчим с капките,че хич не им е фен.Виждам,че обсъждате работата.Аз все още съм си вкъщи и се гледаме,а ще е така до септември когато малката тръгне на градина,а каката на yчилище.Незная дали ще yспявам да лавирам междy работата,домашните задължения,адаптацията на малката в градината и кака първокласничка,но истински се надявам да yспея.Най трyдното обаче,ще е търсенето на работа,понеже в малкия град и с две малки деца това си е изпитание.Почти никой не го интересyва дали си с образование и квалификация,щом  чyят че си с две малки деца.Изпитах го първия път след като каката тръгна на ясла и  не се заблyждавам че сега ще е лесно.
Интересна тема се заформи ,но ще трябва да се приготвяме за предyчилищната на каката.Чао и прегръдки на малките ни октомврийчета! Hug

# 89
Честита рожба на Любопитка! Да расте щастливо и слънчево дете, за радост на мама и татко!
Ангелина, защо да те заплюваме! Възхищавам ти се искрено, ти знаеш моята слабост към танцовото изкуство!
Разбира се, че всеки човек си има свой начин на усещане за нещата! И на мен доста ми тежи, когато единствен ангажимент са ми децата и затова гледам все с по нещо странично да се занимавам, но... от сепрември и аз като Ася започвам дългото и не особено приятно занимание - търсене на работа. Още повече, че моята друга страст (професионалната) в града ни е на жалко ниво, така че ще е още по-трудно.
Хера, уби ме!  Joy

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 16:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт