че всички намират своето гардже палаво е ясно , за мен е по-важно как се държат в компанията на себеподобни !дърпат ли играчката от ръцете на другите , като спорят има ли писъци ,шамари , блъскане , хапане и прочие и ако да , какво правите в тези случаи ?
аз лично не мога да се сърдя , ако някое хлапе натупа Васил за оспорвана играчка , съответно не се юрвам да шамаря Васето при вс. случай в който отвоюва някой "трофей". държа го , обаче , постоянно под око . опитвам са да отвлека вниманието с друга играчка , обяснявам ,че е на това дете и че има още мн. други интересни наоколо . случва се да разбере , да подаде играчката и да каже "заповядай" , което много ме радва . но не прави живота по-лесен , щото след няколко минути пак ще се намери за какво да се задърпат

50 % от решаването на проблема , обаче зависи от реакцията на другия родител . признавам ,че понякога доста се напрягам като се събираме възрастни и деца.
Васето , уж е добре , но аз все съм на тръни като чуя да се закашля . нали му е слабото място . няма спор , често му се случва и това е плашещото.
да това е моето слънце на корицата,правиш си я мисля че беше nacorica.com
А междудругото съм мед.сестра в отделение и можеш да си представиш човешки капризи ,отговорност и на смяна ,а първата нощна все си мислех как ще изкарат с тати,дали ще спи и ....,абе майка да не си

!
Снощи зет ти ни довърши и двамата със сержа заспахме безславно на спалнята а той обърнал къщата