И аз чета редовно, но трудно намирам време и свободни ръце да пиша.
Али и тя влиза и излиза от разни периоди. И аз имам една книжка, която искам да прочета, за да си помогна с възпитанието на децата, но уви - не намирам време.
Иначе сме здрави, излизаме всеки ден, Али е страхотна кака, много се занимава и играе с Маги.
Имаме проблем с акането, прави го през ден през 2 и то защото не иска да ака и се стиска до последно. После като се запече и я боли дупето и плаче. Гледам да й давам разхлабващи храни, но не помага много. Не мога да кажа, че е голяма беладжийка, но не спира да търчи в къщи и да се катери по мебелите. И неминуемо пада от време на време и сцепва устна, или правим джонги по главата. Записахме я на градина и съм много щастлива от този факт. Тя говори много, знае много песни и танцува докато пее. Голяма е актриса! 
Ами това е около нас. На Маги й излизат зъби и е нервна, още не съм я захранила и е само на кърма. В събота предстои картоф, живот и здраве.
Любопитка, кога ти беше термина?
Хубав ден от нас и още по-хубав weekend ви желая!
. ако е тъй , прощавайте - толкова си мога!
.

,но оправата си е това ,началниците казват и явно трябва да се изпълнява
,а така бях се настрояла че си я гледам още .Пак ще се въртим на смени с тати да си я гледаме...че ще видим как ще издържим...

но когато и да е, прехода от един ритъм на живот на коренно различен не е приятен.Аз едвам дочаквам да свърши работното ми време,за да се прибера и да гушна Габи...