Дразни ли ви бременната адреналинка?

• 21 108
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Аз съм мъж и трябва да ви кажа ,че гледката не е приятна!Когато е твоята жена си я обичаш, ама чужда с корем и то гол, като вчера?! Sick
И то по телевизията всяка вечер?!

# 136
Дразни ме показността дори на най-съкровените чувства и изживявания.

Също така мисля, че трябва жената да въде 100% отговорна към живота и здравето на бъдещото си дете.
И какво толкова съкровено има в това,една жена да потанцува,защото такава й е работата?И как вреди на здравето на детето си?Блъска му главата в тавана?
Каралине,ти си ми тазгодишната любимка.Честито!

# 137
  • София
А когато една бременна в 9 месец съфорумка се беше появила на форумска среща с гол тумбак и голи баджаци, се скъсахте да ахкате и охкате колко прекрасно изглеждала, нали? Много сте лицемерни, ей  Simple Smile
Joy
Охо крайно време беше някой да се включи с компроматите Mr. Green

# 138
Бременна жена в оскъдно облекло, танцуваща върху масата - предизвиква у мен недоумение.
Да,не ме дразни,по-скоро й се чудя на смелостта.Ако падне,ще е лошо.

# 139
А когато една бременна в 9 месец съфорумка се беше появила на форумска среща с гол тумбак и голи баджаци, се скъсахте да ахкате и охкате колко прекрасно изглеждала, нали? Много сте лицемерни, ей  Simple Smile

Ама не в взела пари за цялата работа, нали?  Laughing Е в това е разковничето, ама не си признавате.  Mr. Green

# 140
В доброто общество не е прилично една дама да се показва в това състояние. Някак си прекалено се набива фактът, че е правила секс. Мами е моят наръчник за добро поведение.Скарлет скандализира града, като се показва така. И роди неприлично бързо - като негърките.

# 141
  • София
Не ме дразни, нито е дебела , нито е грозна, нито лично аз я намирам за отблъскваща в момента. Та то не й личи почти, освен леко коремче, което камера прикрива добре в повечето случаи.
А и за да танцува бременна , 100 % е съгласувала всичко с гинеколог.

П.С. - надали танците са по-вредни от пушенето и алкохола по време на бременност.

# 142
  • София
Аз съм мъж и трябва да ви кажа ,че гледката не е приятна!Когато е твоята жена си я обичаш, ама чужда с корем и то гол, като вчера?! Sick
И се регистира днес за да споделиш мнението си.

# 143
И бързат на лични да споделят иначе несподеленото.

# 144
Аз не ти вярвам,че си мъж.Мисля,че си хермафродит.

# 145

Ама не в взела пари за цялата работа, нали?  Laughing Е в това е разковничето, ама не си признавате.  Mr. Green
Коя е съфорумката бе момичета?Как съм го пропуснала това!?

# 146
Ох, много сте състрадателни! Ако паднела...ми да не се качвала там. РАзбрахме, че бременните се скъсват от секс, както и че са много секси. Ама кикерченето у телевизора ми иде вповече. Добре, че махнаха МАрия Игнатова, та вече не гледам, съответно не злобея толкоз.

# 147
Поименно, Дона, поименно.  Laughing
Аз пък мяркам напоследък един аватар, с гола бременна мама, нежно прикрила скъпоценностите си с ръка. Някак ми домъчня за червените неглижета. Crazy

Само и единствено притиснения ми докарва Яна. Ако не се пребие от това бюро, ще простине завалийката. Рискова професия си е това.
Дренке, аз от малка съм си милозлива.  Crossing Arms

# 148
Дона,хайде кажи коя беше бременната гола,за да засека кои бяха подмазвачките.Побързай с отговора,че съм на път да си изгриза червеният маникюр.Жду ответа,как ласточки лето!Merci!

# 149
  • София
Mamma,като видях,че темата е преместена и си казах
"Айде ще пишем в  Рискова бременност"

Общи условия

Активация на акаунт