Дразни ли ви бременната адреналинка?

• 21 115
  • 306
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Дразни като цяло присъствието на две чекнещи се девойки на бюрото или каквото е там. Бременната  пък още повече, изглежда нелепо.

# 91
  • София
Айде оставете момичето на мира!

Който иска да бъде оставен на мира, не се кълчи по телевизията, извинете.  Mr. Green
Ами има една опция на дистанционното смяна на канала.
И за n-ти път се убеждавам,че жените са си злобарки и това си е то.
Предишният път беше дебела или бременна е Алекс Раева,сега дразни ли ви Яна.Абе вие идеалните ,защо не се покажете да ви видим

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 12:09 от Madam Stasita

# 92
  • София
Според мен има договор, който не и позволява да спре. Даже си мисля, че може да я погледаме още малко. Нали това лято ще имат нов кастинг за адреналинки. Може да имат клауза в договора, която да им забранява да забременяват за определен период /както Мис България/.

# 93
Според мен е много готина, а повечето потребителки, които й се дразнят се изказват доста завистливо и злобно, защо ли...

# 94
От тук разбирам, че е бременна.

# 95

Ми така си е, да ти кажа, така си е. Колко исках навремето и аз да си обуя лъскавите гащи и да се покълча с гол бременен корем, ама на... Милото ме спря. Вика, че било извратено. Злобар със злобар.  Crossing Arms

# 96
  • София

Цитат
Повечето нямаше да разберат дали е бременна,ако Рачков не беше казал
Heart EyesСега остава да кажеш и,че те дразни Heart Eyes

# 97
  • София

Ми така си е, да ти кажа, така си е. Колко исках навремето и аз да си обуя лъскавите гащи и да се покълча с гол бременен корем, ама на... Милото ме спря. Вика, че било извратено. Злобар със злобар.  Crossing Arms
Хайде спри да ми вадиш изреченията избирателно и се понапъни да прочетеш целият ми пост.
А и наистина по аватара ти ми намирисва за нереализирани амбиции в танцовият бранш .

# 98
Не ме дразни. Не ми е хрумвало, че някой се дразни, мислех, че само и се радват  Thinking Мислех, че вече не е срамно да си бременна.

# 99

Цитат
Повечето нямаше да разберат дали е бременна,ако Рачков не беше казал
Heart EyesСега остава да кажеш и,че те дразни Heart Eyes

Не гледам предаването, но довечера специално ще го направя. Simple Smile После ще изкажа мнение по въпроса. Simple Smile

# 100
  • София
То, не е срамно да си бременна, но е не много приятно да се дупи в камерата в оскъдни дрешки.
Във всеки случай разбрах, че жените сме били злобни. Чудно само от какъв пол са тези, които изказаха мнението за злобата. Определено не са мъже, значи остава да са... "то" newsm78.

# 101
Бременна? И танцува? И слаба? И мен ме дразни, къде е петицията, къде е?

# 102
 hahaha
А и наистина по аватара ти ми намирисва за нереализирани амбиции в танцовият бранш.

Аватарът ми не танцува, моля, моля... той просто е високомерен и красив. Ти да не си подскачала по гащи на пайети по ТВ-то, докато си била бременна, че така се палиш, я признай??  Laughing

# 103
  • София
То, не е срамно да си бременна, но е не много приятно да се дупи в камерата в оскъдни дрешки.
Във всеки случай разбрах, че жените сме били злобни. Чудно само от какъв пол са тези, които изказаха мнението за злобата. Определено не са мъже, значи остава да са... "то" newsm78.
Radostina ,само не видях къде се е дупила newsm78
И тази тема ама наистина ми напомня за тамата с Алекс Раева

# 104
И защо жените, които намират за нелепо кълченето на бременна адреналинка, трябва да са злобни, грозни и дебелогъзи?  newsm78 И какво значи оставете момичето на мира? Нали това предаване е направено за драгият зрител, не за шепа руски учени?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт