Дразни ли ви бременната адреналинка?

• 21 072
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
Странно ми е малко и нетипично,то не че толкова танцуват тези двете-добре,че камерата се приближава и отдалечава иначе ще е  пълна скръб  Whistling

# 31
  • Между гори и планини
Ако не знаех че е бременна, нямаше да ми направи впечатление.
Освен това не й личи чак толкова.
И много странно, преди около 2 седмици момичето каза че е в 3-я месец (при Лора Крумова), пък сега изведнъж стана в 5-я.

# 32
Не ме дразни, но определено ми е неприятно да я гледам, понеже ми изглежда ,че се мъчи. Според мъжа ми ,обаче така е много по-секси и си я гледа с кеф.

# 33
Не ме дразни,напротив.Станала е по-хубава,откакто е забременяла.Мисля,че бременната жена може да прави всичко,което и небременната-секс,да танцува,щом се чувства добре.

# 34
Изобщо не ме дразни. Всъщност й се радвам. Тя самата най-точно има усещането за това какво може и какво не може да прави с тялото си. И е красива, и секси.
Освен това е добре някой да дава пример за това, че да си бременна не означава да заприличаш на Йори и да се движиш само между хладилника и дивана.

# 35
  • home!sweet home!
Не ме дразни, но ме смущава!

# 36
не ме дразни, защото не знаех, че е бременна Peace
дразни ме обаче това, че вас ви дразни, не разбирам с какво ви дразни, че в 5-тия месец не е  качила 18 кила, няма подути глезени и не се лигави със състоянието си а работи - защото това и е работата де, а в закона пише - 45 дена преди раждане се излиза в болнични Peace, тоест, ако няма проблеми, не може просто да не ходи на работа Wink

# 37
Мен не ме дразни, дори се радвам за нея.

# 38
Аз не ги харесвам как танцуват и без да е бременна.  Mr. Green Но чак да ме дразнят, не, по скоро са ми смешни, но то май това е целта, все пак е комично предаване.  Laughing

# 39
Само аз ли си признавам, че не ми е приятно да ми се чекне насреща бременна жена?
И аз така Laughing

# 40
Божкеееее, сигурно одъртявам вече, понеже не намирам нищо естетично в тази ситуация.  smile3506

Peace

# 41
Не ме дразни. Симпатична ми е - и преди, и  сега като бременна.
Виж, дразнеше ме Радост Драганова, която криеше корема си с дрехи и текстове, даваха я само от раменете нагоре като говорителка от преди 10-ти ноември, и като я питаха дали е бременна, реагираше все едно я питат дали яде живи жаби... Това е най-голямата простотия за мен - да се срамуваш от естествено състояние  Rolling Eyes

Споделям напълно и това мнение:
дразни ме обаче това, че вас ви дразни, не разбирам с какво ви дразни, че в 5-тия месец не е  качила 18 кила, няма подути глезени и не се лигави със състоянието си а работи - защото това и е работата де, а в закона пише - 45 дена преди раждане се излиза в болнични Peace, тоест, ако няма проблеми, не може просто да не ходи на работа Wink

# 42
  • София
Независимо кои са, дразни ме идеята да ги има двете фръцли по масата. Разбирам, че са сложени за радост на мъжките очи, типично по италиански, но само ядат от времето на предаването. От половин час предаване има поне 5 минути реклами, още 5 тези ми се мятат  и като се сложат глупостите на водещите и не остава нищо за най-важното - гафовете. Между другото, те дори не могат да танцуват. Просто им слагат малко ефекти с камерата. Пълнят времето с баласт.. Затова и вече не го гледам.

# 43
  • София
Мен не ме дразни, но ми е притеснено за нея.И аз само лоши работи си мисля- да не падне, да не стане нещо. Embarassed Добре,че гледам рядко.

# 44
Аз докато правех секс бременна, не тичах насам-натам и не подскачах.  Crazy
Че какъв  секс е било това.

Танцуваща жена, дори  и кобра да е, не ме дразни. Дразни ме това, че никой не дава линк.

Общи условия

Активация на акаунт