Дразни ли ви бременната адреналинка?

• 21 121
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • София
hahaha
А и наистина по аватара ти ми намирисва за нереализирани амбиции в танцовият бранш.

Аватарът ми не танцува, моля, моля... той просто е високомерен и красив. Ти да не си подскачала по гащи на пайети по ТВ-то, докато си била бременна, че така се палиш, я признай??  Laughing
Да подскачам .Само че,в момента подскачам
.Аз съм адреналинката Яна.

# 106
Ако ще се гъзи в камерата по оскъдни дрешки, все едно дали ще е бременна или не. Много мнения имаше, че адреналинките са неприятни като цяло - с присъстивето си и с кълченето си. От там май тръгва всичко.

# 107
  • София
Абе, я оставете корема на адреналинката! Какво става в природни газ, това е важното! Вече намалиха парното и вкъщи започна да става студено.

# 108
Лили Иванова,тази пирамида,не ви дразни с грозното си присъствие на сцената.А това младо момиче е пошло,само защото танцува с леко оформено коремче.

# 109
Хич ама хич не ме дразни, и още повече ме кефи, че не й пука дали на някой му пука. И 'браво', че от 2рия месец не се е завайкала - ух какво може да стане, ух , ама дали ще падна, ух , ама дали някой ще каже нещо. БРАВО, адреналинке, че ви бъркам имената често  Grinning Grinning

# 110
  • София
Лили Иванова,тази пирамида,не ви дразни с грозното си присъствие на сцената.А това младо момиче е пошло,само защото танцува с леко оформено коремче.
Ти пък StopДай да я убием с камъни,как не я е срам да излезе с това коремче и да се "друса"
Виж сега,бат' Азо е някак си ...естетически по-издържан,пак е рус,пак е с шкембе,ама говори много за секс и  вече води по-точки "тая бременната"

# 111
hahaha
А и наистина по аватара ти ми намирисва за нереализирани амбиции в танцовият бранш.

Аватарът ми не танцува, моля, моля... той просто е високомерен и красив. Ти да не си подскачала по гащи на пайети по ТВ-то, докато си била бременна, че така се палиш, я признай??  Laughing
Да подскачам .Само че,в момента подскачам
.Аз съм адреналинката Яна.

Супер....само тъй, скачай си, дори аз ако бях на твое място бих продължила, докато си реша, смисъл докато мога  Grinning Grinning, аз като бях бременна, дори си похождах и на фитнес, разбира се преди това при лекар бях и си има едииин прекрасен малък принц, и н атеб ти желая същото  Grinning Heart Eyes

# 112
Значи след празниците имам чувството,че има доста надрусани във форума.Аз пиша едно,а те за друго ми отговарят.

# 113
  • София
Мадам Стасита,

Ти и на Азис ли си почитателка? Сега вече всичко ми е ясно. Wink

# 114
Хич не ме дразни,напротив.Евала,че е толкова подвижна и така добре изглежда.Аз като бременна бях такъв търтей,само местих кълка връз кълка

# 115
Значи след празниците имам чувството,че има доста надрусани във форума.Аз пиша едно,а те за друго ми отговарят.
Не надрусани, Шанел, а одухотворени. Коледният дух ги е обладал и не ги пуска.

За мен пък темата се оказа поучителна. Аз се чудя що хорските деца до едно са принцове и принцеси, а моето си е чистокръвно магаре, а то се оказа, че сама съм си виновна. Да бях наблегнала на фитнеса и танците, докато бях бременна. Срам и позор.

# 116
Аз знам, че е бременна в 4м. Не ,че това е оправдание.Харесвах я, но това е прекалено...
Моя мъж я гледа вече с погнуса....щом той казва" Е....не ми се гледа такова нещо...

# 117
  • София
Мадам Стасита,

Ти и на Азис ли си почитателка? Сега вече всичко ми е ясно. Wink
Не Радостинке,
на теб съм почитателка .Сега вече изясни ли ти се?

# 118
Ей, така и не разбрахте от къде идва дразненето. От тва, че взема пари за цялата работа момичето, а на колко бременни им плащат да ги гледат как се чекнат с коремите.  Mr. Green

# 119
Не ме дразни, но не намирам за удачно бременно момиче да се кълчи в такива дрешки. ooooh!

Сменям си канала, не ми е приятно да я гледам така, и не - не съм злобна, дебелогъза и каквото още измислите, за хората, които не я харесват.

Общи условия

Активация на акаунт