Дразни ли ви бременната адреналинка?

• 21 085
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
мен по принцип ме дразни тази русата...

ама да е жива и здрава и да роди здраво бебе,нищо че я мисля за коза  Tired

# 226
Коя от двете беше Яна? Rolling EyesДайте малко снимки .
Русата.

# 227
  • София
Снощи я загледах повече, някои движения и чупки вече не и се удават, малко се мъчи...

# 228
  • София
Брей, тази госпойца национална героиня я изкарахте! Тази тема отдавна е за ключ - толкова безсмислена стана.

# 229
  • Бургас
Не,не ме дразни!Даже напротив много и се радвам!По принцип на мен адреналинките са ми големи сладурани.  Peace

# 230
  • софия
Не ме дразни! NaughtyМного се радвам за нея.А това,че все още си танцува,подскача и тн.  си е нейна работа.

# 231
Снощи я загледах повече, някои движения и чупки вече не и се удават, малко се мъчи...

бе на нея по принцип не й се отдаваше и преди...

# 232

бе на нея по принцип не й се отдаваше и преди...

Не само на нея и другата е същата.

# 233
Не ме дразни Яна...Бременността все пак не е болест......А и ако няма някакви противопоказания - бременността не е период, в който да легнеш, да ядеш за 2-ма и пр. Така се дава и пример за определени жени, които като забременеят едва ли не искат около тях да се върти целия свят с един куп прищевки и превземки. Пак казвам - когато няма никакви проблеми с бременността.

Но все пак е вярно и това,че е малко неестествено...просто защото не сме свикнали и е нетрадиционно. Това показва,че една жена и бременна може да бъде секси и привлекателна. И няма повод да се срамува от тялото си.

Говорим все пак за бременността на Яна, а не как танцуват......

Не съм чела темата, само първия пост, извинявам се ако мнение като моето е било вече написано.

# 234
Снощи гледах и аз предаването.
Не ме дразни. Не я харесвах преди, но сега се е разхубавила. Много е секси.

# 235
Разхубавила се е, ама някакси все в коремчето й гледам.

# 236
Не!Не ме дразни!Не виждам нищо лошо в това една бременна жена да е секси!
Мъжете,които намират мен за такава,не промениха мнението си докато бях бременна!даже май напротив!И това определено не ме караше да се чувствам зле!
Което ме навежда на мисълта,че има доста мъже,които намират за секси бременната жена!Ии ако и на нея това не и е неприятно,не виждам проблем!
Всъщност самият Маги Халваджиян в едно предаване каза,че най-секси за него  са мулатките и бременните жени(не само неговата)
Може за повечето хора това да е неприемливо и недопустимо,но...в крайна сметка адреналинката не прави нищо чак толкова страшно,опасно или срамно!Работи и се забавлява! Simple Smile

# 237
  • София
Преди няколко години гледах много бременна ( сигурно към 8мия месец)  акробатка на колелото на смъртта в цирк "Монте карло".
Не ме дразни Янчето изобщо. Симпатични са ми двечките.
Аз не бих подскачала, но не се дразня от такива работи по принцип.

# 238
Преди няколко години гледах много бременна ( сигурно към 8мия месец)  акробатка на колелото на смъртта в цирк "Монте карло".
Не ме дразни Янчето изобщо. Симпатични са ми двечките.
Аз не бих подскачала, но не се дразня от такива работи по принцип.
Мале, тая не е редовна. Рискува и живота на детето си. Shocked

# 239
Но все пак е вярно и това,че е малко неестествено...просто защото не сме свикнали и е нетрадиционно. Това показва,че една жена и бременна може да бъде секси и привлекателна. И няма повод да се срамува от тялото си.

Peace
Пожелавам на всички "доброжелателки" тук да изглеждат поне толкова добре, секси и красиви, колкото Яна, когато са бременни!

Общи условия

Активация на акаунт