Дразни ли ви бременната адреналинка?

• 21 055
  • 306
  •   1
Отговори
# 285
Яна изглежда страхотно за бременна в 5тия месец Peace Не виждам както толкова ви дразни? Според вас една бременна жена трябва само да лежи вкъщи и да яде понички ли  newsm78 Бременните жени са много чаровни и могат да бъдат много секси също! Дори и с голо коремче пак изглеждаше много добре. Щом продуцентите на шоуто, а и тя самата е преценила, че може да танцува - защо не? Аз карах колело почти всеки ден до 7мия ми месец - нито качих килограми, нито ми тежеше  Peace Всеки сам преценява за себе си - а и като не ви харесва винаги може да смените канала  Peace

Новата адреналинка не е лоша, но съм съгласна с това
адреналинката според мен, би трябвало да има излъчване на лолитка, а не на мръсница;

# 286
Хубавото е, че поне може да денси общо взето - скоро ще видим всъщност... На вас как ви се стори?
Не знам дали е до умение или от хореографията, ама мисля, че въобще адреналинките не ги бива в танците. Виж, за операторите - това вече е върхово умение.

# 287
Цитат
Според вас една бременна жена трябва само да лежи вкъщи и да яде понички ли .

Разбира се ,че не . Много ясно, че трябва да подскача на маса за забавление на удобно излегнати вкъщи НЕбременни. Mr. Green

# 288
яна вече я няма, но да се включа и аз с мнение, нали всички си го имаме  Grinning . и мен не ме дразнеше бременната адреналинка, малко е необичайно, но яна изглежда добре с леко закръглено коремче, а и важното е, че излъчването й е съвсем различно-като на бременна жена. сияе просто...

# 289
  • София
И аз да кажа за Алекс: изглежда убийствено в клипа на Руши, но с тази визия, която я докарват тук май не се чувства много на мястото си.

# 290
  • густо майна Филибето
Новата като визия много ми напомня Яна. Пластична е като нея, дори и повече. Харесвам я.

# 291
Няма голям синхрон между 2те, ама и това ще дойде... Дано!

# 292
Тази вечер се загледах в новата адреналинка. Не ми харесва, няма излъчване. В танците може да я бива, както казвате, обаче, когато камерата приближи лицето... Ами, просто смятам, че не е чаровна.

# 293
Яна изглежда страхотно за бременна в 5тия месец Peace Не виждам както толкова ви дразни? Според вас една бременна жена трябва само да лежи вкъщи и да яде понички ли  newsm78 Бременните жени са много чаровни и могат да бъдат много секси също! Дори и с голо коремче пак изглеждаше много добре. Щом продуцентите на шоуто, а и тя самата е преценила, че може да танцува - защо не? Аз карах колело почти всеки ден до 7мия ми месец - нито качих килограми, нито ми тежеше  Peace Всеки сам преценява за себе си - а и като не ви харесва винаги може да смените канала  Peace

Новата адреналинка не е лоша, но съм съгласна с това
адреналинката според мен, би трябвало да има излъчване на лолитка, а не на мръсница;
Съгласна съм Peace Не, не ме дразни напротив изглежда много добре, в началото на бременноста и аз ходих на тае-бо правех упражнения до 8 месец,не качих килограми само коремче!
Новата адреналинка не ми допада!

# 294
  • на пистата
уф напънах се и изчетох цялата тема.
аз пък искам да кажа,че ме дразни лили иванова,дразни ме с това,че на 70 години ходи с цепки до гъза Sickдразнят ме и други неща у нея ама няма да пиша сега,но....искам и аз на 70г да изглеждам така Laughing няма да ходя с къси поли....обещавам
искам снимка на бременната съфорумка с голия корем,плииииз .....ако може и на голата

# 295
Добре че я заместиха, беше ми отвратително да гледам бременна жена която се кълчи някакъв плот  Stop

# 296
  • В светлото бъдеще на своята приказка...
На мен лично ми беше страшно симпатична с коремчето и много и се радвах, с кеф си я гледах!  Party Лека бременност и пожелавам и едно прекрасно бебче!   bouquet

# 297
Тази вечер се загледах в новата адреналинка. Не ми харесва, няма излъчване. В танците може да я бива, както казвате, обаче, когато камерата приближи лицето... Ами, просто смятам, че не е чаровна.

Peace Peace, мисля, че дори се опитва да подражава на Яна, ама н ей се получава, особено със серизоната физиономия  Joy

# 298
  • София
Дразнеше ме да.Разголила корем това винаги ми е било противно бременна с къса блуза или в случая Яна и без нея а с някакви потничета и коремът и изкочил вярно че не и е голям ама да ми се кълчи по тия топки и да ми прави шпагат.А ако не дай си боже се спъне и падне и с тия токчета ама нея това май не я интересуваше важното  е да се чекнем до последно.

# 299
мен също ме дразнеше, добре че вече я няма на екрана Crazy
иначе към момичето нищо лично Peace

Общи условия

Активация на акаунт