Сняг натрупа,зимата вилнее - НОЕМВРИЙЧЕ в къщи си беснее

• 15 044
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
ААаааууууу сега само "пишки"  Embarassed/ детски/ са ми в главата, да му се невиди  Joy Mr. Green

Чувала съм толкова гадни неща за тези "касапи хирурзите", че не ми се води изобщо. Дори не съм го мислила за вариант, а само питам вие до къде сте? При нас ситуацията е следната: главата виждам в основата, но понеже каналчето е много тесничко, не може да се покаже цялата глава, а ако дръпна по силно ще се скъса кожата  Sick Whistling, то сигурно ще изпищи от болка, без упойка, без предупреждение, а сега всичко си усеща, нали?Не е залепнало или да не се мърда, но винаги стигам до едно и също положение.Затова си ми е притеснено,че незнам к"о прайм ся?/оффф незнам как го обясних/

Маруся съжалявам че детенцето е попаднало на такъв идиот касапин  #Cussing out, и ти и то сте изживели истински ужас, аз искам да избегна това бееее, аххх....Ама освен в банята никъде не мога да го набарам, а във водата уж по -добре от колкото на сухо.Вие на сухо като масажирате слагате ли кремове, и т.н.

Детски значи и ние не се класираме, т.е аз взимам само 220 лв - това достатъчно ли е да подавам документи или общо и на 2-та родители да е под 350 лв?  newsm78

За градината ми е пълна мъгла, явно съм затъпяла, като дойда в Сф ще ви питам пак.

Мацки,аз в Ларедут-а не се оправям хич, изобщо въртя се от стр, на стр като луда Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 15:46 от Galaxy_26

# 121
супер работи има в този ларедут,ама пусто не разбирам френски и много трудно се ориентирам в сайта.много се изкушавам ама да видим до къде ще ме докара. кажете само колко е доставката и до колко килограма е?хаха галче и аз като теб само въртя страниците.само споко за пишката на никича.ако попитаме повечето от мъжете си ще кажат че са били тинейджъри и са се "оправили"сами.а за каква упойка викаш??????????митко така го оправиха без нищо.пък искам да ти кажа преди години момчетата на първата брачна нощ са изпитвали болка като момичетата.тогава са става ли мъже,ако така мога да кажа.

# 122
  • София
Мацки,аз в Ларедут-а не се оправям хич, изобщо въртя се от стр, на стр като луда Simple Smile [/b]

аааааа, значи там те срещнах, че и аз се лутах досега  Joy Joy.Тя, Жу хвърли въдицата, а не пита, оправяте ли се в сайта, искате ли помощ по-смотанките  Mr. Green

Галакси, за пишките и аз само я питам педката дали всичко му е наред, че Слави въобще не се церемони и вечер в корито му я забелва, а той се дърпа и рита  Rolling Eyes /ще види някой път Слави хубаво ли е така  Mr. Green/.

Маруся, гадна работа с тоя хирург, ебаси хората  #Crazy.Вие как сте в новата къща, направо се изгуби  Wink

Днес не сте активни много, а така ми се чете  Rolling Eyes

# 123
е как няма да се загубя бе таш.......добре сме в новия апартамент.горе-долу.постоянно размествам и се чудя кое къде да слагам.тя свеки по един начин е редила,а пак аз си имам друго виждане за подредбата.лошото е че като се прибрахме  от Балчик(където посрещахме новата година)и стените ни се бяха напукали,където е сглобката на вътрешната изолация.сега избирам тапети и нова секция за холската 4аст.интересното е че мазето ми е претъпкано с неща които няма да се ползват.един приятел,който помагаше при преместването ме майтапеше че мога да направя разпродажба.хахаххаха вече се замисля върху този вариант.

толкова се отплеснах с този ларедут че още не съм оправила в къщи.айде оставям ви за сега.

# 124
Гале значи под 350 лв (бях убъркала сумата) трябва да се пада на всеки един от вас тримата на месец, за да се класираш за детски, а те самите са 35лв месечно, като взимаш предвид дохода за изминалите 12 месеца, т.е. при  изчисляването ще попадне и периода с добре платеното майчинство а не само сегашните 220лв. Документите се подават сега януари.

За пишките педи ми каза още в началото и после се разрових и в нета, че 80% от момчетата се раждали с физиологична фимоза в различна степен, т.е. това което казваш че каналчето е тесничко. И при нас е така, опасността е че ако дръпнеш силно може главичката да излезе и после да не може да се прибере обратно та затова идеята е бавно, постепенно и редовно да се прави и кожичката да си се разширява постепенно. Забелязвам че има голям напредък, но и ние не сме свършили работата докрай все още. Нашата педи е категорична да не се намесва хирург освен ако няма възпаления и затруднения при пишкане, иначе имам случайна позната уроложка според, която в ранна бебешка възраст трябва да и заведем момченцата си Laughing ooooh! Аз си избрах златната среда . А и всяко силно дърпане и напъване ако не се прави от специалист е опасно. Аз се чудих в началото как някои приятелки забелили пишлетата още 2-3 месец а то при някой ставало по-лесно Laughing Абе дано ги оправим тия пишки Laughing Айде спирам с лекциите Blush

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 19:14 от Lilcho

# 125
  • София
За редутата - питайте и ще помагам  Simple Smile

Ох тези пишки, аз колкото повече чета и се отказвам да го водя на уролог.

Лилчо е отговорила за детските  Peace

Навън ни затрупа, то и бездруго трудно минавах с количката, а сегъ съвсем. Каката обаче ще се кефи много  Simple Smile

# 126
Галинооооо,
 lovekiss
Получих си подаръчето
 newsm68
Това означава много за мен, да знаеш!

# 127
ами жу кажи за доставката колко парички е? мене това ме вълнува за сега.аз по картинките се ориентирам.

и нас ни затрупа.утре поне ще изведа митко с шейната.

# 128
  • София
ами жу кажи за доставката колко парички е? мене това ме вълнува за сега.аз по картинките се ориентирам.

и нас ни затрупа.утре поне ще изведа митко с шейната.
според броя на артикулите е 5 или 6 евро, но има кодове за безплатна доставка или поне за безплатен подарък и дефакто доставката илзила без пари.

Ето тук можеш да видиш кодовете и снимки на подаръците.
http://www.pazaruvane.com/2009/01/20082009.html

# 129
  • София
Здравейте, прекрасни и невероятни мои!  bouquet

Аз съм направо като парцал Crazy Както си говорехме вчера с вас за режими и моето момче тотално се опълчи на какъвто и да е режим. вчера обядва в 12  и заспа в 15, а днес заспа по време на кашата в 16.30  #Crazy Вече се бях отказала от идеята, че ще спи през деня, защото майка ми ме сюрпризира с новината, че аз от годинка нататък не съм искала изобщо да спя през деня. И аз имах такива спомени, но мислех, че са за по- късна възраст. Дано да не се е метнал на мен този младеж.

Зачекнали сте темата за пишките, но аз мисля, че е излишно това забелване от родителя, а да не говорим за педиатъра. има доста обширна тема тук във форума, а в нея дава консултации проф. Бранков, който е шеф на Детска хирургия в Пирогов. той твърди, че е напълно ненужно и варварско това забелване, а ако наистина се налага някаква процедура заради възпаление тя трябва да се направи от хирург и то с упойка, а не от уролог или педиатър. Ето тук можете да прочете повече ако ви е любопитно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73637.825

Гале Столчето закрепено само с коланите е много стабилно- все пак са го преценили производителите, а за при продукти касаещи сигурността на децата има строг контрол. Защо не пробваш на Никичка кое ще му е удобно- ние го сложихме в няколко столчета в магазина и така преценихме в кой се чувства най- добре. Нашият стол има полегнало положение, но моят младеж си спи и без да го наклоняваме и главата му не виси.

marusj Какъв е този варварин, на който сте попаднали Shocked Всъщност, има доста преструвка в учудването ми, защото веднъж ни се наложи да отидем в Пирогов при детски уролог и там всички си пушеха в кабинета и бяха отворили прозореца. В резултата вътре беше супер студено и вонеше на кръчма, а очакваха деца и бебета, които да бъдат съблечени, за да им видят пишоните. Връх на професионализЪма.

Lilcho Много точно си го казала за ОДЗ-тата. Вместо да направят нови, защото се раждат все повече деца те просто искат да сменят едни недоволни с други. Имам чувството, че ще ми трябва още едно висше, за да им схвана изискванията. Аз не съм и подавала нищо, защото незнам къде дали ще останем да живеем тук или ще се местим в друг квартал, а докато се начудя ще дойде време за детска градина.

Цеце радвам се, че сестричката ти е добре. да ги убие човек тези в Бърза помощ  #2gunfire Имам такива случаи с таях, че не ми се иска да си спомням нито ужаса, нито обидата. След близки срещи с тях стигнах до извода, че е по- добре ако човека може да се се премести да му се викне такси и да отиде в някоя добра болница или клиника. Най- добре да не ни се налага.

Докато си напиша поста и това момче се събуди. Shocked какво е това нещо, незнам. Ако ще ми спи само по половин час на ден #Crazy #Crazy #Crazy

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 130
  • София
Eхааа, ама какъв сняг вали само навън, а? Чудна зимна приказка! А при нас е топличко и климатикът си духа тихо и кротко на 6  Whistling Свърши се цялата тая галимация най-накрая, днес го монтираха, аз ходих и до старата квартира да пообера каквото беше останало, пийнах една ракийка и едно винце у комшиите на изпроводяк и сега с Василия сме семейна идилия  Heart Eyes

В събота имам снимки цял ден, а няма кой да гледа детето  Rolling Eyes Има ли желаещи? Осигурявам пълен хладилник, цифрова телевизия, интернет и кротко дете  Joy

Като ви слушам с тия пишки...хич не сте за завиждане. Аз лично смятам, че природата си знае работата и ние трябва да се намесваме само в краен случай  Peace

По отношение на храните - не съм маниак и не изчислявам дневни дажби. Обикновено всеки ден в менюто на Василия има месо, не винаги - плодове, задължително сирене по 2 пъти на ден - в сутрешната закуска и в супата, и вечерното мляко. За всичко друго импровизирам. Мисля, че след едно добре проведено захранване вече ще е престараване да се втелясвам толкова много. Още не съм въвела краве сирене, цитруси и яйчен белтък, още не е пила плодов сок, но пък не се сещам да давам редовно жълтък, освен в застройките на супите. Вярно е, че имаме да наваксваме с плодовете, но не го смятам за кой знае какъв проблем  Peace

Маруся, радвам се, че се разписа и честито прохождане на Митко! Кате, желая ти бързо възстановяване, наистина по-важното сега е, че Мариан е добре! Hug Но е важно и да има здрава мама, така че, възползвай се от помощта, която имаш сега, и се погрижи за себе си  Hug

Скреч, не всички мами от форума са ми еднакво близки, да, казвала съм го. Просто защото някои от тях са ми ОСОБЕНО близки, и това е разбираемо. Но никога не съм казвала, че си падам само по някои от ноемврийсите мами - всички вас чувствам като сестри и близки приятелки. Тъй че внимавай с цитатите, защото съм докачлива на такива теми, особено когато ми се вменяват неща, които не мисля и не съм казвала  Peace

Пожелавам ви хубава, уютна и топла снежна вечер!

# 131
Здравейте момичета Simple Smile

Канелче,възможно е поради необичайно голямото количесто хапване да е спал повечко време Simple Smile И Ная е така. Иначе преди малко я нахраних с хляб,масло,вода и кремвирш (ето признах си,а щом вкъщи ядем така обичаните от всички кремвирши от време на време,значи не съм болна от орторексия...Simple Smile )Като го загрях на котлончето това,се разнесе такъв аромат,че ммммммм
Следурче,сигурна съм,че не си идеална (че кой ли е?)  но пък за сметка на това си страхотна Simple Smile
Ренито направо ме уби с тая снимка на бебешката детска количка - или по-точно ме убиха производителите... и там си има хитови модели.Това е Стоке и аз мнооого исках такава...цената ме разубеди наркая де Simple Smile
Софченце,душицо,Таничка май много те е обсебила Simple Smile все така си кратичка
Маруся - честит проходил малчуган! Simple Smile
Роска диетите са нещо ужасно Sad имат много последствия,за жалост се виждат и осъзнават късно.И аз си нося последствията,но при мен са главно...психически.Навремето когато спазвах диети бях много нервна и отпаднала...след това спрях - иманно поради причината,че имах периоди в които не можах да мисля адекватно защото постоянно бях или гладна или пък ми се ядеше нещо определено.След като спрях да спазвам диетите пък се чувтсвах гузно когато ядях шоколади и разни подобни простотии... после забременях и открих здравословното хранене и навици и това ми помогна да спра да мисля за килограми,и дали да изям нещо или да не го изям.Сега сядам - изяждам половин буркан с мед и не ми пука,понеже меда е полезен Simple Smile но ето - на... оказа се,че и това водело до заболяване ... и вманиачаване към зравословно хранене.... е,вие ме успокоихте де,явно не съм болна още,ама ще се вардя.А със зъбите е много смотана работата...ако откриеш решение свиркай,аз също.
Канелче,ще се възпозлвам от този крем да знаеш!Юни ще свиркам,дано не забравя.Ще си навия алармата на телефона Simple Smile
За пишките....не мога да се включа Simple Smile
Отивам да Ларедутства,,лошото е,че кошницата не ми побира всичко Sad

# 132
Ооо, беля ми докарахте с тоя Ларедут. И аз напълних кошника. Crossing Arms Я кажете за дечковицте коя номерация поръчвате? Аз ги бях нашаткала всички за 18 месеца, ама видях едни летни неща дето ги поръчвах в края на сезона за идното лято и са за 2 години и даже се съмнявам дали ще й става лятото на Мона, т.е. да не са й малки. newsm78

Баща ми донесе шейна за Момона, утре ще я пробваме. Wink Цеци, за част от секундата ми стана някак си хубаво като прочетох как описваш зимата у вас, ноооо...като си спомних колко време ми отнема да облека Симона, себе си, да избутам количката, как после съм мокра, нанясм кал по плочките, гадост, гадост...и нееее, искам си лятото!!! smile3515 newsm62

Шашнахте ме и с хранителните си навици. Аз ли съм само една малка свиня? Animal Pig  Laughing Ужас. Ям вси-чко. Whistling При Симона...не съм й давала още шоколад и като цяло се опитвам да ограничавам сладкото. Не съм давала и яйчен белтък и колбаси. Всичко друго си хапва. А за цитруси е луда. Като види мандарини и почва - "топче, ням-ням!!" Joy Крия ги вече, защото може да опраска 2-3 без да й мигне очото.

Такааа, вече трябва да ида и да си проверя диктейшъните за неделя. АйдЯЯ (както казва Симона  Laughing) ще ви наглеждам. Wink

# 133
Ей мацки, стига спахте Simple Smile хехехеххе  Laughing Laughing Laughing

Чета си ви тука и викам да надраскам малко редове и да ви зарязвам най-накрая, ама не за винаги, чакайте да уточня, че да няма изпаднали в прибързана радост жени, неееееее! Сори дарлинг. Joy

РОСИHug Hug Hug,........ако трябва да влизам в тона ти, би трябвало да напиша РосО, а на мен изобщо не ми харесва, и за себе си Галино./1-во че си мразя името и 2-ро,че така звучи много сериозно Sad/ Радвам се че си получила най-накрая обещаното.
Просто АЗ/мамо Деси - купи и на мен нещо от твоя любим Ларедут, то нали каза,че си уцелила 1 кашон дрехи, е така ли нещо не уцели да ти  е по голямко Simple Smile  Joy
Цецито - честит ви кИлматик, от къде го взе душата, защо не свирна да те уредим с цена от мъжо?  newsm78, то май аз съм виновна.Свиркай ми за друго,ако искаш?  Peace
Снимке - 10х за линка и разяснението на всички ви за фимозата  ooooh!
Тали - той Слави не знае ли хубаво ли е, тепърва ли...? хехе-хохохох

# 134
  • София
Здравейте!

Може ли някой да ми каже или да ми даде линк към тема кои са сезонните плодове и зеленчуци за България? Гугъл ми показва все онлайн книжарници , които продават такава книга. Ясно е, че сега няма домати и марули, но не знам кога зрее авокадото, ананаса, не знам от къде трябва да следя да е вноса, не знам спанак кога има. За дините и тиквите знам  Laughing И кои круши и ябълки са зимни също не знам.

Пишока на Митко съм забравила да го заголвам  Blush . А той си го опъваше едно време, ама сега рядко се вижда по пищов.
 На много места съм чела, че въобще не е нужно заголване, защото всичко се оправя от само себе си най-късно до тинейджърска възраст. Аз обаче не съм съвсем убедена, защото  знам два случая на познати, когато са забелили пишок чак при първия полов акт и били яки болки, кръв и т.н. Въпреки това аз дърпах в началото, а сега съм оставила да почива  Mr. Green Дет се вика малко от мен и малко от природата  Simple Smile

Аз надничах преди няколко месеца в сайта на Ларедут, но ми се видя много сложен и се отказах да пазарувам.

Сладурка, аз се отказах да ходя в Кърджали, защото ми се струва поемане на излишен риск. Толкова дълъг път с това мрънкащо дете...
Гале, другите бяха изненадани от появата ни, а аз останах изненадана, че Коце не може на закопчае нито едно копче от ризата си  Close Напълнял е с повече от 20кг  #2gunfire Но от една седмица спортува отново момчето ми  bowuu
Роси, нямаме снимки от самата вечер на 31ви  Sad . Нали знаеш - на майстора къщата последна се измазва. Нямаше кой да се сети да щракне две снимки  ooooh! ... излъгах. Има една снимка на брат ми с моята рокля  Rolling Eyes
Лилчо, мерси за линка!

Утре ще ходя на пазар. Коце е взел големите пари и се чудя какво да си поискам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт