Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Loopiainen?
Какво е текущото време в Хелзинки според новините?
Как ви се стори разходката до Техническия университет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Loopiainen?
-
Какво е текущото време в Хелзинки според новините?
-
Как ви се стори разходката до Техническия университет?
-
Каква е диетата на Дюкан и какви са мненията за нея?
-
Какви са опасенията относно енергийната сигурност на цяла Европа и каква е ролята на Русия в този контекст?

Незнаех,че си така ранобудна. То като гледам май само с Пупито сме поспаланки
)да речем към Тампер или Турку (или където кажете..), ще направя всичко възможно да се донеса от дън гори тилилейски, за да ви видя! 

и само някой да мръдне вкъщи и се почва едно квичене за храна,ще кажеш, че не са хранени не от половин час, а от няколко седмици. големите са дисциплинирани,само на мама и е малко мъчно,че и заковахме бутилката с вода за стената (научи се тарикатката със зъби да дърпа бутилката и като я отдалечи на няколко сантиметра от стената и я пусне,при което бутилката с гръм и трясък се блъсне в стената. мислехме, че и е ниско,ама не-то просто така обича да прави).и сега мъчи милата да дърпа бутилката, ама и бутилката е за зайци,по-тежка (тази за свинчета я счупихме вече,пластмасова беше,ама и измъкна тръбичката от много дърпане).абе диванета са големи,само моята Праска слушка,само да не са мъниците около нея.ако ги сложим на едно място малките започват да обикалят около нея,правят смешни движения с дупетата и викат "КРРРР!!" това означава предупреждение.ама кака ти Праска ги погледа малко и като каже и тя "Kрррр!" и всичко живо се изпокрива по къщичките 
лека и спокойна вечер на всички ви 

междудругото и аз така знам, а и съм ходила няколко пъти до Малмьо на пазар, наистина е по-евтино. Същата работа и е тук при нас на острова, в майка Финландия и Швеция е поне 2-3 пъти по-евтино от тук на остров. Направо свят ми се завива от цените тук. Ужасна скъпотия. Миналата година бях в Хелзинки за 10 дена и направо бях очарована от цените, с които тук не можем да се похвалим.