Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 352 078
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 480
  • Плевен
Момичета, имам нужда от вашата помощ. Купих от морето сп.  Нешънъл Джиографик, четохме го там, но го забравихме в хотела. В сака са останали само 4-те картончета с елементите за изрязване и сглобяване на къща или и аз не знам какво ще се получи. Ако някой има схемата, може ли да я  покаже?

# 481
  • Хасково
Помогнете със съвет как да си направим рамка за снимка с мидички.
Казаха ми че върху глина като изсъхнела започвали да падат.

# 482
много лесно - изрязваш един по-дебел картон в желаната от теб форма.
след това намазваш с Ц-200. лепиш мидичките.
отново намазваш останалото празно между мидичките пространство с лепило.и изсипваш пясък.

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 17:11 от iviche

# 483
Има едно списание Бърборино, в последния брой на което даваха указания за направа на морско дъно- рамка, облепена с миди. Беше красиво!

# 484
                  Влез в темата за "Декупажа" и разгледай галериите на момичетата трябва да има много рамки,ако не намериш пиши им и ще ти дадат професионални съвети!При това купи си една готова рамчица от магазините за 1 лев и търси съвети как да я украсиш с мидички.Има и още много идеи при декупажничките! Peace

# 485
страхотни идеи! запис Laughing

# 486
  • Хасково
Има едно списание Бърборино, в последния брой на което даваха указания за направа на морско дъно- рамка, облепена с миди. Беше красиво!
Би ли ми казала в кой точно брой ние го получаваме, но не съм видяла!

# 487
  • Карлово
Би ли ми казала в кой точно брой ние го получаваме, но не съм видяла!
И аз го купувам, уж чета внимателно, но съм пропуснала. Да не е друго списание? По принцип в Бърборино не дават указания, а има готови картонени модели за сглобяване.

# 488
  • sofia
Или обикновена пластмасова рамка, върху която могат да се залепят с моментно лепило или силикон.
Последните ни творения са една гора за животните от джунглата и "динозавърски" пейзаж....за съжаление нямам фото в момента.
Представляват картонена основа нарисувана трева и река, поставихме картонени дървета, трева  (наша изработка). Динозавърският пейзаж има и вулкан.
Даже и малкия мацаше с боите....много мазане, много нещо. Беше подходящ случай и му показах за смесването на цветовете. Темперните ни бои бяха само 6 цвята. Как се радва при покупката на една палитра (от 80 ст), не е истина  Grinning

# 489
Дайте идеи какво да направим от старите дискове - освен поставки за чаши и разни висулки.

# 490
аз ще правя свещички. на диска ще лепя стъклото, като диска е предварително декориран. часовници също стават

# 491
  • София
Едни приятели си бяха направили полилеи от дискове - доста интересни бяха.

Морска рамка за снимки
сме си правили навремето от стиропор - боядисваш го с боички и забиваш мидички, охлювчета, камъчета. Може да им мацнеш и малко лепило, за да не изпадат.

Дайте идеи, как да направя паркинг за железните колички на малкия. Трябва ми нещо по-голямо, че колите са вече доста грандиозно количество. Досега съм ползвала все картонени кашони, но много бързо се късат.

Ето малко произведения от нас, че досега не съм показвала
http://reninet.snimka.bg/children/strashnite-tvorbi.340755

# 492
Дайте идеи какво да направим от старите дискове - освен поставки за чаши и разни висулки.

Идеи сигурно има при декупажа. Момичетата правят за закачане(като картинка, с детска салфетка примерно), свещници. Аз пък си подготвих циферблат за часовник(с една зебричка), че имаме един- само механизъм.

# 493
  • София
Аз за миналия Великден, използвах един стар диск да направя поставка за яйце. Облепих го по вътрешния край и външния край с някакви дървени мъниста. В средата сложих яйце, а пространството около него  запълних с тревичка. Мисля даже, че няма нужда в центъра да се направи"легълце" от мъниста за яйцето, защото то ще се закрепи и без това в дупката на диска.

# 494
Ей хора на нашата рождения ден наближава  и от много одавна съм и обещала кукла розела знам че не е  по темата ама никаде не мога да намеря такава кукла някой трябва да помага Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт