Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 999
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Понеже не мога да изчета цялата тема, но на първа страница не видях, ето един сайт който много ми хареса!
http://www.looledo.com

# 722
# 723
# 724
Най-накрая събрахме капачки и направихме змията от Крокотак

# 725

Страхотна е! Браво на вас!

# 726
Майчета, моля да ме насочите към проект на куклена къща от кашон, нямам толкова време да отделя в търсене покрай бебето, а искам да зарадвам каката ни, която ще стане на 6 години - да се занимаваме заедно. Къде да търся?

Благодаря предварително!

Не мога да ти помогна с готов проект, но в момента правим с моята щерка такава и мога да ти дам няколко съвета.
Вземи кашони, нареди ги един върху друг, купете заедно от магазин за балатуми и тапети парчета фолио - за подовете на стаите, стените.
Използвайте всякакви ролки от тоалетна хартия, кутийки от маргарин, топено сирене, яйца - за мебели, украси.
Аз лично сега ще правя една лампа от изрязана поставка за шоколадов бонбон от кутия /не знам дали ме разбра/.
Импровизирайте и си я измислете къщата - така хем ще е уникална, хем ще я обича повече, защото е участвала в измислянето.

# 727
iviche , и мен линкът ме зарази та сме на етап идеи...Взела съм фолио (за който е от Пловдив фолиото в Алати беше намалено 1.89 / m)- имитация на камъни, но понеже смятам да направя доста отворчета-разни големини, даже обмислям да има цветни пролуки освен големи прозорци, та минах на вариант да я измажа и с латекс... Преди да измажем преди две години го мацнах на един кашон за проба на цвета и не е мръднал (цял дървен шкаф съм боядисвала с резидата на леко  Peace ). Чакам си кашона от таткото засега и като теб складирам амбалаж...  Wink

# 728
  • Добрич
Кашона за къщата на Жени беше от мотофреза. Успех в търсенето на кашони. Между другото в Метро гледах, че продават детски къщи от кашон.

# 729
  • у дома

Може ли линк към змията?

# 730
  • Стара Загора
Змията от капачки

http://krokotak.com/2009/09/zmiya-ot-kapatchki/

# 731
Аз смятам следващия път да направя змията с ластик- да се разтяга  Wink
Наистина е доста сполучлива вашата  newsm10

# 732
  • софия
Може ли някой да ми каже как се прави костюм на батман. Благодаря ви предварително

# 733
Може ли някой да ми каже как се прави костюм на батман. Благодаря ви предварително
Ето нещо, което може да ти е полезно
http://www.batmanfancydress.net/kids-toddlers-batman-fancy-dress … ostume-ideas.html

# 734

Може ли линк към змията?
Аз докато реагирам...Вече са ви дали линк Peace
Интересното е,че баткото много си играе с нея.Наистина сполучлива идея в Крокотак.Змията с железните капачки също не е лоша.

Общи условия

Активация на акаунт