Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 572
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 165
  • И тук, и там, навред....
.Ели. ,  мерси!  bouquet

# 166
  • Вече в моята си приказка...
Маската, която пък ние правихме за градината беше тази

# 167
Ето нашата, да се похваля и аз:

# 168
  • София
страхотна темичка ,толкова интересни неща откривам тук че даже и на мен ми е приятно да ги се занимавам.

# 169
хайде от мен малко ретроспекция. Mr. Green

Анда, разкрасително-обучителната ви станция е жестока, ще ползвам идеята някой път. Hug

Аурора, много ми харесаха 'отворената уста на острозъб' и пластелинената дъга. Simple Smile

viki_hrisa, детската площадка е много хубава, а подаръкът от ДГ е чуден просто !

veroniki
, страхотен боди арт ти е направило детенце, тава са много мили спомени, аз също имам такива - участват в момента в хладилниковата изложба. Laughing
и рисунките от ДГ много ми харесаха.

в тази връзка да ви споделя какво ми каза Марена в петък : "Мамо,а з трябва да започна да рисувам грозно в детската".
на въпроса ми "Защо?" отговорът беше : "Ами, защото госпожата ми харесва рисунките и ги взима всичките да ги закачва някъде и само аз не си нося рисунки в къщи. пък и после не ми ги връща"...... Rolling Eyes хайде, това че ги взимат го разбирам, но истината е, че наистина после рисунките й се попиляват някъде - виждала съм там сума ти закачено, които не стигат до нас след време.....много тъпо.

Иржи, картината ви на стената е много сладка, а портрета на мама е прекрасен. както и другите рисунки.
а на госпожата ви едно голямо БРАВО ! за кукерските маски.
също много ми хареса и пролетно-цветната ви корона. Hug

Вела, много симпатичен снежен човек. разгелдах ви албумчето - имате чудни апликации.
и да ти кажа - според мен не е малка дъшеря ти да си нарисувате дървени лъжици. просто и дай фулмастри и каквото направи. може да и дойдат даже по-интересни идеи, които не са непременно човечета. Peace

MiRa55, кукерската ви маска е прекрасна.

Анде, вашата няма да я хваля, даже ще дам малко снимки от кухнята на кукерските маски. буквално. Mr. Green

тази и слеващите 6.

а от тук започват няколко на плейгрупата, там също има кукерски маски и дървени лъжици.

ето малко театър на сенките. тази и следващите две.

а в едно магазинче открих много хубави дървени шаблони, от които можеш да си сглобиш динозавърски скелет. има и някакви животинки. недостатъците са, че е добре да се поизшкурят фигурките, за да няма цепленки в пръстите и че не винаги сглобките са изчислени добре и някои елементи падат постоянно. освен това за Марена е малко трудно да го прави сама, така че общо взето аз й подавах фигурките и и казвах къде да ги сложи. ето го нашият трицератопс, вече оцветен с водни боички.

# 170
  • Добрич
iviche, като ви гледах динозавъра се сетих, че ТOTUM имат много интересни дървени играчки за сглобяване и оцветяване. На племенника купих един въртолет, а за племенницата комплект с мъниста. Тъй като дъщеря ми е по - малка за нея само комплект с рамки за снимки.

Много ми хареса и театъра на сенките. Помня, че като деца със сестра ми си правехме подобен и всяка от нас изнасяше представление пред другата.

Виждам, че има много мами и дечица запалени по кукерските маски.

Нас обаче ни вълнуват други неща - вдъхновени от короната показана в темата направихме корона с приказни герои с уговорката, че с нея не може да се ходи на детска градина.

# 171
Ето няколко сайта с идеи:
http://www.fishgoth.com/origami/plantdiag.html -оригами
http://papierfalten.blogspot.com/2008_01_01_archive.html -цветя
http://www.fishgoth.com/origami/plantdiag.html
iviche  благодаря ти . Вашите неща също са много хубави. Тези  3D  фигури са страхотни, но за съжаление лесно се чупят а и влизат в пръсчетата.
 Сега за карнавала  правят много неща в градината и е страхотно. Жалко че не дават да се влиза и снима.
Видях през прозореца малки дървета (трупчета) направени като джуджета. Много ми харесаха. Ще се опитам да снимам и да покажа.
Иржи маските са страхотни.
Вела короната е супер
Това е на прозореца ни http://media.snimka.bg/2136/010527995-big.jpg
А това е принцесата ми  Simple Smile http://media.snimka.bg/2167/010589294-big.jpg

# 172
  • в резерват

Страхотни неща сте направили  Peace..... И благодаря за интересните идеи.
А дъщеря ми се прехласна по прозорецът ви. И вече си имаме занимание за днес  Simple Smile

# 173
  • Добрич
viki_hrisa, принцесата ти е чудесна. С тази шапка на мен ми прилича повече на фея от приказките. А на прозореца ви както се вижда пролетта вече е дошла.

У нас за сега са дошли само лястовици. В детската градина искаха още тая седмица да занесем мартеници /дори са си ги наредили/. По този повод снощи  правихме голяма мартеница за стаята в градината и реших да допълня с няколко лястовички, които изрязах и им вързах мартенички. Жени пожела да оцвети едната и докато се усетя беше запълнено и окото на птичето.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 13:31 от Вела

# 174
Вела точно фея си е.  Peace Но аз в бързината съм написала принцеса, защото махнахме шапката и сложихме коронка. На другите снимки е с корона.  Simple Smile  От утре почва карнавал, който продължава и другата седмица. Трябва да са маскирани.
Пролетта на прозореца дойде но на вън си е типична зима.
Лястовичките са страхотни. Тъкмо даде идея. Аз се чудех как да подари Вики мартенички на децата. Може ли да ми кажеш с шаблон ли ги прави.  Praynig

# 175
  • Добрич
Не съм ги правила с шаблон. Просто се постарах да се сдобия с една подходяща лястовица на компютъра и ги принтирах. Ето тук качих лястовицата. В градината занесох изрязани лястовици с вързани мартенички и отделно листи с лястовици за оцветяване от децата.

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 13:56 от Вела

# 176
Благодаря ти   bouquet
Ние имаме някакви врабчовци, но лястовичка не намерих.
Тук нямат такъв празник и вярвам че ще им стане интересно.
После ще кача снимки ако има време на други неща.

# 177
  • у дома
Занимания с пластелин-като се кликне на всяка картинка са показани стъпките ,за да се направи фигурката...
http://www.hasbro.com/playdoh/default.cfm?page=freshideas&lvl=0

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 21:53 от svetlaem

# 178
  • Добрич
svetlaem, чудесен сайт. Най - много ми хареса, че както си писала стъпките са подробно илюстрирани.

# 179
Сайта съм го давала по рано и аз. Няма лошо. Наистина е много хубав.
(извинявам се че съм така, но съм карнавалено настроена)

Общи условия

Активация на акаунт