Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 996
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 660
Трябва да измисля интересен костюм на капчици,има ли някой идеи как биха изглеждали!
В детската градина на моя син капчиците бяха облечени в бяло и отгоре със синя перелина от тюл.ако не ти е много спешно другата седмица като стане диска ще ти пусна снимки как изглеждат,санът ми играеше въздуха и също беше в бяло но с прозрачна перелина

# 661
# 662
# 663
  • И тук, и там, навред....
Поздрави за чудесните предложения!   bouquet

kresmi , ако не съм мн. закъсняла, ето я нашата миналогодишна сурвачка:

http://bahsi.snimka.bg/other/tvorchestvo.271570.10021906

Gigi , елхата ви е страхотна!  bouquet
Пумукъл , страхотен гердан!   bouquet , чудесно забавление за децата!
Emmilly , Браво и на вас!   bouquet Коледният календар мн. ми хареса, сякаш има някакво вълшебство в него!  Hug

# 664
Привет! Скоро открих темата и страшно много ми хареса!...Поздравления!...И вече имам въпрос: Купих си морска пяна маджун, но не зная как се работи с нея. Има ли нещо специфично, което трябва да зная? Как се моделира с нея?...Благодаря предварително!

# 665
Ето и фигурки от тесто и украсената хартиена елха.
http://gigito77.multiply.com/photos/album/5#photo=9

# 666
  • София
 Все не намирам време да нокажа какво сме направили, а само гледам вашите красоти и въздишам.

Gigi, прекрасни са ви станали фигурките

Emmily, календара много ме впечатли.

Ние си караме с миналогодишния, който направих. Сега поръчах и един готов (с Колите  ooooh!), но още не са ми го донесли

Ето я и нашата елхичка. То не е баш елха, а кипарис, но исках да има нещо живо вкъщи, че "голямата" ни елха е изкуствена. Като видях елхата от списание на Gigi веднага и аз направих една, но не съм я снимала.

Eто и цялото албумче със скорошните творби на Ники

# 667
Кипарис как да е...аз една година накичих алоето  Laughing

# 668
не знам как съм я пропуснала тази темичка,вчера цял ден се занимавах само с това-да ви чета вас и сайта на Крокотак Crazy
Вечертас е прибрах с един куп разпечатани нещича за правене и няма да ви казвам до колко часа рязахме и лепяхме с детето,чак аз се увлякох...
Правихме един предколеден календар със Снежко,стана много симпатично,днес ще правим още един ,за да занесем в градинката,свалила съм и Ежко Бежко,надявам се от днешната разходка да са събрали с баба си листа, за да направим и него(малко закъсняхме с есенните занимания,ама поне да почнем коледните приготовления с чиста съвест...)Смятам да направя и елхичката от списания,само да си намеря отнякъде Програмата или нещо подобно(макар че не знам дали ще стане както трябва, защото бургаската програма е доста по-тънка от софийската Thinking)
Тези дни смятам да направя с помощта на детето и Коледна къщичка,мисля,че ще бъде много забавно и за двамата,само да се наканя да омеся тестото...

# 669
Смятам да направя и елхичката от списания,само да си намеря отнякъде Програмата или нещо подобно(макар че не знам дали ще стане както трябва, защото бургаската програма е доста по-тънка от софийската Thinking)
Каталозите на Ейвън и Орифлейм са чудесни за елхичка.

# 670
  • Благоевград
Ето го и нашият коледен календар :
(някой тук също беше споменал, че са го направили)
http://desirumenova.multiply.com/photos/album/5/5#photo=164

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 11:26 от Палавник на месеца

# 671
Нещо напоследък само ви мяткам по едно оЧо.
Та ...по ред на номерата :

*Бубето*, нещата, които сте направили от есенни листа са страхотни . Коронките и маските особено ми харесаха.

Вела, идеята за корона с приказни герои я копвам веднага, точно навреме се появява за малката. Много добре ви се е получила.

Пумукъл
, таралежът е страхотен. А колко време издържа? Защото знам, че домашния пластилин не е много държелив. Thinking

Микки, коледната ви украса много ми хареса.

Emmilly, много е сладък коледния календар.

Иржи, пак браво за миналогодишната сурвачка, чудесна е.

Gigi, елхата от хартия се е получила много добре и фигурките от тесто също много ми харесаха.

veroniki, вашата елхичка е чудесна. Останалите творби - също.

Последните няколко снимки не ми се отвориха. Rolling Eyes

За да не помислите, че сме скучали, ето каква апликация си направи Марена сама за Британика. Хубаво е, когато виждаш как след многото занимания с детето в един момент то започва да твори само и даже много по-хубаво, отколкото би могъл да си представиш.

Тази година не се разминахме с коледния каледар. Всяко свитъче съдържа указание в стихотворна форма как да си намерят подаръка.
На 01.12 им се паднаха формички за коледни курабийки. Ето го как се забавляваха. А ето го и резултата.
Получиха и бои за рисуване с пръсти. Ето какво стана : тази и следващите.

# 672
4есто "крада" от тази тема-за което благодаря на у4астниците Hug
бърз въпрос-каква беше пропорцията за твърдо тесто-за да не го пека после-нещо-солта беше много-колкото брашното или???? newsm78моля за то4на пропорция Praynig

# 673
  • И тук, и там, навред....
iviche ,  Коледния календар ви е страхотен!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Апликацията мн. ми хареса, а направо усетих превъзходния вкус на курабийките   chef

Палавник на месеца 

, за жалост не мога да отворя и да видя вашият коледен календар  Sad
Gigi , благодаря за идеята да направим елхичката от каталози   bouquet Стана наистина мн. оригинална! Ще показвам допълнително!  Wink

# 674
  • Благоевград
Иржи Сложих и изображение, така че сега ще може да го видиш.
Иначе в линка е албумчето и има новите ни рисунки.
 Grinning
iviche Добре са се справили децата- браво на тях. Peace

Общи условия

Активация на акаунт