Занимавки, моделиране и апликации за малки и големи 2

• 351 993
  • 1 209
  •   1
Отговори
# 690
mili Страхотно изглеждат браво ,запалих се и ние да опитаме само трябва да си купим темперни бои ,че с водните не става нищо(оцветявахме звездички от кускус и правихме гердан),но цветовете не са така ярки като вашите Hug

# 691
mili Страхотно изглеждат браво ,запалих се и ние да опитаме само трябва да си купим темперни бои ,че с водните не става нищо(оцветявахме звездички от кускус и правихме гердан),но цветовете не са така ярки като вашите Hug

Благодаря! Супер лесно е с тези боички. Днес продължаваме, че искаме да подарим на много хора   bouquet

# 692
# 693
чудесна е елхичката.. ще си направими ние.. мерси за  идеята

# 694
  • София
Мами, Има ли някъде модели за коронки? Искам да направя за коледното тържество, а в крокотак не видях.

Благодаря ви!

О-хо видях няколко  - http://star.krokotak.com/k/%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0  Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 10:21 от TanyaMG

# 695
  • Варна
Ето последните ни творби:
http://emmilly.multiply.com/photos/album/24/Emini_tvorbi_-_part_2#photo=70
до края.

# 696
  • Габрово
Моля, ако някоя мама има игра TWISTER да сканира правилата. Мисля да си я направим сами. Благодаря предварително!  bouquet

# 697
  • Плевен
Играта Twister
Комплектът за игра се състои от платнище, което се поставя на земята и има окръжности с четири различни цвята. В комплекта има и малка рулетка, която се върти и определя следващия ход. Накратко правилата на играта са следните: Играта се играе от минимум двама активни участника и реферер. Реферът върти рулетката и според показанията на рулетката участниците поставят определен крайник върху определен цвят на платнището. Още с първите ходове на играта се получава истинска човешка плетеница. Губи този, който загуби баланс. Печелят най-увъртяните, но добре балансирани участници.

Приятелка има в къщи тази игра. Ще я помоля да ми даде правилата, ако не си ги намерила тези дни.

# 698
Момичета, имам спешно питане - купих от Джъмбо едно нещо, което се казва 'морска пяна маджун". 6 цвята е. И нямам никаква идея за какво се ползва. Мислех, че е някаква алтернатива на пластилина, обаче стои едно такова лепкаво, има вътре малки топченца....

Да имате представа какво е това и за какво се ползва?

# 699
  • София
 Цяла седмица се каня да пиша и все не ми остава време.
 На 13.12 ходихме с Ники в чайната на Бухалски магазин и той прави свещ - много се стараеше детето, даже и какичката там го похвали (малко тъмничка, но той топеше главно в червено, а после и в синьото) Ето и самия процес на изработка тази и още пет снимки след нея

Това е писмото до дядо Коледа. В градината го е писал и даже и плик са направили, че и марка са сложили. Тази вечер ще го "дописва", защото каза, че ако добрия старец не намери Лизи, ще чака да му се падне от списанието, пък той да му донесе Хулиганите от въпросното филмче  ooooh!

За именния ден му подариха дървен пъзел на Маккуин (пак кола от същото детско) и той почти изцяло сам си го направи. Аз му помогнах само за сглобяването на дървените елементи, защото на места трябваше и да се лепи.

Нашата коледна елхичка от списание замина в коша. Аз докато се наканя да я щракна дребното я добара и я опита на вкус, в резултат на което стана доста къдрава като изсъхна  Laughing

radostina33, те правилата на Twister са прости, както вече и valka ти е писала. По-скоро намери снимка на разположението на кръгчетата и рулетката, за да ги направите същите. Аз имам някакъв мини вариант от Макдоналдс, ще го снимам ако искаш  Peace

ivichе, аз съм виждала едно такова, на което топченцата вътре са му стереопорени, но не беше лепкаво. Преди време от Бонжур си го беше взела братовчедка ми, там нали продаваха всякакви идиотийки по едно време. Нейното можеше свободно да се моделира и имаше малко странен аромат.
 Много ли лепне? Мисля си, че ако измайсторите нещо с него и го оставите то ще изсъхне и ща стане нещо като скулптура, знам ли  newsm78

Този уикенд правихме и елен от отпечатъци от краче и ръчички, но не го снимах, а остана при нашите. Племенницата въпреки, че е голяма (на 8г.) също и хареса и поиска да направи и тя.

За малко да забравя да споделя нещо с вас http://canvasprintsdirect.wordpress.com/ - аз лично ще се възползвам някой път като Ники нарисува нещо хубаво.

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 11:54 от veroniki

# 700
Момичета, имам спешно питане - купих от Джъмбо едно нещо, което се казва 'морска пяна маджун". 6 цвята е. И нямам никаква идея за какво се ползва. Мислех, че е някаква алтернатива на пластилина, обаче стои едно такова лепкаво, има вътре малки топченца....

Да имате представа какво е това и за какво се ползва?

На нас преди време ни бяха донесли нещо подобно от Русия (дано да е същото). Вървеше с формички - идеята е да се смесят цветовете както ти харесва във формичката и после да поставиш формата в чаша със студена вода. Самата форма има малки дупчици и пропуска по мъничко вода, колкото да навлажни топчиците и те да се слепят. През цялото време формичката се придържа леко, за да не се разтвори и да се изсипят топчетата във водата.

Накрая при нас се получават собствено произведени гумени топчета - не са толкова съвършено гладки като готовите (където водата не е достигнала добре си личи първоначалния вид на материала) и не подскачат толкова нависоко, но все пак си е приятна занимавка.
Дано да става въпрос за същото и да съм ти била от полза. Само ти остава да измислиш как да си пригодиш формички....

# 701
Весела Коледа

# 702
Поздрав от нашия Дядо Коледа, който си движи ръцете и краката  Hug (хванат е с магнитче за хладилника)
Ел(х)ичката от Крокотак...Червената шапчица е изненадала вълка под дървото  Wink

# 703

Благодаря! Супер лесно е с тези боички. Днес продължаваме, че искаме да подарим на много хора   bouquet

А с темперни боички не цапат ли?

# 704
Честита Коледа!Здраве,щастие,безгрижно детство на всички дечица!
Ето един от новогодишните ни подаръци:

Комплект от 24 динозавърчета за оцветяване с темперни боички.

Цитат на: amber
А с темперни боички не цапат ли?
Цапат,но аз слагам на масата вестници и една голяма покривка,която вече съм прежалила Laughing
Иначе ръцете се измиват добре с топла вода и сапун.

Общи условия

Активация на акаунт