Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 896
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз пък да питам знаете ли заведение,в което да ми опекат цяло яре, за около 15 човека и да  има площадка или кът за 2-3 годишни деца baloni? newsm78

Аз се сещам за Св. Николай Чудотворец в Кичука до търговиите. Правихме кръщенето на Алекс там и точно това беше гощавката. Имат и двор с някакви люлки, но най-добре е да идеш на място и да провериш дали ви устройва, ако проявявате интерес де.

# 1 186
Благодаря ти ,често минавам от там като ходя за Търговията,но не съм обърнала внимание далли още работи,даже сме били на банкет преди няколко години...Добре ,че ме подсети и че има ограден двор с катерушки...

# 1 187
Цитат
Колко е голямо детето? В бебешката зона на Тон бонбон 2 влизам и аз с Ива
на 1 годинка сме ,,но искам аз да съм си с нея вътре значи в  бебешка зона в Тон бонбон 2  пускат майки  Peace

# 1 188
Цитат
Колко е голямо детето? В бебешката зона на Тон бонбон 2 влизам и аз с Ива
на 1 годинка сме ,,но искам аз да съм си с нея вътре значи в  бебешка зона в Тон бонбон 2  пускат майки  Peace
Не ти се показваше лентичката като ти писах Simple Smile Няма проблем да седиш при нея. Те и какичките ще я занимават. Вие кога ще ходите? Ще взема и аз да заведа Ива пак тези дни Grinning

# 1 189
JeniB аз се чудех за утре или други ден такаче ако искаш може да се разберем да идем заедно,а имали някакви определени часове за посещение в тази бебешка зона и колко струва?
Май малко спамихме  spam2 тази тема айде да се прехвърлим в Пловдивската  Peace

# 1 190

За рамката-100% съм убедена, че съвсем наскоро гледах такава тук, и още си блъскам акъла да се сетя къде. Като се сетя, ще кажа  Hug

Хайде дано се сетиш!!!

# 1 191
Мисля, че се сетих - в Айко в Стара Загора, май 12тина лв. беше. Тези дни ще мина пак, ако е така, ще вляза от Зарата и ще ви пиша  Peace

# 1 192
Цитат
Мисля, че се сетих - в Айко в Стара Загора, май 12тина лв. беше. Тези дни ще мина пак, ако е така, ще вляза от Зарата и ще ви пиша 
ее ама ние питаме за Пловдив  Naughty

# 1 193
Цитат
Мисля, че се сетих - в Айко в Стара Загора, май 12тина лв. беше. Тези дни ще мина пак, ако е така, ще вляза от Зарата и ще ви пиша 
Ами знам, затова и казах, че ще погледна в Айко в опит да си припомня. Ако не е там, значи 100% е в Пловдив, толкова просто. Понеже циркулирам между двата града все още, някои неща ми се размиват, но все пак се опитвам да бъда полезна  Hug
Всъщност, сетих се  doh Ето такова гледах аз, точно такова, пак има и място за снимки на бебето по месеци, и за отпечатък от крачето  Peace

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 20:51 от Avgusta

# 1 194
Цитат
Ами знам, затова и казах, че ще погледна в Айко в опит да си припомня. Ако не е там, значи 100% е в Пловдив, толкова просто. Понеже циркулирам между двата града все още, някои неща ми се размиват, но все пак се опитвам да бъда полезна  Hug
Всъщност, сетих се  doh Ето такова гледах аз, точно такова  Peace
Това го има и във Вис Виталис  Wink

# 1 195
Ами още по-хубаво тогава  Grinning

# 1 196
Аз това го знам,но вече ми подариха друго с отпечатъци без рамка за снимки за това искам рамка отделно сега!

# 1 197
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
The_light_2008 _Точно днес видях такава рамка в Пловдив.Във фотото на колелото до Централна гара и струваше 23лв. и бе изложена на витрината.

# 1 198
  • В царството на мечтите
Имали в Пловдив детски център в който да пускат и майките при децата или всичките са с момичета който ги гледат ?
До колкото аз знам в повечето центрове можеш да влезеш при детето (единствено в Тон Бонбон-ите не пускат май  newsm78) Иначе в детския център в  Райски кът, в Санкт Петербург, мисля и в Сентръл парк до Младежкия хълм (не се сещам за други в момента  Rolling Eyes), може да си влезеш с детето и да се занимавате заедно  Peace

не съм съгласна и в тон бонбон пускат да си играеш с детето никога не са ме спрели да влезна

# 1 199
The_light_2008 _Точно днес видях такава рамка в Пловдив.Във фотото на колелото до Централна гара и струваше 23лв. и бе изложена на витрината.
Като тази която е за снимка за всеки месец до годинка ли? Ако е същата да пращам мъжа ми да я купи. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт