Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 884
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Момичета, къде продават класиви великденски кошници? Бях в Евроланда - не ми харесват, бях в магазинчето на тунела на Понеделник пазара-скъпи ми се видяха. Искам да е кошница, а не порцеланова купа.

# 1 201
Момичета, къде продават класиви великденски кошници? Бях в Евроланда - не ми харесват, бях в магазинчето на тунела на Понеделник пазара-скъпи ми се видяха. Искам да е кошница, а не порцеланова купа.

В Санито на Градна миналия ден имаше доста заредени, плетени, всякакви размери и форми!  Peace

# 1 202
  • Пловдив
В Лекси имаше няколко размера, видяха ми се доста евтини... Не знам какво точно имаш предвид да са красиви, но на мен ми харесаха, дори си взех една, среден размер, за 3 и нещо.

# 1 203
  • София
Благодаря ви, ще погледна и в Сянито. Аз имам една, която ми е подарък, но апарата ми нещо се прецака и не мога да ви покажа какво точно търся.

# 1 204
Извинявам се ,че ще попитам за 100-тен път   Laughing  Скоро тук някои от вас похвалиха една сладкарница до Четвъртък пазара, че правят хубави торти.Как се казваше и къде се намира по-точно въпросната сладкарница?Помагайте,моля ви.  Hug

# 1 205
  • до Пловдив
Извинявам се ,че ще попитам за 100-тен път   Laughing  Скоро тук някои от вас похвалиха една сладкарница до Четвъртък пазара, че правят хубави торти.Как се казваше и къде се намира по-точно въпросната сладкарница?Помагайте,моля ви.  Hug

мисля че за тази сладкарница става въпрос 

Сладкарница "Амели"

гр. Пловдив,
ул "Цар Калоян" 13а /до Четвъртък пазара/
тел. 032/627 037, 0898 276 249

# 1 206
dani,благодаря,точно за нея питах.   bouquet

# 1 207
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
The_light_2008 - Да точно същата бе!Успех с покупката!По-късно пиши дали сте я купили.

# 1 208
  • В царството на мечтите

аз гледах много хубави кошници в едно магазинче за букети от изкуствени цвета в капана много сладки ама бяха малко по скъпички 6-9 лева

# 1 209
# 1 210
Момичета,къде мога да намеря хубави истински козунаци  Thinking НЯма значение цената,въпросът е да са като едновремешните,жълти,мазни,ароматни,да стоят на конци и със захар отгоре  newsm78 Все попадам на някакви гадни и хлебни  ooooh!

# 1 211
  • В царството на мечтите
Момичета,къде мога да намеря хубави истински козунаци  Thinking НЯма значение цената,въпросът е да са като едновремешните,жълти,мазни,ароматни,да стоят на конци и със захар отгоре  newsm78 Все попадам на някакви гадни и хлебни  ooooh!

Аз такива каквито описваш много от отдавна не съм срещала Thinking

# 1 212

Аз такива каквито описваш много от отдавна не съм срещала Thinking
Такива са веднага като се опекат, като си ги хапнеш топлички Simple Smile
После всичко става хлебно  Laughing

# 1 213
  • Пловдив

Цитат
Такива са веднага като се опекат, като си ги хапнеш топлички Simple Smile
После всичко става хлебно  Laughing

Абсолютно съм съгласна. Като е топъл, мога да омахам половината. Хубаво, че напоследък все изстинали носят  Whistling

# 1 214
И аз искам такъв, но колкото и скъп да избирам, мислейки че вероятността да е хубав е по-голяма, оставам излъгана. Последният от Билла беше такъв, че ако си затвориш очите, може да го сбъркаш с някой от леко сладките хлябове, а беше толкова мекичък. Надявам се някой да препоръча, иначе ще трябва да запрятаме ръкави да месим сами домашни козунаци.

Общи условия

Активация на акаунт