Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 509
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 120
Дъмбо се намира точно до бившата Видеозона, ако я знаеш.

# 121
Къде в града има избор на детски играчки-моторчета ?

# 122
Търся шейна тип чук и гек, някой ако е виждал моля да пише къде и евентуално цена?
В кауфланд - около 100 лв./не повече/

# 123
Тефал има и в Технополис,но незнам дали има тава.
Няма и там тави  Tired

# 124
Голям избор на Тефал има в Техномаркет Европа, в неделя бях там има много серии тави, тенджери и то на хубави цени.  Peace

# 125
Голям избор на Тефал има в Техномаркет Европа, в неделя бях там има много серии тави, тенджери и то на хубави цени.  Peace

Благодаря за информацията! В Техномаркет на Пазарджишко шосе ли или това до Метро?   bouquet

# 126
На Пазарджишко шосе до Домко.  Peace

# 127
  • Пловдив
Още веднъж благодарности на всички за инфото относно кошове за играчки.
Последвах съвета на Пепи и си имаме вече един чудесен кош - калинка. Страхотен е, голям и широк  и удобен за детето.

Много се радвам, че съм била полезна Simple Smile

# 128
По- голям ориентир- Бившите хали в Кичука  Hug

# 129
  • до Пловдив
По- голям ориентир- Бившите хали в Кичука  Hug
мерси много ще го посетим в най скоро време този магазин

# 130
Здравейте, ще бъда много благодарна, ако някой може да ми каже къде в Пловдив мога да си закупя ПЕНОЛАТЕКСОВ ПЪЛНЕЖ (използва се пълнене на възглавници, мека мебел, пуфове и др.)  Simple Smile

# 131
Пенолатексов пълнеж мисля че има в магазините Баумакс, М-р Бриколаж, виж в Практикер също.

# 132
записвам се да ви следя  Wink

# 133
обяснете ми къде се намира магазин Касида - Никола Козлев,ама не съм от Пловдив и знам само главните улици,ако можете да ме обясните горе долу ще съм  благодарна

# 134
  • Пловдив
обяснете ми къде се намира магазин Касида - Никола Козлев,ама не съм от Пловдив и знам само главните улици,ако можете да ме обясните горе долу ще съм  благодарна

Ул Гладстон знаеш ли я?Или кино Лъки синема?

Под Централана поща има тунел през този тунел минава ул Гладстон.През тунела,карате по Гладстон.След като минете тунела-има светофар,след този светофар свивате втората улица вдясно.Като свърши улицата,отдясно е магазина.Пада се на нещо като ъгъл между две улици.

Общи условия

Активация на акаунт