Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 536
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 135
Tristan77, благодаря!   bouquet

# 136
обяснете ми къде се намира магазин Касида - Никола Козлев,ама не съм от Пловдив и знам само главните улици,ако можете да ме обясните горе долу ще съм  благодарна

Ул Гладстон знаеш ли я?Или кино Лъки синема?

Под Централана поща има тунел през този тунел минава ул Гладстон.През тунела,карате по Гладстон.След като минете тунела-има светофар,след този светофар свивате втората улица вдясно.Като свърши улицата,отдясно е магазина.Пада се на нещо като ъгъл между две улици.
значи карам по гладсоун и на сфетофара 2та в дясно,така не излиза ме ли на този главния булевард

# 137
обяснете ми къде се намира магазин Касида - Никола Козлев,ама не съм от Пловдив и знам само главните улици,ако можете да ме обясните горе долу ще съм  благодарна

Ул Гладстон знаеш ли я?Или кино Лъки синема?

Под Централана поща има тунел през този тунел минава ул Гладстон.През тунела,карате по Гладстон.След като минете тунела-има светофар,след този светофар свивате втората улица вдясно.Като свърши улицата,отдясно е магазина.Пада се на нещо като ъгъл между две улици.
значи карам по гладсоун и на сфетофара 2та в дясно,така не излиза ме ли на този главния булевард

По тази улица с кола май не може да се мине  Rolling Eyes, тя е запушена откъм Гладстон.
С кола можеш да стигнеш като на светофара след тунела, завиваш на дясно, втората пресечка в ляво и отиваш право на магазина. Ще ти се падне от лявата страна на ъгъл, но за по-голям ориентир, щом не си и от Пловдив, защо не погледнаш в  Бг-мапс

# 138
Момичета, кажете виждали ли сте някъде хубави зимни якета (разпордажби имам предвид) за момче ръст 110?

# 139
Тефал има и в Технополис,но незнам дали има тава.
Няма и там тави  Tired

Гледах тави в новия Техномаркет до Баумакс Peace

# 140
  • Пловдив
Запис  Peace

# 141
  • София
В Спридер има разпродажба от -30 да -70%, а в Премама е -50%.
Инетересува ме в Геокса на малката главна има ли вече разпродажба и колко е?

# 142
40% е в Geox

# 143
  • гр. Пловдив
Преди време някой беше споменал къде се продават бурканчета с винт за детска кухня, но на мен тогава не ми направи впечатление. Сега някой може ли да ме упъти къде се продават такива. Имам спомен нещо за събота пазара, но къде точно?  newsm78

# 144
Момичета, а случайно някой да знае къде мога да си напълня касета на лазерен принтер с тонер?

# 145
  • гр. Пловдив
В Office 1 Superstore се сещам за сега.  Peace

# 146
Преди време някой беше споменал къде се продават бурканчета с винт за детска кухня, но на мен тогава не ми направи впечатление. Сега някой може ли да ме упъти къде се продават такива. Имам спомен нещо за събота пазара, но къде точно?  newsm78
Аз живея зад Ленинград ако си наблизо ела ще ти подаря

# 147
  bouquet ви , разгледах бг мапа и се ориентирах горе долу,все някой ще ме упъти  Peace

# 148
Момичета, а случайно някой да знае къде мога да си напълня касета на лазерен принтер с тонер?

До Драматичния театър има вход отдясно - там на втория етаж  Peace

# 149

До Драматичния театър има вход отдясно - там на втория етаж  Peace

Също така на 6-ти септември 169,точно преди Съдебна палата.

Общи условия

Активация на акаунт