Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 851
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 320
Момичета, знаете ли къде или дали  в Пловдив боядисват дрехи?
Искам да си боядисам черни един чифт дънки и едно яке!

В Кичука има едно дюкянче-слагат капси,ципове,шият...,та таям боядисват и дрехи.В райоа на бившия Айсберг срещу кафененце Макето...

# 1 321
Момичета, знаете ли къде или дали  в Пловдив боядисват дрехи?
Искам да си боядисам черни един чифт дънки и едно яке!

Аз съм виждала и едно ателие на ул."Скайлер". Това е пресечка на "Христо Г. Данов" точно срещу входа на "Фешън кафе". И малко по-надолу в уличката се вижда ателието. Освен със шивашки корекции се занимават и точно с това - боядисване на дрехи.

# 1 322
  • Пловдив
Момичета, много благодаря, много сте ми полезни с тази информация!   bouquet  bouquet  bouquet

# 1 323
gargamela, между другото скоро ли видя такива чанти в Гранд-а ? Peace

# 1 324
А някой да знае къде освен в магазин Лекси продават продукти на Д-р Шол(по-специално гелът за кокоши трън)?
Не ти трябват никакви гелове Peace, накисни малко парче телешки шол в оцет за 24 часа, режеш от месото и слагаш върху кокошия трън, закрепяш с лепенка да стои цяла нощ. Това го правиш  3-4 дена и  няма да има и спомен от него. Аз така се излекувах

# 1 325
Някой да е виждал някъде такива памперси за плуване ,
На Хъджис са  Thinking
http://www.huggiesclub.com/uk/active-baby/products/huggies-world … -little-swimmers/

# 1 326
  • Пловдив
Момичета, спешно си търся дамска чанта в сребристо ... нито много малка като плик, нито голяма като торба. Проверих в няколко магазина на главната, но са все официални като за абитуриенти ... а на мен ми трябва тип ежедневна в този цвят.
Моля, който има инфо ... помагайте. Praynig
[/quote
Днес видях в Бонжура -на мен ми хареса -ежедневна е!Но не ми хареса цената-49 лв Ако те устройва можеш дая видиш,на витрината  вдясно от входа ,като влезнеш

# 1 327
Здравейте, момичета!

Знаете ли дали влакчето на Бунарджика работи, както и зоологическата градина?

Благодаря!

# 1 328
На бунарджика няма влакче-детската железница ( от едно време ) работи -хълма не знам как се казва  Embarassed Почивен ден -понеделник ( за вторник не съм сигурна).Билетчето е по левче на калпак . Хубаво е много Simple Smile)))

# 1 329
  • Пловдив
Младежкият хълм се казва  Simple Smile

# 1 330
Памперси за плуване има в Метро,а зоологическата градина няма изгледи да отвори скоро.

# 1 331
А някой да знае къде освен в магазин Лекси продават продукти на Д-р Шол(по-специално гелът за кокоши трън)?
Не ти трябват никакви гелове Peace, накисни малко парче телешки шол в оцет за 24 часа, режеш от месото и слагаш върху кокошия трън, закрепяш с лепенка да стои цяла нощ. Това го правиш  3-4 дена и  няма да има и спомен от него. Аз така се излекувах
Д-р или не,като гледам все ШОЛ ще е newsm62
Благодаря за съвета!

Влакчето на Джендема работи знам,че има часове 10.30-11.30-12.30-15.30-16.30...незнам има ли значение броя хората,за да тръгне Thinking

# 1 332
Момичета, много благодаря за отговорите!

# 1 333
  • Пловдив
На бунарджика няма влакче-детската железница ( от едно време ) работи -хълма не знам как се казва  Embarassed Почивен ден -понеделник ( за вторник не съм сигурна).Билетчето е по левче на калпак . Хубаво е много Simple Smile)))
Малко офф - тези двете не са ли синоними  newsm78

# 1 334
Малко офф - тези двете не са ли синоними  newsm78
Бунарджика е Альоша
Влакчето е на Младежкия хълм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт