Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 496
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Около Великден е планувано откриването. Пусковият срок на обекта е 31 март.
...

Къде е?

# 166
  • Пловдив
...

Къде е?
Зад МЕТРО до кв.Тракия - на линка, който е даден по-напред има и снимки и карта   Peace

# 167
Момичета, моля, кажете хубав магазин за българско бельо.
И виждали ли сте някъде да продават дамски пантофи на Zetpol ?

# 168
Момичета, влюбих се в едни обувки на Guru, италиански, но в магазина имаше само един номер и ми бяха малки.
Чудех се дали има някъде в Пловдив разнообразие на тази марка обувки?

# 169
да ви питам в сайта на вис виталис не може ли да се разглеждат отделните им артикули и да се пазарува от него,или е даден само като реклама,че аз като го отворя и пише само какво предлагат,нищо не може да се види  newsm78

На техния сайт няма как да пазаруваш. Можеш обаче от тук да го правиш: www.beborani.com

# 170
Пуснах току-що тема,а чак сега виждам,че има такава за Пловдив.Дано не ме смъмрят много. newsm78.Ето и какво ме интересува-нощници за кърмачки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362537.0
Ще ми бъде доста полезна тази тема,защото тепърва ще трябва да купуваме доста неща и ще я следя.
Имам и още един въпрос-къде може да се намери протектор за матрак с размери 70/140.Вчера търсих в Хиполанд,но имаше само 60/120 на Бебето,казаха ми, че други размери не са и имали.

Ето такъв протектор ако ти трябва: http://beborani.com/product_info.php?cPath=24&products_id=302
има във Вис Виталис редовно, ако пък няма свирни на лични да помагам:)

# 171
Търся шейна тип чук и гек, някой ако е виждал моля да пише къде и евентуално цена?

В Пловдив чук и гек точно се продаваха на фирма Мони, но те са изчерпани вече и в склада им, така че няма да намериш.

Имам такава за продажба пак на Мони: http://www.moni.bg/?act=inside_product&product_id=54
С кормило и спирачки, хубава е. Сега е на промоционална цена от 73 лв. /във Вис Виталис са по 93 лв./
Ако те интересува пиши на лични.

# 172
  • до Пловдив
днес минах през магазин пинокио и видях че е затворен вече не е на бул. българия някои знае ли дали са се приместили някъде

# 173
...

Къде е?
На Пещерско, точно до болницата.

# 174
Момичета, знаете ли къде се продават връзки за обувки? Оглеждала съм при циганета дето почистват обувки, но досега не съм виждала.
Благодаря.  bouquet

# 175
Да ви информирам, че в Кичука има нов детски магазин
Намира се срещу бившия Айсберг на Нестор Иванов 1-3
Имат страхотна стока, която не съм виждала никъде в града
Супер са препоръчвам ги горещо
Освен това днес минах и видях, че са докарали чудеса
С един панталон от тях събираме погледите навсякъде
Ако имам възможност ще го изкупа целия ви казвам
Ако имате път нататък - страшен е магазина
Трябва а се провери Simple Smile
Какво производство са им дрешките? Имат ли и обувки?
Вчера бях до този магазин на Нестор Иванов... Точно оправяха новата стока. Всичко им е много качествено. Ние имаме доста дрешки от тях и съм много доволна. За твоя въпрос - стоката им е българска и турска... но от хубавото турско, а цените им са доста народни... И не са заложили само на дрешките... Общо взето единственото което нямат са обувки, но момичето което работи там каза че скоро ще заредят...Ако имате време минете оттам...

# 176
Момичета, знаете ли къде се продават връзки за обувки? Оглеждала съм при циганета дето почистват обувки, но досега не съм виждала.
Благодаря.  bouquet
Провери в магазините за 1 лев  Laughing,аз преди 1 месец оттам си купих  Peace

# 177
  • Пловдив
Благодаря.  bouquet

В Кауфланд,до праховете за пране.

# 178
Момичета, страшно много благодаря за информацията.  bouquet

# 179
Момичета, влюбих се в едни обувки на Guru, италиански, но в магазина имаше само един номер и ми бяха малки.
Чудех се дали има някъде в Пловдив разнообразие на тази марка обувки?
Само в МАД на главната мисля, че ги продават. Четох, че и в мол-а на пещерско ще имат магазин.

Общи условия

Активация на акаунт