Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 481
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Здравейте!Записвам се , да ви следя ,защото намирам много интересна информация в темата. Hug

# 76
  • София
Знаете ли момичета, че ще има втори Вис виталис в Пловдив? Grinning Ще бъде срещу Баумакс, в новия търговски център.

# 77
  • Пловдив
Здравейте и от мен.Някой да е виждал къде продават предпазна бариера за легло Sleep Safe - KidsKit ?

# 78
Момичета, днес бях в Кимекс евентуално да намеря гащиризон за малкия ... нямаха нищо. Така че ако някой търси, нека пробва във Вис виталис ... хубави са им, но няма вече пълната номерация.

Моля, кажете ми откъде мога да си намеря кош за играчки ... големичък. Вис виталис имаха малък, много лоша изработка и голяма грозотия.

# 79
Какъв кош си търсиш? Обиколила съм почти всички магазини да търся кош за играчки с Мечо Пух и знам къде какво има

# 80
Дали откриха Пикадили и ДМ в търговския център при Баумакс?

# 81
Пуснах току-що тема,а чак сега виждам,че има такава за Пловдив.Дано не ме смъмрят много. newsm78.Ето и какво ме интересува-нощници за кърмачки http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362537.0
Ще ми бъде доста полезна тази тема,защото тепърва ще трябва да купуваме доста неща и ще я следя.
Имам и още един въпрос-къде може да се намери протектор за матрак с размери 70/140.Вчера търсих в Хиполанд,но имаше само 60/120 на Бебето,казаха ми, че други размери не са и имали.

# 82
  • София
Дали откриха Пикадили и ДМ в търговския център при Баумакс?
Не, тепърва предстои. Живея точно срещу тях и ги следя всеки ден.

# 83
Какъв кош си търсиш? Обиколила съм почти всички магазини да търся кош за играчки с Мечо Пух и знам къде какво има

Търся сравнително големичък, не държа да е с Мечо Пух ... видях такъв малък във Вис виталис но не ми хареса като модел ... искам да стои изправен, може мрежест, може от плат да е.

# 84
  • гр. Пловдив
Моля, кажете ми откъде мога да си намеря кош за играчки ... големичък. Вис виталис имаха малък, много лоша изработка и голяма грозотия.
Взехме от Евроленд на главната за 9 лв. с принцесите на Дисни. Чудесен е! Стои изправен както искаш. Събира доста, а и нашата сладурана като изсипе играчките се навира цялата в него. Купихме го преди нова година. Сега незнам дали го има в наличност.

# 85
  • Пловдив
Добре де, този тип кошове не са ли много... неиздръжливи  newsm78
При нас такива мрежесто-платняни се изпокъсват за отрицателно време

# 86
  • гр. Пловдив
Този, който имаме не е от мрежа, а от плат и повярвай ми доста зор си вижда. Слава богу за сега още нищо му няма.

# 87
Този, който имаме не е от мрежа, а от плат и повярвай ми доста зор си вижда. Слава богу за сега още нищо му няма.

Имах три от плат, на всички им видя диването сметката! ooooh! Сега купих пластмасови кошове от Патката, подобни на тези за пране на колелца, та се надявам да изкарат повече време! Hug

# 88
konikonkoni, провери във Вис Виталис. Ние си го взехме от там. Струваше около 24-25лв, но става въпрос за миналата година.

# 89
  • Пловдив
radostche_plovdiv, нашият навремето го взехме от Практикер- още е здрав, като се има предвид, че имам син палав за 3-ма. Ако не ти е много спешно утре ще го снимам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт