Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 499
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 60
Айде и аз тук

# 61
  • До моста на реката
Запис

# 62
  • Някъде там...
 Hug

# 63
Къде да намеря бебефон Бертони?

# 64
  • София
mamasvetla, благодаря ... не се бях сетила за там. Виждала съм комплекти тип анцуг и не знаех че има и такива шушлякови.
Още утре ще ида.
Моля, за нищо. Опра ли за подарък, все там ходя. Даже и да няма това, което търся, все нещо друго компромисно намирам. Освен това имат и играчки и така ми спестяват много време в обиколки.
Сега и още едно място се сещам за космонавт - в магазина на БГ бейби в магазин Сани в Тракия. Там също има много хубави неща.

# 65
Знаете ли къде в Grand продават обувки на Bari Group ІПещераІ?Или някъде другаде в Пловдив?

# 66
  • Пловдив
Къде да намеря бебефон Бертони?
нашия си го купихме от Пинокио,ама това беше преди 1,6 година,виждала съм и в Бимбо срещу НОИ,виж и във Вис Виталис  Hug

# 67
  • Пловдив
Знаете ли има ли в Пловдив оказион за детски стоки, който да изкупува ползвани такива: кошари, колички? Опитах се да помогна на две мои приятелки да си продадат нещата чрез продавалника, но нищо не стана...И не знам дали някъде в града могат да се продадат такива неща. А пък искам да помогна.  Peace

# 68
  • Пловдив
Знае ли някой дали (и къде) се премести Виенската сладкарница (дето беше срещу Балкан) или я затвориха?

# 69
  • София
Знаете ли има ли в Пловдив оказион за детски стоки, който да изкупува ползвани такива: кошари, колички? Опитах се да помогна на две мои приятелки да си продадат нещата чрез продавалника, но нищо не стана...И не знам дали някъде в града могат да се продадат такива неща. А пък искам да помогна.  Peace
И аз се интересувам от подобно нещо, но не съм срещала никъде. Имам две колички, почти нови и не мога да ги продам от продавалника, нито пък тук от подфорума за продажбите.

# 70
  • Пловдив
Здравейте и от мен  Hug

mamasvetla, пиши ми за количките на лични моля.
radostche_plovdiv, намери ли космонавт? Във Вимакс, на Петко Д. Петков са по 36 лв, яке с гащеризон има и цели, май бяха до 2 г., но не съм сигурна.

# 71
да ви питам в сайта на вис виталис не може ли да се разглеждат отделните им артикули и да се пазарува от него,или е даден само като реклама,че аз като го отворя и пише само какво предлагат,нищо не може да се види  newsm78

# 72
  • България
Моля за помощ!
Знае ли някой къде се е преместил магазина за дрехи втора употреба Зиг Заг, който се намираше до светофарите на форума в жк Тракия?
Тази сутрин като отидох за редовната си шопинг терапия и се оказа, че помещението е опразнено и се дава под наем, а аз от декември не съм ходил....
 Преди две години така загубих дирите и на Ла Фиестата, която се намираше в рума в Тракия....
Благодаря на отзовалите се предварително!

# 73
  • Пловдив
да ви питам в сайта на вис виталис не може ли да се разглеждат отделните им артикули и да се пазарува от него,или е даден само като реклама,че аз като го отворя и пише само какво предлагат,нищо не може да се види  newsm78
не може до колкото знам

# 74
  • Пловдив
До колкото знам това са артикули от Вис Виталис
http://beborani.com/

Общи условия

Активация на акаунт