Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 561
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, благодаря за предложенията   bouquet...утре ще посетя Евроленд-а ... дано харесаме нещо. Praynig

Пепи, ще чакам снимката ... ама дали още ги има в Практикера тези кошове!

# 91
  • Пловдив
Моля, кажете ми откъде мога да си намеря кош за играчки ... големичък. Вис виталис имаха малък, много лоша изработка и голяма грозотия.
Взехме от Евроленд на главната за 9 лв. с принцесите на Дисни. Чудесен е! Стои изправен както искаш. Събира доста, а и нашата сладурана като изсипе играчките се навира цялата в него. Купихме го преди нова година. Сега незнам дали го има в наличност.

Нашият е същия, имаме го вече два-три месеца, не е мръднал и събира мноооого играчки.  Peace

# 92
Дали откриха Пикадили и ДМ в търговския център при Баумакс?
Не, тепърва предстои. Живея точно срещу тях и ги следя всеки ден.
Като отворят нещо, моля те пусни инфо  bouquet

# 93
  • Пловдив
Аз за сега проблема с играчките го реших с щайгички от Кауфланд http://benitka.multiply.com/photos/album/61/61#25
За сега издържат на сядане от всички посоки и катерене, но ми трябва и един платнян.
Та ще следя какви предложения ще дадете  Peace

# 94
  • Пловдив
radostche_plovdiv, мисля, че още имат от този тип. Намират се около градинските неща. Тогава имаше куче, калинка, жабка и още нещо. Сега май са други  newsm78

КОША

# 95
radostche_plovdiv, мисля, че още имат от този тип. Намират се около градинските неща. Тогава имаше куче, калинка, жабка и още нещо. Сега май са други  newsm78

КОША

Пепи, страхотен е ... вие кога го купихте и на каква цена беше?

# 96
  • Пловдив
Пепи, страхотен е ... вие кога го купихте и на каква цена беше?

Преди 2 години за 20лв., но наскоро ми направи впечатление, че има пак от този тип и бяха около 30лв. Спомням си, че го изкоментирах с мъжа ми  Simple Smile

# 97
Миналата седмица купих много хубав кош от Хипо.Ще кача снимки по-късно.Цена-20лв.,но е голям и побира доста неща.Имаше и много красиви за момиченца от тези,които се закачат за тавана.

# 98
Пепи, а колко е висок? И още нещо - мрежест ли е или е от плат ... виждам че като че ли има и от двете .... поне с такова впечатление оставам от снимката. Peace

# 99
  • гр. Пловдив
benitta позволих си да ти разгледам албумчето.  Blush Там си харесах тази къщичка. Може ли да ми кажеш от къде е , колко струва, какъв материал е и има ли някаква основа?

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 21:20 от zwetellina

# 100
  • Пловдив
benitta позволих си да ти разгледам албумчето.  Blush Там си харесах една къщичка. Може ли да ми кажеш от къде е , колко струва, какъв материал е и има ли някаква основа?
За коя къщичка питаш  Embarassed Mr. Green Ако е малката къщичка ботушче... тя е чуждоземска и живее втори живот. В албумчето има е снимки, където сме нагости и на едно другарче и там има голяма полиетиленова къща  Mr. Green

# 101
  • гр. Пловдив
За тази голямата полиетиленовата питам. Simple Smile

# 102
  • Пловдив
Голямата няма основа. Като се сглоби тръбната конструкция отгоре се нанизва полиетиленовата част като чорапче Simple Smile
Из града съм срещала такива с цени от 15 до 30 лева. Обаче в момента блокирах, та не мога да ти кажа къде и за колко точно съм ги виждала. Със сигурност имаше в магазина за играчки на пешеходния мост.
Другите сигурно ще подскажат къде другаде има Peace

# 103
  • гр. Пловдив
  bouquet

# 104
  • Пловдив
За тази голямата полиетиленовата питам. Simple Smile

Имаше ги в Метро покрай Коледа на промоционална цена. Малкия има такава. Утре ще кача снимка Wink

Общи условия

Активация на акаунт