Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 458
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 225
rusana точно срещу поликлиниката има пресечка-в края и е магазина,отсреща има автомивка,а преди него заведение.От едната страна в началото на уличката има клон на ОББ,от другата магазини.

# 226
Момичета, обиколих целия град и никъде не можах да намеря тези ядки на "Фамилия Никола" - Смес от 4 вида ядки.
http://www.f-nikola.com/zaredki/index.html
Моля ви ако някой е виждал някъде нека драсне 2 реда Hug

# 227
Сенди, ръж, пшеница, ечемик и овес купувах от Сани-то, но на друга фирма - Биофреш ли беше newsm78 ... последният път нямаше и взех едно мюсли /пак с 4-те  вида ядки плюс белен слънчоглед и ленено семе/. Но голямо търсене му падна на тоя щанд, че има хиляди подибни неща ... Давам на дребния от това  Peace /само че добавих белен сусам и орехи/

# 228
Веси, отделно ли купува ядките или като комбинация? От диетичния щанд в Сани купувам просо и елда, там ли ги има?

# 229
Може да провериш и в диетичния магазин на пешеходния мост

# 230
rusana точно срещу поликлиниката има пресечка-в края и е магазина,отсреща има автомивка,а преди него заведение.От едната страна в началото на уличката има клон на ОББ,от другата магазини.
smile3525 ще го потърся

# 231
Веси, отделно ли купува ядките или като комбинация? От диетичния щанд в Сани купувам просо и елда, там ли ги има?

да, от този щанд. Като комбинация - 200 или 250 гр.  - 0.89 лв. , но голямо ровене пада .. А иначе може и да комбинираш, като си вземеш по едно малко пакетче от 4-те вида 

# 232
а сещате ли се за магазини за платове

# 233
  • Пловдив
rusana, по-добре отиди в магазин за дамаски. за мен най-добре зареден е на светофара на сточна- на ъгъла на Авксентий Велешки.

# 234
   bouquet ще погледна там,но ме интересува и нещо по обикновено,само понякога да се покрива,затова си мислех плат,че дамаските май са по - скъпички

# 235
  • Пловдив
Магазини за платове има на "Иван Вазов".Също и на Главната ,след Халите вървиш към Пешеходния мост ,магазина е от дясната страна.

# 236
Хайде момичета, помагайте отново Hug
Наскоро бяхме на рожден ден и си харесахме едно дърво сума ти време си играхме с него. Еййй, обиколих всички по-големи магазини и го няма. Обадих се на вносителя а от там ми предлагат 4бр. в кашон, много сами аз искам едно дърво а не гора. ако някой го е виждал случайно някъде нека сподели.
Благодаря предварително Hug
http://felyx-toys.com/store/index.php?main_page=product_info& … ;products_id=1174

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 13:57 от Сенди

# 237
Каква е цената на вносителя за брой?

# 238
Дай ще ги поделим, аз искам едно ако е приемлива цената Laughing

# 239
Хайде момичета, помагайте отново Hug
Наскоро бяхме на рожден ден и си харесахме едно дърво сума ти време си играхме с него. Еййй, обиколих всички по-големи магазини и го няма. Обадих се на вносителя а от там ми предлагат 4бр. в кашон, много сами аз искам едно дърво а не гора. ако някой го е виждал случайно някъде нека сподели.
Благодаря предварително Hug
http://felyx-toys.com/store/index.php?main_page=product_info& … ;products_id=1174
Има ги в Хиполенд-а за около 4 ... и няколко лв, 47 ми се върти в главата. По Коледа ги гледах за подарък на малката.
Ако си ги намерила на по-добра цена и за мога да се включа с една бройка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт