Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 459
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 210
Къде се намира магазин елизабет ?

Намира се срещу Халите на малката главна-магзин на 3 нива, има хубави нещица:)

# 211
  • Пловдив
те цените вече са толкова надути на всички колички,че ще ти е доста трудно,по - добре по интернет и аз сега съм на тази вълна и обикалям пловдив за колички,но е такава цифромания  Shocked
И аз съм на тази вълна, но още "обикалям" само из интернет страниците. Най-евтини май останаха на МАГ Ингланд количките. Можете да ги намерите в магазин ШТЪРКЕЛ. Старата ми е такава, малко тромава и тежка, но пък много здрава излезна.

# 212
  • Пловдив
Момичета, количките на Джордани са много по-леки от MagEngland и на достъпни цени. Комбинираните са между 200-300лв. Wink Има ги в BabyLand и Пинокио Simple Smile

# 213
  • до Пловдив
някои знае ли магазин ПИНОКИО къде се преместиха търсих ги на бул. българия но ги няма вече

# 214
Нашата количка е от магазина на Бертони срещу НОИ, марката е Hauck. Тежка е, но е много удобна. Беше 250лв, но ни я дадоха за 200, че купихме и други неща

# 215
 PeaceМомичета,някъде напред/или в старата тема даже newsm78/ някой беше писал,че Аутлета на "Бершка" одавна бил затворен-нищо подобно-работи си и е доста зареден-завчера се сдобих със страхотен панталон за ботуш-малко си е смотан и невзрачен магазина,но си работи. Hug

# 216
Нашата количка е от магазина на Бертони срещу НОИ, марката е Hauck. Тежка е, но е много удобна. Беше 250лв, но ни я дадоха за 200, че купихме и други неща
Продават ли на дребно там?Знам,че имат фирмен магазин,но съм останала с впечатление,че само на едро дават.

# 217
  • Пловдив
Продават ли на дребно там?Знам,че имат фирмен магазин,но съм останала с впечатление,че само на едро дават.

Магазинчето си е обикновенно за детски стоки, казва се Бимбо и са официални представители на Hauck.
Докато Любомир беше мъничък му купувах оттам дрешки и пюрета Simple Smile

# 218
Ше се вкл. в темата като ви препоръчам едно малко магазинче в Кичука. Намира се на Нестор Иванов 1-3. Казва се Приказен свят - в една нова кооперация, имат  огромен билборд отпред с Мечо Пух. Моите близнаци са на 9 месеца и всичко им купувам оттам. Заредили са храна, козметика, аксесоари, играчки, а дрешките им са от една много хубава марка, те са си представители за Пловдив. Даже и аз си взех едни потури оттам. Много е хубаво магазинчето - ако можете минете и разгледайте.

# 219
А къде се намира този аутлет на Бершка?   Rolling Eyes

# 220
Ше се вкл. в темата като ви препоръчам едно малко магазинче в Кичука. Намира се на Нестор Иванов 1-3. Казва се Приказен свят - в една нова кооперация, имат  огромен билборд отпред с Мечо Пух. Моите близнаци са на 9 месеца и всичко им купувам оттам. Заредили са храна, козметика, аксесоари, играчки, а дрешките им са от една много хубава марка, те са си представители за Пловдив. Даже и аз си взех едни потури оттам. Много е хубаво магазинчето - ако можете минете и разгледайте.
Този магазин го похвалиха 2 страници по-назад и то пак нерегистриран потребител Whistling Grinning

# 221
Айде аз,като регистриран потребител ще похваля магазина на Нестор Иванов-наистина има хубави и различни дрешки.Турски са,от качествените,марката е marions,цените нормални Peace

# 222
PeaceМомичета,някъде напред/или в старата тема даже newsm78/ някой беше писал,че Аутлета на "Бершка" одавна бил затворен-нищо подобно-работи си и е доста зареден-завчера се сдобих със страхотен панталон за ботуш-малко си е смотан и невзрачен магазина,но си работи. Hug
къде е аутлета,аз само в този на главната съм ходила,но няма мн неща,а този на бершка зареден ли е?
И друго да ви питам къде има магазин за платове,но хубави,нещо,което може да тсава за покривало на холова?

# 223
А къде се намира този аутлет на Бершка?   Rolling Eyes

ТУК  -Срещу поликлиниката в "Тракия" има нещо като бизнесцентър с офиси на мобилните оператори-магазина се пада на "гърба" им-пресечката в дясно веднага след този бизнесцентър Hug

# 224
Embarassed Embarassed нищо не ми говори тази карта,разбрах само че е в тракия,може ли някаъв ориентир да ми дадеш,че от карти нищо не разбирам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт