Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 508
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 300
  • Майничка
PocuTa, както е писала Елфита, цветарския до Гранда предлага доставка. А ако си в Кършиака, бих ти препоръчала "Лейди Ди", в първата пресечка след ІІІ-то РПУ, по посока "Хепи" (май "Оборище" беше).

# 301
PocuTa, както е писала Елфита, цветарския до Гранда предлага доставка. А ако си в Кършиака, бих ти препоръчала "Лейди Ди", в първата пресечка след ІІІ-то РПУ, по посока "Хепи" (май "Оборище" беше).

Лейди Ди правят страхотни аранжировки, редовно купувам от там и доставят до дома, адреса е ``Оборище``  31, телефони за доставка 032 95 77 77, има и мобилни на визитката 0898 56 90 37 и 0886 31 22 87 Peace

Може ли някой да ми каже в коя сладкарница в Пловдив правят хубави детски торти?Цветни,шаренки и хубави на вкус все пак. Laughing

Здрасти, една мама от форума прави бутикови торти, много хубави и вкусни-пробвани са:)
Ника й е http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=13562
скайпа й Pepina, ето тук можеш да видиш снимки на торти: http://pepiy.multiply.com/photos/album/1

И аз съм редовна клиентка на Пепито Joy, вече не поръчвам торти от сладкарници! Можеш да си избереш и други от снимка и да ти ги направи!  bouquet

# 302

Лейди Ди правят страхотни аранжировки, редовно купувам от там и доставят до дома, адреса е ``Оборище``  31, телефони за доставка 032 95 77 77, има и мобилни на визитката 0898 56 90 37 и 0886 31 22 87 Peace

Може ли някой да ми каже в коя сладкарница в Пловдив правят хубави детски торти?Цветни,шаренки и хубави на вкус все пак. Laughing

Здрасти, една мама от форума прави бутикови торти, много хубави и вкусни-пробвани са:)
Ника й е http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=13562
скайпа й Pepina, ето тук можеш да видиш снимки на торти: http://pepiy.multiply.com/photos/album/1

И аз съм редовна клиентка на Пепито Joy, вече не поръчвам торти от сладкарници! Можеш да си избереш и други от снимка и да ти ги направи!  bouquet
Аз също, скоро сина ми имаше рожден ден и Пепито му избара такава торта а гостите бяха направо очаровани.
Голям талант е това момиче, скри ми шапката. На аватара ми се вижда даже част от нея Mr. Green
А за дървото - да имат в Хипото, но едно дето е баскетболно то е 80 кинта, аз не търся това а едно друго Rolling Eyes пак е на Кидиленд, но е на друг принцип Peace

# 303
Беше на Асеновградско шосе преди доста време,сега е на Голямоконарско шосе N1:На изхода на Пловдив към магистрала "Тракия", между “Опел Стефанов” и “ТЕД”,ето ти и е тел.ако не го намерите,се обади да ти обяснят-тел.: 032/921 911; 0885 494 964

мн ти благодаря дано го намеря   bouquet,преди беше доста голям склад,не можеше да се сбърка

# 304
  • Майничка
Търсиш "Макском" и няма начин да объркаш.

# 305
За Амели и Пепи съм съгласна напълно. Днес тортата беше страхотна на вкус, за другото съмнение няма по визията. Браво.
Но Чочко защо го замесихте където не му е мястото? Simple Smile

# 306
  • у нас
Привет, момичета,

извинявам се, че нахлувам в темата ви, но искам да ви попитам - има ли в Пловдив официален магазин на обувки "Капчица". При нас няма такъв, а има тук таме в магазините по някой модел, но не съм виждала за прохождане, а много искам да взема такива. Ще идваме към Пловдив и ще съм благодарна, ако ми отговорите   bouquet

# 307
  • Пловдив
Магазин на Капчица има на ул.Иван Вазов срещу Първа градска болница и в подлеза на Тримонциум.  Peace

А аз да попитам, някой знае ли къде мога да си купя стъклена чиния за микровълнова, че счупихме нашата.
Благодаря   bouquet

# 308
  • у нас
Tatito, благодаря   bouquet

# 309
  • Майничка
...Но Чочко защо го замесихте където не му е мястото? Simple Smile

Айде сега Wink, "на вкус и цвет товарища нет", нали знаеш.

# 310
  • София
Знаете ли къде е този винен бутик "Винено"? Единствен бил по рода си в града, че ми предстои да купувам подарък и искам да е квалитетно вино.

# 311
  • Пловдив
Аз пък обърнах града за играчка алф,каквато и да е.Ще съм благодарна някой ако ме обнадежди.Издирвам също и магазин,където продават пръстени с диаманти.

И моите свекита също правят всякакви бижута с диаманти, пиши ми ЛС да те упътя, поне са доверени хора и няма да те излъжат  Peace

# 312
Здравейте,мами!Къде в Пловдив има магазин с детски колички Джордани  Thinking

# 313
  • Пловдив
Здравейте,мами!Къде в Пловдив има магазин с детски колички Джордани  Thinking

Бейбиленд  Simple Smile

# 314
  • Пловдив

А аз да попитам, някой знае ли къде мога да си купя стъклена чиния за микровълнова, че счупихме нашата.
Благодаря   bouquet
И нашата скоро се счупи и мъжът ми успя да намери в някакъв магазин на първото колело на панаира/срещу Годзила някъде/.Трябва да знаеш колко е голяма и какъв вид.Най-добре да имаш парче от нея,ако не си я хвърлила.
Знаете ли къде е този винен бутик "Винено"? Единствен бил по рода си в града, че ми предстои да купувам подарък и искам да е квалитетно вино.
Мисля,че е на ул.Ибър/пресечката точно до хотел Марица отдясно/.

Общи условия

Активация на акаунт