Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 162
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
ORHIDEA, в jobs - отдавна и ги следя ежедневно...И в best.jobs, и в zaplata...Пък и в-к "Марица" преглеждам от време- на време... Mr. Green

# 676
Къде е този Богомил?
Бих искала да ми препоръчате компютърни магазини, от които вие сте останали доволни Peace, а не такива, които просто сте видяли, минавайки, че съм си патила така ooooh!.
Иначе като райно ме устройва центъра и Кършиака, може и до Тракия да отскоча.
Този ти го препоръчвам точно, защото ние сме доволни от всичко, което сме купили от там  Peace
Тези на Богомил са PIC, преместиха си там един от офисите, иначе имат и до ресторант "Стадиона", до Новотела, на центъра офиси и съм много доволна от тях  Peace

# 677
Скапи съфорумки,искам да ви помоля за помощ.    newsm17   На братовчедка ми спишно и трябват 2 флакона от  един препарат,който не се внася от известно време.Но са й казали все пак да го тарси по аптеките.Може да има някой флакон изостанал.Случайно.Препарата се казва"СОЛКОЖИН".Вав флакончета от около 1 или 2 милилитра.Молбата ми е такава.Който може да попита в близките аптеки.И  ако имам късмет някаде да е останало,ми пратете тел. на аптеката на лични.
Предварително Ви БЛАГОДАРЯ СЪРДЕЧНО.    bouquet

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 08:51 от Ket71

# 678
Взимаш телефоните на всички аптеки - дали от нета, дали от Голдън пейджес, дали от това списание моята аптека или как беше и започваш да звъниш наред като ти е толкова важно. Така съм намирала важно лекарство преди време. Който търси, намира.
Отделно в Пловдив само 4-5 аптеки си заслужават търсенето, всички други нямат асортимент и е излишно да се проверява за редки неща.

# 679
Взимаш телефоните на всички аптеки - дали от нета, дали от Голдън пейджес, дали от това списание моята аптека или как беше и започваш да звъниш наред като ти е толкова важно. Така съм намирала важно лекарство преди време. Който търси, намира.
Отделно в Пловдив само 4-5 аптеки си заслужават търсенето, всички други нямат асортимент и е излишно да се проверява за редки неща.
Благодаря Каспър.Това правя.Но все си мисля,че може да го има в някоя аптека където не съм звъняля.   bowuu

# 680
В Кършияка продават компютри в Стемо, на колелото на панаира.

# 681
Знаете ли каква е цената на златото/гр. в момента по магазините ? Мерси.

# 682
  • Пловдив
Препоръчайте ми частна трудова борса, моля.

Но такава, дето наистина да върши работа.
От месеци съм клиент на "Мираж Консулт" и " Маламос". Не са се обаждали да ми предложат нищо! Не знам дали изобщо търсят работа на своите клиенти! Техен клиент съм от лятото, през това време работих, сега съм без работа...Колкото "Бюрото по труда" търси работа на своите клиенти, толкова и те!  Whistling

Преди 2.5 години от трудова борса "Радост", намериха на мъжа ми работа.... И до днес работи там, и е доволен.
Доколкото знам офисът е в хотел SPS.    Peace

# 683
Някой знае ли какво стана с магазина на ТСМ на малката главна? Облепен е с бяла хартия, но не пише дали са в ремонт или се изнасят

# 684
  • Пловдив
tatito,   bouquet!
Намерих им координати, може и да ги пробвам...

# 685
  • Пловдив
Някой знае ли какво стана с магазина на ТСМ на малката главна? Облепен е с бяла хартия, но не пише дали са в ремонт или се изнасят
Затвориха го! Аз бях миналата седмица бях да търся хартиените формички за мъфини и момичетата ми казаха,че ще затварят.
Остава им склада, който е зад хотел Родопи!

# 686
Знаете ли каква е цената на златото/гр. в момента по магазините ? Мерси.

Миналата седмица бях в златарския - цената беше 49 лв на грам.
Но в Изгрев се намирало на 35 лева златото .

# 687
  • Пловдив
Някой има ли информация за добър хомеопат, който да се намира някъде из Тракия-та?

# 688
  • Пловдив
Някой има ли информация за добър хомеопат, който да се намира някъде из Тракия-та?
Мои познати ходят при д-р Сашка Николова, хомеопатия и ирисодиагностика. Много са доволни. Но аз, лично, нямам впечатления.

Това имам записано като нейни координати от тях, но не знам колко са актуални:
032/82 94 34, Пловдив, ЖК "Тракия" бл. 94, вх. А

# 689
  • Пловдив
 Hug МНого благодаря за бързия отговор  Mr. Green

Sad За съжаление ми казват, че номера на абоната бил променен

Общи условия

Активация на акаунт