Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 115
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
yana kr,по спортните магазини трябва да има  newsm78

# 391
Раници на Габол има в район Тракия В книжарницата срещу училище"Седмочислиниците"

# 392
Раници на Габол има в район Тракия В книжарницата срещу училище"Седмочислиниците"
Също и във Вис Виталис съм виждала раници то тази марка  Peace

# 393
Извинявам се ако е дискутирано вече, но нямам време да чета предните теми, а и може инфото да не е съвсем актуално Simple Smile
Интересува ме къде мога да намеря богат избор на ученически раници, добри като качество и приемливи като цена. Gabol мисля, че са такива.

Преди 3 дни бях в книжарница "Нанси" на бул.Хр.Ботев(Военна болница) и имаше много хубави модели.

# 394
Споменат е Мол до Баумакс...
Не знаех, че вече е открит Мол в П-в!?
Или се имат предвид магазините, които са с общ паркинг с Баумакс!?

Кажете ми, че в събота може, да отскочим до града ви.
Благодаря!
 Hug

# 395
В миналата тема идеше реч за микробиологични изследвания и посявки ,та да споделя колко съм доволна от Д-р Чокова в лабораторията на Торакс.  Лично се срещнах с нея,много отзивчива,работи се качествено и бързо.
Дано не ви се налага,но това е мястото,където подхождат професионално и  индивидуално спрямо случая ( на мен ми звънна в къщи да ми съобщи предварителни резултати) .

# 396
Прощавайте, ако вече е ставало дума - дали започнаха намаленията на дамски зимни ботуши - нося 41-42 и смятам да си напазарувам. Мерси  bouquet

# 397
  • Пловдив
Споменат е Мол до Баумакс...
Не знаех, че вече е открит Мол в П-в!?
Или се имат предвид магазините, които са с общ паркинг с Баумакс!?

Кажете ми, че в събота може, да отскочим до града ви.
Благодаря!
 Hug

Не е Мол. Точно това за което пишеш е и не работят още всичките му магазини. Май се води Retail Park Plovdiv. Утре откриват пикадили. А за сега работят Sprider, Technomarket и Sportdepo.

# 398
Искам да избера подарък за момиченце на 8 години. Laughing Търся  чантички, тениски и всякакви други неща  на h2o, хана монтана...  знам че детето е лудо на такива теми...
Нямам много време да обикалям и да разглеждам по магазините , та ако може да ме насочите, къде има най-богат избор  Simple Smile

# 399
  • Пловдив
mese4ko, в началото на ул. Младежка откъм р-т Стадиона има магазин за детски играчки, под дългия блок вдясно, там има доста неща на Winx, оттам купихме чантичка на дъщеря ми, такава дето се премята през рамо, малка, колкото да си носи тел., протмонето и носни кърпички, примерно... Wink
Голяма радост беше като я получи.   Peace

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 21:38 от Бенджи 2710

# 400
Пепи, къде ще е Пикадили?

# 401
  • Пловдив
Пепи, къде ще е Пикадили?
Срещу Баумакс. Най-вдясно е. Миналата неделя имаше плакати- откриване на 05.02.  Simple Smile

# 402
Месечко,в тарговския центар "Форум" в кв. Тракия сам виждала блузки  с апликации на Н2о

# 403
Искам да избера подарък за момиченце на 8 години. Laughing Търся  чантички, тениски и всякакви други неща  на h2o, хана монтана...  знам че детето е лудо на такива теми...
Нямам много време да обикалям и да разглеждам по магазините , та ако може да ме насочите, къде има най-богат избор  Simple Smile
В Халите на втория етаж и до магазин 101 балона на Антим първи има книжарници Джулия, не знам дали това им е името точно. Вътре със сигурност има неща на Хана Монтана, не е много голям избора, но пък другаде няма къде. Поне са оргинални и качествени. Също в Маркет Плейс до Гранда има едно магазинче.

Пикадили отваря днес. Ние сме наети като приказни герои да подаряваме на децата и клиентите подаръчета. Който желае да заповяда.  Simple Smile

# 404
Пепи,
много благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт