Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 208
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив Белащица
lubricant препоръчвам ти Централ парк на младежкия хълм - има детски кът с какичка която ги гледа, после в сметката ти начисляват само 4 лева за времето когато са били в къта, без да се засича някакво време - и 30 мин. и 2 часа - цената си е пак 4 лв.

Това не го знаех, преди нямаше такова нещо, ама и аз отдавна не съм ходила. Иначе кухнята им беше доста добра преди.

# 631
lubricant препоръчвам ти Централ парк на младежкия хълм - има детски кът с какичка която ги гледа, после в сметката ти начисляват само 4 лева за времето когато са били в къта, без да се засича някакво време - и 30 мин. и 2 часа - цената си е пак 4 лв.

Това не го знаех, преди нямаше такова нещо, ама и аз отдавна не съм ходила. Иначе кухнята им беше доста добра преди.

Много еднообразна им е кухнята, то това меню няма сменяне. това си е лично мое мнение де. Naughty Иначе е подходящо за деца, ние сме правили рожден ден на 4 годишно момиченце там миналото лято и се получи много добре.Дъртите си хпвахме и пийвахме а дечурлигата дивяха на площадката.

# 632
Момичета, къде имаше от пъзелите за под с цифричките?

# 633

В Евроленда, на втория етаж, съм виждала със сигурност. Май и във Вис Виталис бях мяркала.

# 634
И отстрани на метро в магазина за килими.

# 635

Виждала съм такива и в книжарниците. Simple Smile

# 636
  • Пловдив
Някой разбрал ли е вече къде точно се премести магазин"МАНИЯК", който беше последно на ул." Опълченска"?

# 637
Питам и тук-добра паразитологична лаборатория???
  bouquet

# 638
  • Пловдив
Нещо съм изтървала темата  Thinking

# 639
  • Пловдив
Някой разбрал ли е вече къде точно се премести магазин"МАНИЯК", който беше последно на ул." Опълченска"?

на малката главна в пресечката до бившият м-н урал.  (не помня името на улицата).

# 640
  • Пловдив

на малката главна в пресечката до бившият м-н урал.  (не помня името на улицата).

ама, че съм и аз!!!?

# 641
  bouquet

Мисля, че в ДКЦ ІІ има, но не знам до колко е добра.

# 642
Момичета , препоръчайте ми добра шивачка .Купила съм си няколко много хубави парчета плат и много искам да ги видя на рокли, панталонче, поличка.

# 643
  • Пловдив
Момичета , препоръчайте ми добра шивачка .Купила съм си няколко много хубави парчета плат и много искам да ги видя на рокли, панталонче, поличка.
Препоръчвам ти една шивачка, работи си вкъщи. Добра е.

ул. „Милеви скали” 7 ет.1 сем. Попови
0896 02 52 95  032 95 64 78 - Пепа

# 644
  • Пловдив
  bouquet

Мисля, че в ДКЦ ІІ има, но не знам до колко е добра.
Да, има. Днес и аз видях, че сложили из ДКЦ-то бележки, че вече има такава  Peace
Но отзиви от там нямам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт