Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 153
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 720
  • Майничка
Къде мога да поръчам  да ми направят хапки като за коктейл ,такива по екстравагантни ?  Thinking

За малък и оригинален коктейл съм най-доволна от "Гастро център", намира се на ъгъла на "Драган Цанков" и "Драган Манчев", невероятни неща правят.

# 721
Къде мога да поръчам  да ми направят хапки като за коктейл ,такива по екстравагантни ?  Thinking
И аз търсех някой да предлага кетъринг, ама така и не намерих, някой със сайт. newsm78

# 722
Здравейте момчичета Simple Smile

Знаете ли къде в Пловдив мога да намеря хубави хартии, картони и перфоратори с различни ф-ми за сardmaking, тъй като в книжарниците няма богат избор?

Благодаря Ви    bouquet

# 723
А виждали ли сте някъде да се продават тези памперси?

newsm78

Чух добри отзиви за тях, но не съм ги срещала досега.

ако не греша, са от италианските, които ги правят за Германия  newsm78 Моят пакет е нещо подобно, но с друго име  Mr. Green Италиански също са Мамиа /с надпис на немски/, Шампион / с надпис на френски/, My love също и още 2-3 вида, които им забравих името ...  Embarassed освен в магазин Макси /до гръц. консулство/, могат да се намерят и в складовете на Брезовска, както и в К. Париж. Цената им излиза от 27 до 30 ст. на брой. С еластични лепенки  - ползвам ги от година Peace а бе съотношение цена-качество - супер  Peace  / сега италианците да ми платят за реклама  Crossing Arms/

# 724
Здравейте момчичета Simple Smile

Знаете ли къде в Пловдив мога да намеря хубави хартии, картони и перфоратори с различни ф-ми за сardmaking, тъй като в книжарниците няма богат избор?

Благодаря Ви    bouquet

Има една тема в хоби за квилинг там момичетата ще ти кажат точно кьде можеш да ги намери . http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364840.0

# 725
Здравейте Simple Smile
Знаете ли къде дават официални мъжки костюми под наем  newsm78
Аз се сетих за Дома на младоженците - има там булченски рокли, дали ще има костюми? Иил някъде другаде  Rolling Eyes

# 726
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли откъде мога да си купя манго?
Преди в Кауфланд имаше, но напоследък няма! Sad

# 727
И аз имам нужда от помощ-скапа ми се осветлението на дисплея на лаптопа. Та ми трябва добър сервиз,ако някой е ползвал скоро и е доволен или дори да не е ползвал,но може да ми препоръча,моля!  Praynig

# 728

В Метро има сьс сигурност.

# 729

Пикадили, Била, Сани, Лекси, Метро Simple Smile На пазара Simple Smile

# 730
Здравейте Simple Smile
Аз се сетих за Дома на младоженците - има там булченски рокли, дали ще има костюми? Иил някъде другаде  Rolling Eyes
Не знам къде има под наем, но в Гранда пред нас взехме на мъжа ми костюм за 130-140лв мисля, че беше. Магазинът е фирмен на Лазарин. Е под наем сигурно ще е на 1/2 от тази цена, но пък този ще си го носите и след това.

# 731
  • Пловдив

Благодаря Ви много!  bouquet

# 732
За Elkos - много съм доволна. Цената за 12-22 излизаше 34 ст. на малката търговия, но проблемът е , че в един друг магазин взех същата опаковка, а вътре ИЗНЕНАДА- съвсем друг вид памперси...

# 733
  • София
Миналата седмица купихме на баща ми костюм на Главната в магазин aron.bg за 75лв. Направо не е за вярване, а костюма наистина е страхотен.

# 734
Здравейте Simple Smile
Не знам къде има под наем, но в Гранда пред нас взехме на мъжа ми костюм за 130-140лв мисля, че беше. Магазинът е фирмен на Лазарин. Е под наем сигурно ще е на 1/2 от тази цена, но пък този ще си го носите и след това.
Ама то не е за нас Simple Smile
Един близък приятел ме пита.. щото знае аз къде питам  Laughing
И аз му казах, че няма да е много евтино мисля.. знам ли го  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт