Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 153
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да и дмата магазина са там в Ритейл Парк до Баумакс.

# 706
  • Пловдив
А виждали ли сте някъде да се продават тези памперси?

newsm78

Чух добри отзиви за тях, но не съм ги срещала досега.

# 707
момичета каде мога да купя прах persil-9кг ,но да е турски.че бях купила (уж турски) от асеновград от един склад,но нямаше нищо общо с този които ми донесоха от Турция

Как точно да ти го обесна ?!
 Караш по Богомил посока стадион Ботев, подминааш стадиона като той ти остава от дясната страна .
 Втората пресечка на дясно и после мисля третата къща пак от дясно ...
 ще попиташ там на место - има едни малки цигански къщички ще ги видиш .
 Там носят прах от Турция - 9 кг Персил - 25 лв, имат и Ариел - 35 лв - хубав е .
 Имат и омекотител 8 лв - 4 литра, но аз не го харесвам него .
 Продават и пердета .

# 708
  • Пловдив
момичета каде мога да купя прах persil-9кг ,но да е турски.че бях купила (уж турски) от асеновград от един склад,но нямаше нищо общо с този които ми донесоха от Турция

Как точно да ти го обесна ?!
 Караш по Богомил посока стадион Ботев, подминааш стадиона като той ти остава от дясната страна .
 Втората пресечка на дясно и после мисля третата къща пак от дясно ...
 ще попиташ там на место - има едни малки цигански къщички ще ги видиш .
 Там носят прах от Турция - 9 кг Персил - 25 лв, имат и Ариел - 35 лв - хубав е .
 Имат и омекотител 8 лв - 4 литра, но аз не го харесвам него .
 Продават и пердета .
много благодаря

# 709
  • Пловдив Белащица
В подлезите на Тримонциум и този с каменната настилка в магазините за бременни. В Гранда на първи етаж като се влезе в дясно в магазин за бременни Рени. За тези се сещам в момента Peace

От този в подлеза на Тримоциум съм си купувала и имаше и по 12 лв (ако не се лъжа), това преди две години де. Също от Халите на втория етаж, където е магазина за дрехи за бременни (там бяха около 15-16 лв). Мисля че преди съм виждала и в един склад за бельо на едро и дребно срещу х-л Лайпциг.

# 710
А виждали ли сте някъде да се продават тези памперси?

newsm78

Чух добри отзиви за тях, но не съм ги срещала досега.

В магазинчето за памперси на "Младежка".От страната на кафе "Портокали".

# 711
Ние ползваме тези памперси доста време и сме много доволни- немски са и чист памук. Само че не знам улицата Embarassed на складчето. Знам че е перпендикулярна на Преслав, до Гръцкото посолство, в стара къща влиза се в тясно дворче.Дано да съм била полезна.

А за турския прах го има в изобилие на пазара в Изгрев, още и в началото по Ландос.

# 712
Ние ползваме тези памперси доста време и сме много доволни- немски са и чист памук. Само че не знам улицата Embarassed на складчето. Знам че е перпендикулярна на Преслав, до Гръцкото посолство, в стара къща влиза се в тясно дворче.Дано да съм била полезна.

и МЕН МЕ интересуват тези памперси .
 Колко лв са ?! и колко бройки ?!
 А как да намеря тази стара къща ?!

# 713
..... Само че не знам улицата Embarassed на складчето. Знам че е перпендикулярна на Преслав, до Гръцкото посолство, в стара къща влиза се в тясно дворче.Дано да съм била полезна.

...
ул. "Петьофи" ,май  newsm78.Има(ше) агенция за недвижими имоти отпред и в двора се влиза за склада.

# 714
  • Пловдив
Eninka, fre, Туранага_Санka, благодаря за инфото. И двете места са ми еднакво удобни да купя от тези памперси Simple Smile

# 715
  • Plovdiv
Някой да знае къде се е преместил магазин Пинокио - беше срещу хотел Санкт Петербург

# 716
  • Пловдив Белащица
Да попитам виждали ли сте пластмасови пързалки до 120-200 лв, освен в Хиполенд?!

# 717
Трябва да отида да ги видя на място! Ще ми е интересно да видя дали има разлика с немските цени!

Още един въпрос: преди 2, 3 седмици във Форума, в Аутлета бях видяла дамски анцузи, много намалени,на една известна марка , на която и забравих името Mr. Green. Та въпросът ми е дали ги има още и на какви цени са в момента?
Разбира се, че не са като в Германия. Тяхната марка Balea е наистина по-евтина, но спрямо другите български цени. Ей как се изтарикатяват тия вериги значи! Аз си накупих някои неща, ще пиша по-нататък като почна да ги ползвам. Купих от тяхната марка памперси на малкия, довечера ще му сложа, да видим как са. За себе си взех от техните тампони, най-после имат 64бр в кутия, от об естествено, че не се внасят големите кутии тампони, които можеш да си купиш от всеки магазин в Германия. Защо ли да ги внасят ,той българина е достатъчно богат да си купува от малките кутии, които естествено са по-скъпи. Та тяхната марка тампони не са по-добри от об, но пък хич не са и за отхвърляне. Може да ги пробвате.
За Deichmann-нямам какво да кажа, не виждам разлика от немския магазин, цените са като за бг пазара, определено не блестят с качество. Купувала съм си няколко чифта в Германия.

Дали ще има в ДМ от пастите Елмекс и Аронал?! Толкова са хубави , а никъде в Бг не се продават!

# 718
Къде мога да поръчам  да ми направят хапки като за коктейл ,такива по екстравагантни ?  Thinking

# 719
  • до Пловдив
Къде мога да поръчам  да ми направят хапки като за коктейл ,такива по екстравагантни ?  Thinking
бих ти препоръчала от тук http://www.1expresno.com/

Общи условия

Активация на акаунт