Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 115
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 735
За кетъринг се натъкнах на този сайт www.1expresno.com newsm64

# 736
Момичета, знаете ли къде продават детски дрешки с марка Mayoral?

# 737
  • Пловдив
Някой да знае къде продават тениски или блузки с Наруто за момче?

# 738
  • Пловдив

В магазин KANZ. ул. "Христо Г. Данов" № 32
Телефон: 032/623 653

Много са хубави. Имаме няколко нещица.

# 739
  • София / Пловдив
Ето и още една възможност за кетъринг:

http://www.amam.bg/?cat=7&LO=03-14&session=12367755027539660

От менюто в ляво има избор и на други видове ястия, не са само хапки.

# 740
  • София
Момичета, интересува ме къде мога да дам да ми напечатат покани за кръщене на сито печат. Проверих на две места- на едното ми искат 18лв., а на другото 10лв., става въпрос за десетина покани само. Не мога да се ориентирам това много ли или е нормално като цена? Къде другаде мога да проверя за печат?

# 741
  • Пловдив
mamasvetla ,няма как да ти излезе евтино само за 10 бройки,защото самото оформление на текста се плаща /8-10 лв/.След това се плаща за напечатването на всяка бройка.
Може да провериш в Меджи Дизайн как вървят цените-срещу църквата СВ.Марина и на ул.Борислав.Преди две години там ми взеха за оформление 7 лв и отделно на бройка за напечатването.

# 742

В магазин KANZ. ул. "Христо Г. Данов" № 32
Телефон: 032/623 653

Много са хубави. Имаме няколко нещица.
Ще отида да видя. Ние също имаме неща тяхни, но донесени от Италия. Харесах в нета една рокля за рождения ден на малката и дано да я имат тук Praynig Иначе и в детския магазин при Скандинавия продават, но имаше само 2-3 рокли.

# 743
  • София
mamasvetla ,няма как да ти излезе евтино само за 10 бройки,защото самото оформление на текста се плаща /8-10 лв/.След това се плаща за напечатването на всяка бройка.
Може да провериш в Меджи Дизайн как вървят цените-срещу църквата СВ.Марина и на ул.Борислав.Преди две години там ми взеха за оформление 7 лв и отделно на бройка за напечатването.
Ясно и аз така си мисля по принцип, но да питам все пак. Точно срещу църквата Св. Марина ми искат 18лв., оттам ще купя самите покани. Благодаря все пак!

# 744
  • Майничка
Mamasvetla, ако сумата ти е голяма, може да си купиш насипно 3-4 листа А4 паус от книжарница, да си принтираш на обикновен принтер текста (по 2-3 на лист, според ширината на поканата). После се реже с макетен нож и се влага в поканата. Може да се залепи в единия край с лепило на стикче, но се вижда.

# 745
Mamasvetla, ако сумата ти е голяма, може да си купиш насипно 3-4 листа А4 паус от книжарница, да си принтираш на обикновен принтер текста (по 2-3 на лист, според ширината на поканата). После се реже с макетен нож и се влага в поканата. Може да се залепи в единия край с лепило на стикче, но се вижда.
А от къде купуваш самата покана?

# 746
Правиш си я от картон Simple Smile Има цветни, веселки.. можеш да си апликираш отгоре каквото искаш.. или да си принтнеш нещо .. или да залепиш лепенки илииии .. каквото и хрумне Simple Smile
Или зяпаш сватбените Simple Smile Може да има нещо интересно Simple Smile .. това сега ми дойде  Mr. Green

# 747
Момичета , сигурно е коментирано, но не можах да открия къде може да се поръча печат върху тениска със надпис и снимка

# 748
Правиш си я от картон Simple Smile Има цветни, веселки.. можеш да си апликираш отгоре каквото искаш.. или да си принтнеш нещо .. или да залепиш лепенки илииии .. каквото и хрумне Simple Smile
Или зяпаш сватбените Simple Smile Може да има нещо интересно Simple Smile .. това сега ми дойде  Mr. Green
Картони къде продават?  Embarassed

# 749
Картони къде продават?  Embarassed
В книжарниците Simple Smile
Точно долу под вас 100% ще има  Peace Където са канцеларските материали Simple Smile
Има и големи (1*1м) и А4 Simple Smile .. цветни, бели.. Каквото искаш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт