Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 160 115
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 750
Момичета , сигурно е коментирано, но не можах да открия къде може да се поръча печат върху тениска със надпис и снимка
Почти всички Фотота вече го предлагат като услуга Simple Smile На гарата със сигурност (на колелото) .. Ама навсякъде Simple Smile

# 751
Дрешки от въпросната марка  Mayoral има и в новия магазин на Вис Виталис, наистина са доста хубави, но и доста скъпи, поне за мен, де.
Ето, тази зелената рокля, например http://www.mayoral.com/webmayoral/default.html# е около 40 лв. С линка не се получава, нещата в магазина са от новата колекция пролет-лято, има почти всичко.

# 752
 PeaceПредлагам ви по-добър вариант   Wink http://www.kasidabg.com/ Hug

# 753
Магазин за евтини китайски перуки - до 20 лв
Трябва ми спешно розовата перука на Стефани - http://i16.photobucket.com/albums/b22/tiffanylegault/LazyTown.jpg
Имам такава розова, но е къдрава, от Евроленд, но сега ми трябва права
Въобще магазин за перуки, аз ще се разбера  с тях от там нататък

# 754
  • София
Mamasvetla, ако сумата ти е голяма, може да си купиш насипно 3-4 листа А4 паус от книжарница, да си принтираш на обикновен принтер текста (по 2-3 на лист, според ширината на поканата). После се реже с макетен нож и се влага в поканата. Може да се залепи в единия край с лепило на стикче, но се вижда.
А от къде купуваш самата покана?

Поканите купих от магазинчето срещу църквата Света Марина, пресечка на главната е, там има страшно много покани за сватби, за кръщене ми показаха 2-3, но разбира се, че става и със сватбените. Мислех и аз за пауст, харесва ми, но точно тук не подхожда, тъй като самата покана е като папирос и изглежда като кръпка, сгъва се на три и не става. Самата жена в магазинчето ми показа напечатана покана-просто съвсем друга работа.

Магазин за евтини китайски перуки - до 20 лв
Трябва ми спешно розовата перука на Стефани - http://i16.photobucket.com/albums/b22/tiffanylegault/LazyTown.jpg
Имам такава розова, но е къдрава, от Евроленд, но сега ми трябва права
Въобще магазин за перуки, аз ще се разбера  с тях от там нататък

Магазин за перуки има в една пресечна джумаята, оле ама са ми толкова еднакви там, че ми е много трудно да ти обясня. Трябва да уточня обаче, че не са китайски перуките, следователно хич не са евтини. Само за проба искат по левче. Ако все пак те интересува, намира се като вървиш по Железарска в посока Капана от дясната страна около Батибалено, тръгваш нагоре, като нанагорнище  е улицата, едно до друго са магазин за часовници и този за перуките. Не стана много ясно, но имена на улиците не знам. Дано ти е полезно инфото.

# 755
  • Пловдив
polina7979, може да видиш тук, поръчвала съм, щампата още е здрава Simple Smile Магазина им беше преди до Джумаята, но сега се преместиха някъде до прелеза, като свиеш от В.Априлов към Хирургиите, съвсем в началото. Но можеш и онлайн да поръчаш. Поръчвали сме е от Портокал, там също излезнаха издръжливи. 

# 756
polina7979, може да видиш тук, поръчвала съм, щампата още е здрава Simple Smile Магазина им беше преди до Джумаята, но сега се преместиха някъде до прелеза, като свиеш от В.Априлов към Хирургиите, съвсем в началото. Но можеш и онлайн да поръчаш. Поръчвали сме е от Портокал, там също излезнаха издръжливи. 

Благодаря!!!Знам къде са!

# 757
Магазин за перуки съм виждала в подлеза на гарата. Не е някакъв специализиран, защото освен перуки има и дрехи, колани и др. Магазинът се пада горе долу срещу базара /ако може да се нарече така/.

# 758
Момичета,някъде в по-старите теми бяхте писали за магазин за детски обувки в Кичука.Може ли да ми обясните къде точно се намира?

# 759
Момичета,някъде в по-старите теми бяхте писали за магазин за детски обувки в Кичука.Може ли да ми обясните къде точно се намира?

да, имаше нещо такова но не си спомянм .
 и мен ме интересува този магазин ?!

# 760
  • до Пловдив
този магазин за детски обувки се намира на бул. Ник. Вапцаров 55 а
това се пада като се тръгне от първо РПУ посока нептуна първата пресечка вдясно до него има магазин за хранителни стоки Триумф

# 761
# 762
Някоя мама от кичук париж може ли да ми каже за детска кухня Вяра- до кино Тракия. от кой месец е и как става записването? Благодаря!

# 763
Не знам до колко ще съм ти полезна,защото отдавна я ползвах тази кухня и нещата може да са се променили, но доколкото знам е от 9 ли 10 навършени месеца. Трябва просто един ден да отидеш с копие от акта за раждане към 11.30-12.00 часа и да питаш как точно става. Може да се наложи да изчакаш всички майки да си вземат кухнята и така... После ти дават купони, плащаш и това е, но ако може някоя друга мама да ти обясни също.... Иначе готвят добре ние поне си изяждахме всичко Grinning

# 764
къде мога да намеря формички за сладки ,който да стават да се правят с тях и хапки, да може да се изрязва хляб,кашкавал и т.н.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт