Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 966
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 005
Търся плюшен Mickey Mouse. Минах през Вис Виталис и Хиполенд, но нямаше  Sad

# 1 006
Обади се в Амек и Лимекс.
Ако им са на кеф, ще ти отговорят, защото са складове на едро.
Ако при тях няма, шанса ти е минимален

# 1 007
  • Майничка
Моят приятел от "друга област" ми даде адрес, който проверих в бг мапс и излезна кичука.
Не се беше сетила за този вариант, а? Twisted Evil Peace
Адресът, който ми е дал е Георги Трингов 6
В бг-мапс такъв адрес няма. Има ул. Георги Кирков - в Кичука.. Та ако може скрийншот с таз улица как и къде я има в БГ-мапс.. и тогава да даваш информация  Peace

Мир! Peace
"Георги Трингов" е в Кършиака, след прелеза по Брезовско шосе вляво и на първата отбивка - вдясно. Тя е малка уличка, само с бизнес сгради, на ъгъла има фабрика за пакетиране на морски дарове, след нея е офиса на "Европът". Отсреща е сградата на печатница "Нова принт", имат указателни табели.
До нея може да се стигне и откъм Филипово, по улицата, която минава под моста на "Ален мак", май "Димитър Стамболов" беше.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 07:50 от gargamela

# 1 008
и знаете ли кога мога да си сменя педиатъра на детето ми по всяко време ли може
По всяко време може да си смениш личния лекар. Само трябва да подадеш молба до здравната каса.
Всяка календарна  година в периода от 1 до 30 юни и от 1 до 31 декември здравноосигурените лица могат да сменят своя личен лекар.. -> от сайта на НЗОК .. http://www.nhif.bg/bg/smiana_gp_2.phtml
За педиатър конкретно не пише, но едва ли може по всяко време..
За да го напиша значи го знам със сигурност, а и двамата с мъжа ми така си сменихме личния лекар

# 1 009
  • Пловдив
и знаете ли кога мога да си сменя педиатъра на детето ми по всяко време ли може
По всяко време може да си смениш личния лекар. Само трябва да подадеш молба до здравната каса.
Всяка календарна  година в периода от 1 до 30 юни и от 1 до 31 декември здравноосигурените лица могат да сменят своя личен лекар.. -> от сайта на НЗОК .. http://www.nhif.bg/bg/smiana_gp_2.phtml
За педиатър конкретно не пише, но едва ли може по всяко време..
За да го напиша значи го знам със сигурност, а и двамата с мъжа ми така си сменихме личния лекар

Точно така е както го пише Теди  Peace

През горепосочените от Духи дати се сменя без предупреждение, а по всяко време се сменя с молба. Стига и от здравната каса да сметнат за основателни причините описани в молбата. Аз си смених преди няколко години личната лекарка с молба през октомври.

# 1 010
  • Пловдив
Къде продават хубави тапети в Пловдив, освен в Домко и Бриколаж?

# 1 011
Къде продават хубави тапети в Пловдив, освен в Домко и Бриколаж?
Едно време имаше малко магазинче до ресторант Азия(към съда, който вече е затворен)там кадето се падаше до светофарите Оф дано се сети!  Whistling

# 1 012
Някой виждал ли е да са останали зимни якета в някои магазини, но не палтенца

# 1 013
  • Пловдив
Цитат
Едно време имаше малко магазинче до ресторант Азия(към съда, който вече е затворен)там кадето се падаше до светофарите Оф дано се сети!  Whistling

Сещам се, ама май вече го няма  newsm78

# 1 014
Цитат

Сещам се, ама май вече го няма  newsm78
Виж имаше хубави неща за дома.  Hug

# 1 015
хубави тапети има в дясно на входа на Галеро, в магазина с мебели, имат много каталози и доставят до няколко дена.  Peace

# 1 016
  • Пловдив
Благодаря, murvet   bouquet

# 1 017
Търся плюшен Mickey Mouse. Минах през Вис Виталис и Хиполенд, но нямаше  Sad
Днес видях в склада на Мони-трейд в търговията на Брезовско шосе.10 лева и е музикален.

# 1 018
Някой виждал ли е да са останали зимни якета в някои магазини, но не палтенца
Аутлета на Даймънд

# 1 019
Момичета,къде перат хубаво килими?Давала съм в "Рай",но въобще не съм доволна.Ако знаете някъде да има услуга допълнително третиране с препарати,моля,насочете ме.
Ewa , Мики Маус видях в неделя в Хиполенд,на Дисни - 30лв.

Общи условия

Активация на акаунт