Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 917
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 020
Здравейте,

дали знае някой, от къде мога да купя на сина ми маратонки с колелца. В нета намирам само едни Heelys, но са около 170 лв.  #Crazy Толкова пари няма да дам.

Трябва ми около номер 34

Много благодаря на отзовалите се.

Heart Eyes

# 1 021
  • Пловдив
      Скоро видях табелка, че продават маратонки с колелца на магазинче за маратонки и чехли, точно до църквата в Кичука. Не знам дали са хубави, но по принцип там продават сравнително евтини неща.

# 1 022
  • Майничка
От магазините на Булдозер (подлезите на Тримона и Понеделник пазар, Гранда). Ок 40лв.са.

# 1 023
Мерси много. Ще проверя задължително.  Hug

# 1 024
Маратонки с колелца има и във Форума в Тракия.

# 1 025
  • Пловдив
На пазара на "Младежка" има магазин за маратонки, но дали е на Рънърс или Булдозер, не знам. Та там видях такива маратонки.

# 1 026
Искам да си купя комбинирана количка, която да не е Чиполино или Бертони.Бихте ли ме посъветвали за марка?

# 1 027
  • Plovdiv
Аз съм се спряла на АBC DESIGN може да ги видиш в Кичука на Македония на следващия светофар след Билата в първата кооперация в ляво има магазин, другия беше мисля в Тракия в Санито.

# 1 028
  • Пловдив
Искам да си купя комбинирана количка, която да не е Чиполино или Бертони.Бихте ли ме посъветвали за марка?

Разгледай и марката Quinny-във Вис Виталис ги има

# 1 029
Джордани  Peace

# 1 030
  • Пловдив
A аз бях доволна от Mag England.

# 1 031

Взех си тази скоро:
http://www.cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=29
Много съм доволна  Peace Купихме я от Хиполенд,но после една приятелка ми каза,че я е веждала в търговията на Брезовска за много по-малко пари  Peace

# 1 032
  • София
В новия Вис Виталис до Баумакс предлагат много и най-различни колички. Това, което ще те улесни е, че качествени марки са събрани на едно място. Аз определено бих препоръчала марката Пег Перего, но от много неща зависи избора на количка, най-вече финансовия фактор.

Никой ли не знае къде се перат килими качествено?

# 1 033
  • Пловдив
А откъде си я взехте?

# 1 034
  • Пловдив
А откъде си я взехте?

Продават ги в Штъркел.Магазина се намира на бул Свобода 10-под големия блок отдолу е магазина.Телефон 633 722

Общи условия

Активация на акаунт