Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 936
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 035
и аз гласувам за Маг - жестока и много здрава за цената си количка /лятната с единичните колела имам предвид/. Моята и взех здравето като я товарех с над 20 кг багажи и нямаше никакви проблеми. А Щъркела имат един много способен чичко който ги оправя само с поглед Peace

# 1 036
  • Пловдив
От Штъркел, да. Само че беше преди 5 г. и магазина беше на Гладстон  Laughing. А сега са на бившата "Малчика". Моята количка си избирах по това, да е най-леката от всички, защото сама трябваше да си я пренасям по етажите.

# 1 037
Искам да си купя комбинирана количка, която да не е Чиполино или Бертони.Бихте ли ме посъветвали за марка?

Bebe Confort ,много съм доволна.Има ги в Премама до Новотела.

# 1 038
 Hug

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 22:01 от stefka.k

# 1 039
stefka.k ,темата е по-скоро за Клюкарника. Тук обсъждаме други неща Peace

# 1 040
Момичета, знае ли някой дали отвориха зоологическата градина на Гребната?

# 1 041
Момичета,някой знае ли дали в Пловдив има детски стоматолог?

# 1 042
Ти се изказа  Laughing
Кажи какво по-точно те интересува,за колко голямо дете,проблеми ли е имало преди със зъболечението,за какво иде реч.Може и на лични.

# 1 043
Зоологическата градина все още не работи. Миналата седмица ходихме, но ми се стори, че няма никакви изгледи скоро да проработи. Много ме е яд, защото малката много би се радвала да посети подобно място.

Като заговорихте за детски стоматолози и аз да питам нещо, въпреки че не е по темата.  На каква възраст е нормално да се заведе детето на преглед за първи път?

# 1 044
  • Пловдив
Аз водя дъщеря си при д-р Ева Маркова. Не е точно детски стоматолог, но много деца има сред пациентите си, мила е и внимателна.
Координати има в Белия списък за Пловдив.

# 1 045
Няма конкретна възраст,по преценка на родителя ( 2-2,5-3 г.),хубаво е след пробива на кътниците да се заведе в кабинета,да свикне от малко с обстановкатаи да го види лекар.МНого е важно да бъде спокоен зъболекаря,да спечели доверието на детето.
В никакъв случай да не се плаши непослушно дете със лекар ,инжекция и др!
По-важно е  да го научиш на орална хигиена от малко (разбирай откакто му пробият зъбите) -адекватни грижи според възрастта.

И сега е момента да ви кажа,че април е месец на устната хигиена ,включващ безплатни стоматологични прегледи и подаръци( от лекари,включили се в програмата)  ,организиран от GSK.Октомври пък се организират прегледи от Colgate. Peace

# 1 046
Знаете ли какви са цените на билетите за 3D киното в МОЛ-а?

# 1 047
Velesa, много благодаря за инфото ... ей, тъкмо и ние искаме да му покажем животинчетата, че е голям фен ... но уви ... явно ще си направим екскурзия до София. Wink

# 1 048
Знаете ли какви са цените на билетите за 3D киното в МОЛ-а?

Мисля, че за деца бяха около 6лв. но на програмата, която видях имаше значение дали е в събота-неделя както и часовия пояс. Peace

# 1 049
  • Пловдив
И сега е момента да ви кажа,че април е месец на устната хигиена ,включващ безплатни стоматологични прегледи и подаръци( от лекари,включили се в програмата)  ,организиран от GSK.Октомври пък се организират прегледи от Colgate. Peace
А имаш ли инфо кои са се включили в програмата?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт