Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 899
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 170
Зад кино Космос - там където се събират 5 улици - едната от които е Густав Вайганд

# 1 171
"Точно от Кичука съм, но това изобщо не го знаех."

Ние колко пъти ходим дотам и доскоро си мислех,че сърничките и еленчето са гипсови Mr. GreenМъжът ми падна от смях newsm62

# 1 172
Рамката за снимки е СТРАХОТНА!Ако някой намери някъде по магазините да свирка  Wink

# 1 173
Рамката за снимки е СТРАХОТНА!Ако някой намери някъде по магазините да свирка  Wink
и на мен и на мен Mr. Green

# 1 174
# 1 175
А ето и количка  Grinning
Ако не те устройва цената, в Хиполенд съм виждала точно такава каквато показваш, само в че в старозагорския, ама пак не е проблем, ако не намериш тук, ще се измисли нещо  Wink
За рамката-100% съм убедена, че съвсем наскоро гледах такава тук, и още си блъскам акъла да се сетя къде. Като се сетя, ще кажа  Hug

# 1 176
Духи,благодаря ти   Hug   bouquet
Но ако ги има някъде тук,ще стане по-лесно,айде като се сетите-кажете  Simple Smile
А за Джъмбо-някой не знае ли дали наистина ще отваррят в Пловдив???  newsm78

# 1 177
Но ако ги има някъде тук,ще стане по-лесно,айде като се сетите-кажете  Simple Smile
На мен така ми е по-лесно - без да обикалям  Laughing

# 1 178
  • Пловдив

За Джъмбо имаше обява в jobs.bg ,че набират персонал , но не беше уточнено къде ще е магазинът .

# 1 179
Имали в Пловдив детски център в който да пускат и майките при децата или всичките са с момичета който ги гледат ?

# 1 180
Аз пък да питам знаете ли заведение,в което да ми опекат цяло яре, за около 15 човека и да  има площадка или кът за 2-3 годишни деца baloni? newsm78

# 1 181
Аз пък да питам знаете ли заведение,в което да ми опекат цяло яре, за около 15 човека и да  има площадка или кът за 2-3 годишни деца baloni? newsm78

Каменград във Тракия.За него се сещам на "първо четене", иначе всеки ресторант който е "дорасъл" за детска площадка предполагам може да изпече и едно яре.Просто си харесай място за малките и попитай.

# 1 182
Имали в Пловдив детски център в който да пускат и майките при децата или всичките са с момичета който ги гледат ?
До колкото аз знам в повечето центрове можеш да влезеш при детето (единствено в Тон Бонбон-ите не пускат май  newsm78) Иначе в детския център в  Райски кът, в Санкт Петербург, мисля и в Сентръл парк до Младежкия хълм (не се сещам за други в момента  Rolling Eyes), може да си влезеш с детето и да се занимавате заедно  Peace

# 1 183
Благодаря!Мислех за Пикасо,защото е близо до църквата,в която смятам да кръстим детето.Тракия е малко друга губерния,че половината хора са без коли,пък и църква...а бе,то има време(да сме живи и здрави!),ама никога не са излишни свежи   Wink  идеи Grinning

# 1 184
Колко е голямо детето? В бебешката зона на Тон бонбон 2 влизам и аз с Ива Peace

Общи условия

Активация на акаунт