Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 888
  • 1 490
  •   2
Отговори
# 1 230
  • Пловдив
Аз малко да кривна от темата. Бихте ли ми казали, как вървят цените с почасовото гледане на дете? Горе долу колко парички излиза на час? newsm78
Детегледачка или детски център Simple Smile
Детегледачка ! Правя разлика между двете Peace

# 1 231
Аз малко да кривна от темата. Бихте ли ми казали, как вървят цените с почасовото гледане на дете? Горе долу колко парички излиза на час? newsm78
Затуй питам - защото почасово гледат деца и в детски центрове - не говоря само да го оставиш за 1 час да играе..

Виж тук -> Гледане на деца и помощ в домакинството

И по-скоро тук -> Един лев на час детегледачка Пловдив
Цените са различни според часовете и изискванията на майката между 1,50 - 3 лв на час.

# 1 232
  • Пловдив
Затуй питам - защото почасово гледат деца и в детски центрове - не говоря само да го оставиш за 1 час да играе..

Виж тук -> Гледане на деца и помощ в домакинството

И по-скоро тук -> Един лев на час детегледачка Пловдив
Цените са различни според часовете и изискванията на майката между 1,50 - 3 лв на час.
Благодаря ти  Hug

# 1 233
Може ли някой да ми препоръча фирма за почистване на дома - миене на прозорци, щори, килими - такива неща?!
А ако някой може да я препоръча и от първо лице - ще е най-добре.  Hug

# 1 234
  • София
Преди повече от година една жена гледа сина ми, плащах по 1,50 лв. на час, но има още подробности, които формират крайната цена. Тази жена беше от нашия блок, няколко етажа по-нагоре от нас, т.е. няма пътни разходи, няма храна. Ако тези неща са налице, цената естествено скача. Но пак казвам това беше отдавна, сета със сигурност цените са доста актуализирани, според мен не по-малко от 2,50 - 3лв. на час трябва да бъде.

# 1 235
В кой магазин предлагат колички на Джордани?

# 1 236
Имаше в Пинокио, но не знам какво стана с този магазин. В Мол може би също имаше, но не съм сигурна..

# 1 237
# 1 238
Пинокио е затворен тотално.

# 1 239
  • Пловдив
В Бейби Ленд май имаше Джордани.

# 1 240
  • Пловдив
В кой магазин предлагат колички на Джордани?

В магазин Дибо в Тракия /за детските креватчента/ продават колички Джордани.Обаче имат само 1-2 мостри,другото е от каталог

# 1 241
  • Пловдив
Момичета, помагайте! Не можем да намерим сервиз, в който да има и еладжия, а чистачките на колата ни отказаха, а в този дъжд... Ако може и да работят уикенда или поне до 6 ч.
Мерси предварително!

# 1 242
  • Пловдив
Момичета, помагайте! Не можем да намерим сервиз, в който да има и еладжия, а чистачките на колата ни отказаха, а в този дъжд... Ако може и да работят уикенда или поне до 6 ч.
Мерси предварително!

Сервиз Експрес работи и в събота.
Ще обясня къде се намира-търговията Тракия на Брезовско шосе.Подминаваш търговията посока Солис.Минаваш сградата на Солис,после мола на Деком и след това има пресечка вдясно,завиваш,караш 200 метра и сервиза е отдясно на улицата.Може да се обадиш да питаш това,което те интересува 968388.

# 1 243
Какво разбираш под "еладжия"?В "Авел" сервиз-повечето го знаят като сервиз на Бош-Кръстовището на Кукленско шосе и Скопие имат автомонтьори,занимаващи се с електроника,не работят в събота,но са от 8,30 до 18ч.,с обедна почивка от 13до 14ч.
http://www.avel-trade.com/contacts.php

# 1 244
Здравейте.
Може ли някой да ми препоръча фирма за почистване на мека мебел, която е изпробвана и сте били доволни?Координати и цени?Благодаря.

Вчера една приятелка сподели,че е доволна от Рейнбоу,викаше ги за бял диван,доста изцапан(има малко дете  Grinning ),всичко успяли да изчистят.

Може ли някой да ми препоръча фирма за почистване на дома - миене на прозорци, щори, килими - такива неща?!
А ако някой може да я препоръча и от първо лице - ще е най-добре.  Hug

Виж тук
http://tornadoexpress.bg/

Общи условия

Активация на акаунт