Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 838
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 260
dani_gangova   bouquet
Турските памперси са с ластик, продават се вече на много места с изключение на големите магазини

# 1 261
  • Пловдив
Турските на Пампрес нямат ластик на кръста, само от страни  Peace

# 1 262
Момичета,коя марка памперси са с ластик на кръста отзад?  и къде да ги намеря ??Ползвах Либеро,но минаваме на номер 3,а в Метро няма   newsm78 Благодаря!!!

Пуфис,има ги навсякъде-Метро,Кауфланд,Сани

# 1 263
Момичета,коя марка памперси са с ластик на кръста отзад?  и къде да ги намеря ??Ползвах Либеро,но минаваме на номер 3,а в Метро няма   newsm78 Благодаря!!!

Пуфис,има ги навсякъде-Метро,Кауфланд,Сани
Те не са ли еластични отстрани, а не отпред?

# 1 264
В кой магазин предлагат колички на Джордани?

Аз гледах в штъркела има и на Джордани

И в Бейби Ленд има Peace

# 1 265
Благодаря на всички за съдействието!   bouquet

# 1 266
  • Стара Загора
Моля помагайте- къде в Пловдив има магазин за обувки на Анжело?

# 1 267
  • Пловдив
Майчета бързам да се похваля - открих ново магазинче - склад, но продават и на дребно за детски дрешки. Внос са от Англия, качеството е страхотно, цените са повече от нормални. Намира се в капана - на ул." Алцеко" № 7 . Дрешките са на Дисни, Дора, на Барби,  Ма литъл пони. Продавачката дори ми показа на компа какво зареждане чакат, страшни неща просто. И аз като пълен профан питам - ма нали не са китайски. Чак ми се смяха хората, и тогава разбрах, че ги доставят от Англия. Купих на дребния блузка за 5,50 лв. - намалили ги защото са с дълго ракавче, но пък са тънички и стават точно за момента.

# 1 268
Момичета, здравейте!

Някоя от вас дали се интересува от курс по нумерология?
Става въпрос за  Пловдив, започва тази неделя. от 10 и 30 ч. (26.04.2009)
Питам ви, защото се бях записала, но вчета преподавателката се обади и ми каза, че една жена се е отказала и курсът се отлага, поради недостатъчна бройка. По принцип трябваше да сме четири, сега сме останали три...

Много ме е яд...

# 1 269
пуснах и нова тема за този курс... толкова много ми се ходеше... от толкова време го чакам  #Cussing out

# 1 270
Момичета, имам нужда от читав майстор да спретне една баня/фаянс,теракот и т.н./. Очаквам ви на лични. Много мерси Peace

# 1 271
А аз от седмица се опитвам безуспешно в интернет да издиря къде в Пловдив правят антицелулитни масажи така наречените LPG и къде има такъв уред Power Plate. В КМ не мога да получа инфо за имена на конкретни салони. Помогнете ми. До сега съм открила в интернет само един салон в Кичука, но ми се иска да събера повече информация, за да сравня нещата.

# 1 272
Майчета бързам да се похваля - открих ново магазинче - склад, но продават и на дребно за детски дрешки. Внос са от Англия, качеството е страхотно, цените са повече от нормални. Намира се в капана - на ул." Алцеко" № 7 . Дрешките са на Дисни, Дора, на Барби,  Ма литъл пони. Продавачката дори ми показа на компа какво зареждане чакат, страшни неща просто. И аз като пълен профан питам - ма нали не са китайски. Чак ми се смяха хората, и тогава разбрах, че ги доставят от Англия. Купих на дребния блузка за 5,50 лв. - намалили ги защото са с дълго ракавче, но пък са тънички и стават точно за момента.
Горе долу за каква възраст деца продават дрехи,конкретно за по-малки ме интересува има ли нещо?

# 1 273
  • Пловдив
Привет!
Къде в Пловдив мога да купя антикварни книги, като изключим сергиите до Пощата? Има ли все още антикварни книжарници?

# 1 274
Привет!
Къде в Пловдив мога да купя антикварни книги, като изключим сергиите до Пощата? Има ли все още антикварни книжарници?

в Стария град има няколко антикварни магазина, там можеж да намериш и книги...

Общи условия

Активация на акаунт