Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 804
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 1 395
Предполагам в магазина 9+ на колелото на панаира, че има таблетките на Чико. Предлат много неща на Чико, то от преди това си им беше й фирмения магазин.
Има й модели на колички, но зависи какво търсиш. Peace
Иначе Хиполенд, Вис Виталис.
Днеска нещо ще работи ли?

Къде се намира този магазин 9+

# 1 396
Голямото колело на панаира.
ЕТО

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 13:29 от Валерия

# 1 397
Голямото колело на панаира.
ЕТО

bouquet  Благодаря ти!

# 1 398
Здравейте,къде мога да намеря таблетки за студена стерилизация на Чико?

Препоръчайте ми магазин за детски колички.Какви са Ви впечатленията от Хиполенд,Касиди?
А модел количка да ми препоръчате?
  bouquet

Чакат сертификация таблетките и от доста време ги няма.Разтворът също не се предлага.Единствената алтернатива са таблетките на JANE но в Пловдив не съм ги виждала.То в София ги има в 2-3 магазина та тук...
Хубави колички има и в bgbebe.com в Кичука на Македония 47- ABC Design и CONCORD. Модела NEO -http://mamanetbebe.blogspot.com/2008/05/how-much-is-too-much-for-stroller.html  е с размазващ дизайн.Също и в бебе център на Братя Миладинови-пресечка е на бул.Руски малко преди моста на герджика.На пешеходния светофар вляво и след 100 метра е магазина.Предлага Бебе Конфорт ,Куини и Муци
В Мола има на мъдъркеър Simple Smile и пак малко Бебе Конфорт.Това са все по-качествени колички от колкото бертони и чиполино.

# 1 399
  • София
Да не забравяме и количките на Пег Перего на Пешеходния мост в посока Новотела вляво.

# 1 400
Момичета кажете къде има сервиз на Sony-с детето счупихме фотоапарата и много ме е яд, защото правеше велики снимки!
Мерси предварително! sun

# 1 401
  • до Пловдив
Момичета кажете къде има сервиз на Sony-с детето счупихме фотоапарата и много ме е яд, защото правеше велики снимки!
Мерси предварително! sun

ето виж тук  http://www.servicelas.eu/contact_us.php

# 1 402
Много ти благодаря!!!:)

# 1 403
Цитат
....Чакат сертификация таблетките и от доста време ги няма.Разтворът също не се предлага.....

За стерилизация ( на биберони и др.)има хубав разтвор на HMI( хигиенно-медицинска индустрия)-предлагат и пълна гама професионални и домакински дезинфектанти ( в родилното и детското чистеха с такива) .

Склада им е на ул. Родопи ( ако се влиза от "ХР. Ботев" преди беше точно след Писанец,а сега го изместиха няколкостотин метра по-надолу,пак вляво ,под едни блокове,голяма витрина) .

Аз съм доволна от препаратите им за почистване,излизат доста изгодно,миришат добре и са надеждно почистване ( щом и ХЕИ ги признава). 

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 11:34 от Туранага_Санka

# 1 404
  • В царството на мечтите
Момичета искам да питам знаете ли къде поправят капачета за батерии на фотоапарата. Защото се счупи и сега с едно тикса го залепих ама не е удобно. Мерси много предварително  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 405
Момичета искам да питам знаете ли къде поправят капачета за батерии на фотоапарата. Защото се счупи и сега с едно тикса го залепих ама не е удобно. Мерси много предварително  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
newsm78 Не мога да се сетя как да го поправят? Да го залепят? Или нов капак? Какъв фотоапарат?

# 1 406
  • В царството на мечтите
olympus

# 1 407
Ако не е в гаранция - виж на гаранционната карта телефони на сервиз Simple Smile
Ама и да е в гаранция - едва ли ще ти я уважат за механична повреда..

Залепи го със секундно лепило Simple Smile

# 1 408
  • В царството на мечтите
няма телефони знам че няма да го уважат и зато търся аз някаде да го направя амм незнам каде. Няма да може с лепило защото нали трябжа да жадя батериите и наче си го мислих

# 1 409
няма телефони знам че няма да го уважат и зато търся аз някаде да го направя амм незнам каде. Няма да може с лепило защото нали трябжа да жадя батериите и наче си го мислих
Малко оспамихме.. ама няма как да знаем как ти се е счупило капачето Simple Smile

Виж тук http://www.olympus.bg/consumer/208_1636.htm
и тук http://www.bushona.com/

Общи условия

Активация на акаунт