Къде в ПЛОВДИВ???-4

• 159 466
  • 1 490
  •   1
Отговори
# 285
  • София
"Чочко" са хасковска фирма и носят тортите оттам, та фона на толква сладкарници в Пловдив съвсем не мисля, че това е най-доброто в града. Каквото сме взели и от тази, и от хасковската сладкарница все не го биваше. Моя приятелка скоро поръчва за рождения ден на децата си и каза, че хич не е доволна. За "Неделя" - детските им торти са пълна отврат, освен да се нахлепаш до безобарзие със сини и зелени бои, друго не виждам. Можеш да провериш до ТД "Местни данъци и такси" има една невзрачна сладкарница, казва се "Флорентини" - правят много хубави торти. Ако те интересува, мога да ти дам телефон за връзка.

# 286
А аз да ви питам има ли някъде детска ясла в района на ресторант "Руски клуб" или до новостроящия се Mall Plovdiv?  Hug

# 287
А аз да ви питам има ли някъде детска ясла в района на ресторант "Руски клуб" или до новостроящия се Mall Plovdiv?  Hug
Има детска ясла точно зад ТЕТ Ленин на Пещерско шосе.
Май е това: Детски Ясли №30, ул. Леденика №3, тел. 032 - 64 38 45

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 21:33 от Elanor

# 288
Elanor благодаря ти много. Ще ми е от голяма полза  Hug

# 289
  • Пловдив
За тортите мога да препоръчам сладкарница Амели до Четвъртък пазара. Поръчвала съм оттам няколко торти по-различни поводи и винаги съм оставала супер доволна. Ох, сега и тортичка ми се прияде, ужасни сте  Mr. Green
Ето няколко сладкарници в Пловдив:
http://zadecata.com/index.php?page=0_1_6_1

# 290
Сенди, имат дървото в Хипо-то .... нооо познай - цена 73лв.

мисля си, че това е по-голямото дърво  newsm78 по Коледа гледах и по-голямо с повече джиджавки  Rolling Eyes

а иначе муз. кутия e с формата на кубче , на всяка страна има разни копчалъци /животни, нещо като сиди, което се отваря, изскачаща мишка и т.н./, като всяко копче издава разни музинки  Peace

# 291
И аз бих препоръчала сладкарница Амели. Вкусни, пресни, красиви и сносни цени. От Неделя поръчахме един единствен път детска торта за РД на племеницата и беше вкисната Twisted Evil
Виж в тортената тема има пловдивски майчета, които приемат поръчки. Тортите са им уникални

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 11:25 от tedi80

# 292
Момичета,препоръчайте ми цветарски магазин,който извършва доставка на адрес.

# 293
  • Пловдив
PocuTa ,магазин Тилия правят доставки.Има такъв на Четвъртък пазара,до входа на клиника Торакс.

# 294
И аз бих препоръчала сладкарница Амели. Вкусни, пресни, красиви и сносни цени. От Неделя поръчахме един единствен път детска торта за РД на племеницата и беше вкисната Twisted Evil
Виж в тортената тема има пловдивски майчета, които приемат поръчки. Тортите са им уникални
От тази сладкарница -кумата беше поръчала за сина си-довална остана.
Аз детска торта за сега не съм поръчвала,но мога да похваля тортите на НЕДЕЛЯ-ее страхотни са и до сега не съм попадала на вкисната. Имат лек крем,а шоколадовите торти са ми любимите. Яла съм и плодова от там.По принцип не ям какви да е торти!( не обичам всякакви)

# 295
От тази сладкарница -кумата беше поръчала за сина си-довална остана.
Аз детска торта за сега не съм поръчвала,но мога да похваля тортите на НЕДЕЛЯ-ее страхотни са и до сега не съм попадала на вкисната. Имат лек крем,а шоколадовите торти са ми любимите. Яла съм и плодова от там.По принцип не ям какви да е торти!( не обичам всякакви)
Късметът ни бил такъв, но определено няма да рискуваме повече за детски празник, иначе на мен ми е любима торта Каприз, другите изобщо не ми харесват. Въпрос на вкус Peace

# 296
момичета да ви питам къде се намираше склада на чиполино и дали може да се пазарува от него,не беше ли някъде по асеновградско шосе  newsm78

# 297
Беше на Асеновградско шосе преди доста време,сега е на Голямоконарско шосе N1:На изхода на Пловдив към магистрала "Тракия", между “Опел Стефанов” и “ТЕД”,ето ти и е тел.ако не го намерите,се обади да ти обяснят-тел.: 032/921 911; 0885 494 964

# 298
  • София
PocuTa ,магазин Тилия правят доставки.Има такъв на Четвъртък пазара,до входа на клиника Торакс.
Тилия имат магазин и на ул. Отец Паисий - на гърба на Главната. Но мисля, че във всеки цветарски магазин няма да ти откажат да ти доставят букет на адрес, работят с таксита и няма да имаш проблем. Вместо да плащаш скъпите букети на Тилия, пробвай просто в цветарски магазин. В подлеза на ПУ също има, хубави букети правят. В Гранда от страната на Богомил се пада магазина на витрината съм виждала да пише доставки.

# 299
Може ли някой да ми каже в коя сладкарница в Пловдив правят хубави детски торти?Цветни,шаренки и хубави на вкус все пак. Laughing

Здрасти, една мама от форума прави бутикови торти, много хубави и вкусни-пробвани са:)
Ника й е http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=13562
скайпа й Pepina, ето тук можеш да видиш снимки на торти: http://pepiy.multiply.com/photos/album/1

Общи условия

Активация на акаунт